4

75 5 3
                                    

POV. Rein

"Waarom zijn jullie zo laat?" Vraagt Nils als we binnen lopen. "Sorry, we hebben de trein gemist" zeg ik. Derde sorry van vandaag. "Jullie moeten naar de make-up en daarna naar de meet & greet" zegt een vrouw en loopt weer weg.

"MainStreet MainStreet MainStreet" hoor ik de mainiacs roepen vanuit de zaal. "Jullie moeten over twee minuten" zegt een man als hij op de kleedkamer deur klopt. "We komen zo!" Roept Daan terug.

"Klaar?" Vraagt Nils als hij opstaat. We knikken allemaal en gaan richting de podium. "Mag ik een groot applaus voor mainstreeeeeet". En dan begint iedereen te gillen. Ik adem diep in en we rennen het podium op.

-------------------------------

"Dat ging goed, jullie waren echt super!" zegt Willem als hij ons allemaal een high-five geeft. "Man wat kunnen ze gillen, ik denk dat ik doof word" lacht Owen. "We gaan" zegt Daan's vader. We lopen met z'n allen via de achterkant naar buiten, zodra mainiacs ons zien gaan ze gillen.

---------------------

"Weetje, ik vind het een beetje saai worden" zegt Daan. "Wat? Tv kijken of iets anders?" vraagt Nils. "Ja dat ook, maar ik had het eigenlijk over ons account" antwoordt Daan. "Hoezo dan? Het is toch leuk om ze een beetje te leren kennen zonder dat ze weten wie je bent?" zegt Owen. "Ja maar ze denken dat we iemand anders zijn, hoe zou jij je voelen als je je geheimen of problemen deelt met iemand die niet is wie die zegt dat hij is?" zegt Daan. "Eh ik zou al sowieso geen geheimen met iemand delen die ik niet echt ken" antwoord Owen. "Ja maar zij doen het wel. Hoe dan ook, ik heb er geen zin meer in, ik stop" zegt Daan. "Als jij stopt dan kunnen we allemaal wel stoppen" zucht Nils. "Maar we kunnen toch niet gewoon niks meer tegen ze zeggen en nooit meer online komen?" zeg ik.

Oops
Nog een part omdat Carly er zo graag een wou en ik eindelijk klaar ben met mijn persoonsbeschrijving

Vote & Comment

Internet friends - MainStreetWhere stories live. Discover now