Part 4

13.5K 470 13
                                    

"Ano, l-líbí, d-daddy." Pustil mě a usmál se. Až v tu chvíli jsem si všiml, že má na sobě džíny. Celkem hrubý materiál na.. och, jasně. Proto je má. Uviděl jsem, jak si skousl ret. Tohle vždycky něco znamenalo. A protože jsem vůbec netušil, co, v mých očích byl určitě ještě větší strach, než když jsem tam přišel a sedl si na židli. 
"Koťátko, neboj se mě." zašeptal mi u ucha. Přikývl jsem. I když určitě věděl, že se stejně budu bát a že to může opakovat kolikrát bude chtít. Pak ze mě vstal a já si trochu polevil. Nebylo to z toho důvodu, že by byl těžký, vždycky byl ten lehčí, ač větší. Klekl si z boku ke mě a přejel prsty po nápisu. Naskočila mi husina. "Daddy's little whore." zopakoval a usmál se. Pak se podíval na mě. Neodvrátil jsem pohled, dovolil mi, abych se na něj díval. Ač jsem v téhle chvíli vlastně ani rád nebyl. Viděl jsem v jeho očích chtíč, dravost. Vím, vždycky tam bylo to samé, ale dneska i něco jiného, co však nedokážu ani popsat. Bylo to něco opravdu zvláštního, co ani identifikovat nedokážu. Přemyšlím, jestli bych to identifikovat vlastně chtětl. "Že ano, Williame?" upřel svůj pohled na mě.
"A-ano, d-daddy." 
"Ano co? Co jsi, Louisi?" Polkl jsem. Věděl jsem, že tohle bude chtít zopakovat. Stejně si myslím, že by byl vlastně šťastnější, kdybych to řekl hned. Na druhou stranu bych spíše řekl, že čekal, že to neřeknu a v hlavě už přemýšlel, jak se mě na to zeptá.
"J-jsem daddyho m-malá d-děvka." Vydechl jsem. Kdyby věděl, co se mnou v reálu to slovo dělá. Vlastně bych řekl, že to ví. 
"Moje děvka, správně zlatíčko." pousmál se. Je to zvláštní říct, ale byl jsem spokojený. Když je spokojený on, jsem i já. Vlastně jsem se to tak naučil. Za ten měsíc. Jako bychom na sebe byli napojeni. Sice to bylo tak, že já byl napojený jako by na něj, ale spíše se to odvíjelo od toho, jak se ke mě choval. Když byl hodný, byl jsem v pohodě a pokud nechystal něco moc zlého, nebo tak, tak jsem se snažil i spolupracovat. Pokud byl však naštvaný, a ano, vím, že jsem za to z 98% mohl já, mě bylo na nic. Ale vážně. 
"Ano, d-daddy. J-jen tvoje.." popravdě ani nevím, proč jsem tohle řekl, když se mě ani netázal, ale na jeho tváři se objevil široký úsměv. Takže tentokrát to bylo správně. Avšak po chvíli se z jeho tváře úsměv vytratil a, řekl bych a měl jsem pravdu, jí nahradil naštvaný, skoro až rozzuřený výraz. Co jsem udělal? Sedím špatně? Je to špatně napsané? Byl jsem zmatený. Chytil mě hrubě za bradu a zvedl ji tak, abych se mu díval přímo do očí.
"Jsi-li jen a jen moje kurva, jak to, že jsi včera flirtoval s pošťákem?!" vyprskl mi do obličeje. Vždyť už jsem to včera schytal, co ještě chce? Polkl jsem a nevěděl, co říct. "Odpověz, Williame! Včera ses k tomu přiznal, nezapřeš to!" Řval. Hodně. Pohledem jsem tikal po pokoji. Nepřiznal jsem se, když jsem neměl k čemu. Donutil mě to říct. Kdybych to neřekl, dneska bych si nesedl a možná bych skončil ještě hůř. Kdo ví. 
"O-omlouvám se.." bylo jediné, co jsem stihl říct, než mi do pusy strčil roubík a zapnul mi ho za hlavou. Začaly se mi tvořit sliny. 
"Na omluvy je pozdě, Tomlinsone! Navíc jsou to jen prázdná slova, můžeš je říct denně stokrát a nic to nedokáže. myslím, že celý den v tomhle a s roubíkem bude stačit, co myslíš?!" Vydechl a přikývl. Pohladil mě po tváři a odešel. Výborně. Celý den nepromluvím ani slovo, a zřejmě budu i hlady a jen občas se budu moci napít. Určitě to na mě bude užasný pohled. Když v tom jsem uslyšel zvonek. To si dělá prdel?! Naštěstí si nevyžadoval, abych šel otevřít.
"Zayne!" vykřikl. V chodbě jsem uviděl chlapce s vlasy barvy havraních křídel. Jasně. Co ještě. 
"Ahoj Hazz. Co zase udělal, že vypadá takhle?" Zasmál se. Vyborně, ještě si ze mě budou utahovat. 
"Porušil pravidla." odsekl. "Na co čekáš, Williame?! Máme hosta, nevidíš? Běž do kuchyně a čiň se." Zvedl mě silně za rameno ze židle a nasměroval do kuchyně. "Ještě tu židli, kurvičko!" Vydechl jsem, vzal židli a šel do kuchyně. 
Za dvacet minut jsem jim přinesl kávu a něco k snědku. 
"Loui, pojď ke mě." řekl Zayn. Hnusil se mi. Byl odporný a slizký. A ano, byl také dominant, jenže podle toho, že přišel sem, zrovna nikoho neměl. Byl ten typ, co si bral sub jen na měsíc, víc ne. Sedl jsem si mu na klín a vydechl. "Tady z Harrym jsme uzavřeli dohodu. Po celé dva měsíce budeš vždy týden u mě a týden u něj. Myslím, že si vyjdeme vstříc, co ty na to, kurvičko." pohladil mě po zadku. Podíval jsem se na Harryho. Přikývl a já udělal to samý. "Věděl jsem, že budeš souhlasit." Vydechl jsem, jak bych asi nemohl. Sjel mi rukou pod kalhotky. Kurva. 

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora