Part 17

8K 341 9
                                    

„Takže zlato. Vezmi si tu rudou tašku a odcupitej si do pokoje nahoře. Černé dveře, bude tam tvůj pokoj. A z tašky si vezmi bílý obojek a pak se vrať sem dolů.“ plácl mě po zadku.

„A-ano, pane.“ polkl jsem a šel nahoru. Bože, to bolí. Večer budu mít totální puchýře. To si teda ty čtyři dny užiju.

Klapalo to tady, dost. Všude měl plovoucí podlahu nebo kachličky. Takže o mě vlastně bude mít dokonalý přehled. Teda, pokud se tady nenacházejí kamery. Čemuž bych se ani nedivil. Zvláště, když mám pokoj až na konci chodby.

Položil jsem tašku na postel a začal v ní hledat svoje věci. Teda, především ten obojek. Ale našel jsem i něco jiného. Našel jsem tam i nějakou knížku. Knížku? Si myslí, že tady budu mít ještě čas si číst? Proboha, vždyť jistě budu rád, jak si večer zalezu do sprchy a následně do postele, kde jistě hned upadnu do bezesného spánku. Otevřel jsem ji a hned z ní vypadl papírek. „Piš si, co děláš denně s Liamem. Pak to zkontroluji. Je mi jedno kolikrát denně, prostě chci vědět, co s tebou dělal.“ Takže si musím denně psát to, co dělám. Snad budu večer mít chvíle pro sebe. Harry chce mít o mě přehled, protože věří, že by mu Liam klidně i to, že jsme byli tady na jeho chatě, zatajil. Něco mi říká, že vážně ano. No, uvidíme, jak to všechno dopadne.

Deník jsem si schoval pod peřinu a našel obojek. Podíval jsem se na něj a povzdechl si. Liam’s cockslut. Jasně. Prostě jsou dokonalí na to, jak mě ztrapnit. Ponížit. Všechno to. Je horší než Harry. Harry by po mě nechtěl, abych nosil tohle. Nikdy. Ani jsme o tom v minulosti v životě nemluvili. Myslím, že se to nestane.

Šel jsem dolů. Cítil jsem se vážně strašně. Pevně jsem se držel zábradlí, protože i schody byly z kachliček a já se bál, že uklouznu a něco si zlomím.
„No konečně.“ uslyšel jsem Liama. Silně jsem si skousl spodní ret, abych jedna nezačal brečet a jednak abych mu nic neřekl. Chci tyhle čtyři dny přežít bez úrazu, i když vím, že to nebude jen tak. „Dělej, mám hlad!“ křikl a já konečně sešel poslední schod. Takže já budu i vařit.

„U-už jdu, pane.“ špitl jsem, když jsem došel do kuchyně. Byla obrovská, ale krásná. Došel jsem k lince a všiml si připravených ingrediencí. Těstoviny, maso, zelenina a předem udělaný dresink z obchodu. No, alespoň o něco méně práce.

Dal jsem tedy dle návodu vařit těstoviny a pustil se do krájení a přípravy masa. Hotové maso jsem dal na pánvičku a ještě se začal věnovat zelenině. Po slití těstovin a opečení masa jsem dal vše do jedné velké mísy, zalil dresinkem a vše opatrně míchal.

Otočil jsem se na něj. V kuchyni celou dobu vládlo ticho. Liam mě sledoval se skousnutým rtem. No ano, šaty jsou tak do půlky zadku, takže asi proto. Všiml jsem si, že je nachystaný jen jeden talíř a to přímo před ním. Vydechl jsem, vzal jeho talíř a nachystal mu asi do ¾ talíře. Pak jsem mu ho dal zpátky a začal raději uklízet kuchyň. Hlavně proto, že jsem se chtěl najíst a nevím, jak to všechno dopadne.

„Máš to dobrý, douklízej a nandej si taky.“ oddechl jsem si.

„D-děkuji, pane.“ vydechl jsem douklízel a dal si polovinu talíře salátu. Mezitím už odešel, takže jsem si sedl normálně na židli ke stolu. Bože, moje nohy. Teď jsem na nich stál asi hodinu. A to jsem tady vážně teprve první den. Ještě další tři. Prosím, ať to přežiju.

Pak jsem ještě douklízel po sobě a když jsem dal poslední talíř do skříňky, uslyšel jsem jeho volání. Nadechl jsem se a šel za ním do obýváku. Po cestě jsem se ještě podíval na hodiny. Devět večer. Vážně?! Pak jsem se podíval zpátky na něj a polkl. V ruce držel dildo. A sakra.

„Na čtyři přede mě!“ začaly se mi klepat ruce. Nějak jsem si klekl na čtyři před něj a ucítil jeho ruku na mém zadku. Rozklepal jsem se. „Shh, když se uvolníš, nebude to tak bolet.“ Ne, asi. Co jsem debil, nebo co, že to nevím?! Asi třikrát mě plácl po zadku a pak mi začal sundávat krajkové tanga. Další věc, kterou jsem nenáviděl. Tak nepříjemně to řezalo, hlavně vepředu. Pak jsem uslyšel víčko. Lubrikant. Trochu jsem se uklidnil a uvolnil. Alespoň něco. Už jsem se vážně děsil, že to do mě bude rvát jen tak, bez ničeho.

Po chvíli mé netrpělivosti jsem v sobě ucítil prst s lubrikantem. Později dva a i tři. Nic moc to se mnou nedělalo, protože jsem už na to byl prostě zvyklý, no. Pak jsem ale ucítil kovovou špičku. Polkl jsem. Kovové dildo. A zasunul ho do mě nadoraz. Semkl jsem rty i oční víčka a zhluboka dýchal. Bylo velké, jak na délku, tak na šířku. Pak mi ho ještě nějak zajistil a silně mě plácl po zadku. Sykl jsem. Dildo nepříjemně doráželo na mou prostatu.

„Přeji dobrou noc.“ podrbal mě ve vlasech a s těmihle slovy odešel. Opatrně jsem se postavil a šel nahoru. Popravdě? Už v obýváku jsem si sundal boty. Wow, taková úleva, když jsem šel jen po vlastních nohách. Konečně.

Nahoře jsem si sundal i šaty a oblékl si boxerky, které jsem kupodivu v tašce našel. Vůbec nevím, kde je tady jaká místnost, především tedy aktuálně koupelna, takže na to se snad zítra nějak zeptám. Zalezl jsem si do postele a nahmatal deníček. Naštěstí k němu Harry přiložil i propisku, jinak by měl vlastně smůlu. Nadechl jsem se a začal psát. Nebudu lhát, i když vím, že Liam mu stejně kdoví co nakecá. Ale tohle bude proti němu.

Odjeli jsme někam na jeho chatu. Jeli jsme 4 hodiny. Vůbec nevím, kde jsem, ale co vím, tak to, že tyhle čtyři dny nebudou jednoduché. A vůbec. Ale přežiju je. Pak budu zase s Harrym a bude lépe. Věřím tomu.

Večer jsem si, když jsme přijeli, musel nasadit obojek. Bílý. S fialovými drahokamy a nápisem „Liam’s cockslut“. Ladí mi k šatům, které jsou bílé a lodičkám, které jsou fialové. Strašně mě z nich bolí nohy. Díval jsem se večer, do sprchy jsem nešel, neukázal mi tady koupelnu, a mám slabé puchýře. Na noc mi zavedl dildo. Předtím mě třemi prsty s lubrikantem připravil a pak ho do mě zasunul. Kovové, na můj zvyk širší a delší. Pak ho nějak zajistil a já v něm budu muset spát. Bojím se rána.

Nesuď knihu podle obalu. Já to osobně poznal. Doma jsem si myslel, že je Liam hodný. V pohodě. Doma se ke mně choval tak, že bych řekl, že mi skoro neublíží. A teď? Teď mu tady dělám lolitku s tím, že nebudu po těchle čtyřech dnech vůbec chodit. Jsem vážně zvědav, jak tohle dopadne a co si na mě ještě na ty čtyři dny vymyslí. Už teď se těším domů. Už tomu říkám domov. Lepší než tady. Na 1000%. Chci Harryho. Už teď, první den, kdy tady jsem. 17. 3. 2014 (22:29) Louis
____________________________________________
Omlouvám se za tak velkou pauzu, ale fakt nebyla nálada psát. Teď jsem si vzala notebook s sebou na hory a psala jsem jako divá :D Fakt, napsala jsem všechny díly, které hodlám v této knize [Book 1 – Devil in Angel’s body] napsat. Dále i prolog nové knížky, neboli pokračování této. Ale všechno jste si mohli přečíst v minulém „informačním článku“ a já vím, že stejně tyhle kidy nikdy nikdo nečte :D

Další díl očekávejte za 30 votes a 5 komentářů.

Boobear

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Where stories live. Discover now