8

69 3 2
                                    

POV. Carly

Rein en ik zijn al een uur samen. Ik heb niet echt gefangirlt (is dit eigenlijk wel een woord?) ofzo. Ik kon wel gewoon normaal praten en lachen met hem, hij voelde niet echt als een idool maar meer als een vriend. Dat is hij eigenlijk wel, toch? Ik praat al best lang met hem ookal wist ik niet dat hij het was.

"Eh Carly, ik moet weg anders kom ik te laat voor de meet & greet" zegt Rein en staat op. "Oh jammer, succes en veel plezier" zeg ik. "Dankje" zegt hij. Hij opent zijn armenen loopt naar me toe. Huh wat doet hij? Oh wacht een knuffel. Ik sta op en knuffel hem. "Doei, ik hoop dat we elkaar nog eens ontmoeten. Het was heel gezellig." zegt hij met een lach. "Ik hoop het ook, het was heel leuk" zeg ik.

Hij pakt zijn spullen en lacht nog even naar me en loopt weg. Ugh, ik wil hem echt snel weer ontmoeten. Hij is de Mac Donalds nog niet eens uit en ik mis hem nu al.

POV. Rein

Ik laat haar los en pak mij spullen maar voordat ik me omdraai en wegloop glimlach ik nog even naar haar. Ik ga Carly echt heel erg missen. Ik kan haar ook meenemen? Owen neemt ook wel eens een friend mee backstage. Ik draai me om en loop terug.

"Hey Carly" zeg ik als ik voor haar stop. Ze kijkt op van haar mobiel en glimlacht. "Moest je niet weg?" zegt ze. "Eh ja maar ik vroeg me af of je eh met me mee wil?" zeg ik. Ze kijkt me aan alsof ik chinees praat. "Backstage" zeg ik.

POV. Carly

Als Rein weg is kijk ik nog even op twitter. Misschien heeft hij wel iets getweet over mij. "Hey Carly" zegt iemand. Ik kijk op en glimlach als ik Rein zie. "Moest je niet weg?" zeg ik. Dat klinkt eigenlijk best gemeen, alsof ik hem wel wil ofzo.. "Eh ja maar ik vroeg me af of je eh met me mee wil?" zegt hij. Met hem mee? Waar heen? "Backstage" zegt hij. "Ooh, ja oke maar vinden de andere dat niet erg?" vraag ik. "Nee denk het niet, zij nemen ook soms vrienden mee backstage. Ik weet zeker dat ze het leuk vinden om je te ontmoeten" zegt hij. Wat een dag, eerst kom ik erachter dat mij internet vriend Rein is en nu ga ik ze allemaal ontmoeten. Ik sta op en pak mij spullen. "Oke dan, zullen we?" zeg ik. "Ja hoor" zegt Rein en we lopen weg.


Langste part die ik tot nu toe heb geschreven

Vote & comment

Internet friends - MainStreetWhere stories live. Discover now