3

80 5 2
                                    

POV. Carly

Ik was een film aan het kijken als ik opeens een melding krijg. Ik pak mijn mobiel en open twitter. " OMGmainstreet vraagt of hij/zij jou mag volgen" ach waarom niet. Ik klik op de vinkje, volg terug en ga weer terug naar de film.

Na een minuut of vijf maakt mijn mobiel weer een geluidje. Ugh wat nou weer, kan ik niet gewoon een film kijken. Ik pak mijn mobiel en kijk wat voor melding ik nu heb. Ik klik op twitter en zie dat ik een dm heb van hetzelfde account dat me net wou volgen. "Hey" staat er, ik stuur "hoi" terug en ik krijg direct weer een berichtje.

POV. Rein

"Ze heeft ons geaccepteerd" zegt Nils als hij door haar account scrolt. "En nu?" Vraagt Daan "nou eh probeer een gesprek te beginnen?" Zegt Owen. "Ik heb hey gestuurd" zegt Nils. "En? Stuurt ze wat terug?" vraag ik. "Nee no- oh wacht ik heb een berichtje" zegt Nils "ze zegt hoi."

-----------------------------------------

Het is alweer twee maanden geleden dat we een fanaccount hebben aangemaakt. We zijn nu best wel goed bevriend met een paar mainiacs, vooral Carly. Vandaag hebben we een concert en daarna blijven we bij Daan slapen.

"Schiet op Rein, we gaan!" gilt mijn moeder van beneden. "wacht even ik kom eraan!" Gil ik terug. Ik haal mijn mobiel van de oplader en pak mijn pet. "Dat duurde lang" zegt mijn moeder. "Sorry" zeg ik als ik naar de auto loop. Ik open de deur en ga zitten. "Kunnen we?" Vraagt mijn moeder. Ik voel even aan mn broek om te kijken of ik mijn mobiel heb "ja we kunnen" zeg ik en mijn moeder start de auto.

----------------------------------------
"Dat duurde lang, ik dacht dat je niet meer zou komen" zegt Owen als we de station binnen lopen. "Ja sorry" zeg ik. "Wacht!" Roept Owen als hij aan mijn arm trekt "ik wil starbucks" "haha oke " zeg ik als we richting de starbucks lopen.

Nadat Owen zijn starbucks had liepen we naar de goede trein. "De trein van perron 3 vertrekt over 5 minuten naar Twente" wordt er geroepen als Owen en ik beginnen te rennen.

Sorry dat ik niet heb geüpdatet, vanaf nu doe ik het (bijna elke dag, okay? Okay.)

Vote & Comment

Internet friends - MainStreetحيث تعيش القصص. اكتشف الآن