13 - All I really care is you wake up in my arms. ♥

8.9K 660 267
                                    

BEAST - Can't Wait To Love You ♥


13


Chanyeol ile yaşadığı her şey Baekhyun için 'bir ilk' anlamına geliyordu. İlk defa birisine yemek hazırlamış, ilk defa birisiyle yetimhanede randevuya gitmiş, ilk defa birisinin dudaklarını ısırarak öpmüş, ilk defa birisine onu özlediğini söylemeden eve gelmesini istemiş ve en önemlisiyse ilk defa birisiyle evlenmişti.


Bunların her biri Baekhyun için en büyük ilklerinden sadece bir kaçıydı ve hala ilklerini bu uzun boylu eşiyle yaşamaya devam ediyordu. Şu an olduğu gibi...


Baekhyun'un bu akşamki planında diğerinin kucağında yataklarına gitmek yoktu. Başta sadece ona güzel bir yemek hazırlamış ve iş için izin istemişti ama olayların bu yönde gelişebileceği aklının ucundan bile geçmemişti. Ve şu an vücudunu tamamen dolduran arzuya karşı çıkabileceğini düşünmüyordu.


Yatak odaları her zamankinden daha sıcak gelmişti Baekhyun'a. Ve ışığı daha loştu. Saçlarını elleriyle çektiği uzun boylunun yüzünün daha da seksi görünmesine yol açıyordu bu. Baekhyun içinden geldiği gibi davranması gerektiğini düşününce dudaklarını diğerinin dudaklarından çekip gözlerine bakmaya başladı. Sıradan bir kahvelik yoktu bu sefer baktığı gözlerde. Arzu doluydu ve Baekhyun bunun nedenini çok iyi biliyordu.


"Chanyeol." Sessizce diğerinin gözlerine bakarak mırıldandı.


Diğeri sessiz nefesler eşliğinde kendisini yatağa bırakırken bir kere daha adını söyledi uzun olanın. Şimdiden terlemeye başlamıştı, aksine kalbi de normalden daha hızlı atıyordu.


"Baek. Eğer başlarsam duramam biliyorsun, değil mi?"


Baekhyun bir kere daha üzerine doğru uzanan eşinin gözlerine baktı. Görebildiği tek şey kendisiydi o gözlerde. İzin verirmişçesine kollarını diğerinin boynunu etrafına dolayıp kendisine çekti.


Ateş çoktan dudaklarını ele geçirmişti bile.


...


Chanyeol uzun süreden beri kendini diğerinin kusursuz bedenine karşı tutuyordu ama onun da sabredebileceği bir süresi vardı ve o süre bugün itibariyle son bulmuştu. Her defasında kendisini rahatlatmak için yanından kaçmak gerçekten zordu. Altında uzanan eşi arzu dolu gözleriyle yüzüne doğru sıcak nefesini verirken Chanyeol daha fazla bekleyemezdi. Boynunun etrafına sarılan ince kollar ona verilen iznin sadece habercisiydi.


Ve Chanyeol için gece daha yeni başlıyordu.


Dudaklarını küçük dudaklara bastırırken bir yandan da altındaki bedenin üzerindeki gereksiz fazlalığı çekip çıkardı. Diğerini çıplak halde ilk defa görüşü değildi. Ama şu anki Baekhyun gözüne her zamankinden daha parlak gelmişti. Dudaklarını pembe dudaklardan ayırıp ince boyna doğru öperek ilerledi. Köprücük kemiklerine sulu bir öpücük bıraktı. Omzunu hafifçe ısırdığında kazandığı inlemeyle başını kaldırıp direkt gözlerine baktı. Gülerken bu gözlerin kenarında oluşan çizgileri görebilmek için her şeyi yapardı.

COINCIDENTAL MARRIAGEWhere stories live. Discover now