10 - I'm missing you Baekkie. ♥

8.4K 693 105
                                    

Westlife - I Miss You ♥


10



Byun Baekhyun uzun zamandan beri ilk defa yalnız uyanmanın kötü bir şey olduğunu düşünmüştü. Çünkü bir haftadan beri diğeriyle birlikte gözlerini açıp kapatıyordu ama bugün öyle olmamıştı. Bugün gözlerini sabaha açtığında yalnızdı ve bunun sebebini hiç sevmemişti.


Üç gün önce birlikte balkonda kahvaltılarını yapıp konuşurken Chanyeol'un çalan telefonunun sesiyle konuşmaları bölünmüştü. Arayan Chanyeol'un annesiydi ve acilen eve gelmesi gerektiğini söylüyordu. Başta ikisi de kötü bir şey olduğunu sanıp korkmuşlardı ama aslında bekledikleri gibi bir olay yoktu ortada. Chanyeol'un annesinin isteği oğlunun onunla bir haftalığına Amerika'ya iş gezisine gelmesiydi. Başta ikisi için de normal gelmişti bu ama ayrılık zamanı geldiğinde Baekhyun sol tarafına bir anda gelen acıyla baş başa kalacağını hissetmişti. Onun gitmesini istemiyordu. Daha yeni aralarında bir şeyler olmaya başlamışken bir hafta ayrı kalmak çok zordu.


Ve Baekhyun gözlerini tekrardan açtı. Ne olursa olsun diğerinin olmadığı bir sabaha daha uyanmak istemiyordu. Bugün de diğer iki günde yaptığı gibi yataktan çıkmadan bu odada takılacaktı. En azından yastığına sinen kokusuyla gözlerini kapatıp, mutlu olacağı rüyalar görebilirdi.


Yorganı ayaklarıyla iterek yataktan çıktı. Kaç gündür elini sürmediği için her yer dağılmıştı ama umurunda değildi. Onun tek istediği birisinin yanında sabaha uyanmak ve onunla kahvaltı yapmaktı. Ayaklarını sürüyerek salondan geçip mutfağa ilerledi. Saatlerdir ağzına bir şey atmamıştı. Çünkü yiyecek bir şey istemiyordu canı.


Dolabı açıp yiyebileceği birkaç bir şey çıkardı. En kolaylarını seçip masaya oturdu ve ağzına atmaya başladı. Diğeriyle konuşmayalı neredeyse bir gün olmuştu. Çoğu zaman Chanyeol arıyordu, çünkü Baekhyun onun meşgul olacağından çekinip arayamıyordu. Ama sesini özlemişti. Sabahları alnına bıraktığı tatlı öpücükleri özlemişti. Ve bu özlem git gide çekilmez bir hal almaya başlıyordu.


Üstün körü yaptığı kahvaltıdan sonra günlük rutini olmuş bir şekilde televizyonunu karşısına geçip kumandayı eline aldı. Artık sabah hangi kanalda ne var hepsini ezberlemişti. Dizilerden sıkılınca kumandayı koltuğun bir köşesine atıp telefonunu almak için yatak odasına gitti. Belki meşgul olduğu için arayamazdı ama mesaj atabilirdi.


10:29

Hey Chanyeol, ne yapıyorsun?


Baekhyun odundu. Odun olduğunu biliyordu ve mesajı gönderdikten sonra buna pişman olmuştu. Sonuçta... Onlar evlilerdi ve neredeyse üç gündür ayrıydılar. Bunun için daha güzel ve uzun bir mesaj atabilirdi ama yine de odunluk yapıp her şeyi karşıdan bekleme huyunu sürdürüyordu.


...



Chanyeol özlem içerisindeydi. Karşısında oturan sarışın Amerikalı ortakları onun beyninin içini göremezdi ama burada olmak istemediğini anlayabilirdi. Yanında oturan annesi İngilizce bir şeyler anlatırken kendisi masanın altından telefonuyla ilgilenmekle meşguldü. Beklediği bir şeyler vardı. Toplantının ortasında işim var deyip çıkamazdı çünkü daha sonra annesinin onu cezalandıracağını biliyordu. Onun yerine resimlerinin klasörüne girip özel yaptığı dosyayı açtı.

COINCIDENTAL MARRIAGEWhere stories live. Discover now