Part 6

11.3K 432 8
                                    

Po týdnu jsem byl konečně doma. Na těle jsem měl opravdu moc modřin, prostě více, než když jsem s Harrym, no. 

Seděl jsem vedle něj na gauči, asi před půl hodinou jsme dorazili domů. Bylo zvláštní, že jsem seděl oblečený. Sice s obojkem, ale byl jsem oblečený.

"Takže, zlatíčko. Vím přesně, co se s tebou dělo." Polkl jsem. "Tedy, pokud mi Zayn nelhal." vydechl jsem. "Psal mi každý večer. Snad nelže." chytil mě za bradu, abych se na něj podíval.

"N-nevím, co t-ti psal."

"Jo, já vím. Takže ti to teď přečtu. Abych si to zkontroloval." Polkl jsem a díval se na něj. Pustil mou bradu a já zase sklopil pohled. Pak začal číst. Měl jsem chuť říct, ať přestane. Strašně mě to.. jo, týralo. Nechtěl jsem, aby mi to připomínal. Konečně to skončilo. "Nelže?"

"N-ne, p-pane." vydechl a přikývl. Polkl jsem. 

"Tak fajn, myslím, že už je všechno zpátky, takže platí pravidla. Jo, měl jsi tam nějaké navíc?"

"J-jo, měl pane. M-musel jsem chodit po č-čtyřech." 

"Jo, to vím. Ještě něco?" Snažil jsem si vzpomenout, jestli v našich pravidlech byl i kroužek, ale nedokázal jsem to, takže asi nebyl.

"N-no, m-musel jsem nosit k-kroužek." 

"Jo, to bylo jiné. Neboj, tohle tě nebudu nutit. Teda, pokud nebudeš nějak moc zlobit."

"N-nebudu, p-pane."

"Myslel jsem si to, věděl jsem, že jsi hodný chlapeček, Williame." pohladil mě po stehni. "No nic, už platí zase má pravidla, takže do boxerek a kleknout." vydechl jsem a přikývl. Sundal jsem si kalhoty i tričko, klekl si vedle něj a sklopil hlavu. Pohladil mě po vlasech. "Myslím, že jsi tady někomu chyběl, Louisi." vydechl jsem.

---------

Večer jsem usínal, vlastně s dobrým pocitem. Už jsem nebyl u Zayna, ale u Harryho a cítil jsem se v bezpečí. Bolet mě bolely maximálně ještě staré rány od Zayna. Od Harryho už nic nebylo. Vlastně jsem, když jsem se na něj, po jeho dovolení, podíval, viděl skoro smutek a lítost. Nevím proč, ale přišlo mi to od něj jako blbost. Za ty dva měsíce mi přišel, prostě jako někdo s chladnou tváří, ve které se nikdy nenašel něco, jako lítost, soucit, nebo snad lásku.
_________________________
Vím, že je to krátký, ale omlouvám se. Snad bude delší o víkendu :)

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Where stories live. Discover now