Întalnirea...

14 2 0
                                    

Dupa ce Matteo ma invitat sa iesim si eu bineinteles ca l-am refuzat,m-am mai gandit un pic si parca incepea sa-mi para rau. Dorinta de a iesi cu el era din ce in ce mai apriga...Katina imi zicea mereu ca sunt o prostuta ca l-am refuzat. Ea imi mai zicea ca e unul dintre cei mai minunati baieti dinre cei din gasca lui de "ciudatenii".
M-am hotarat sa o ascult ai pe Katina, dupa ce m-a implorat doua saptamani, asa ca am decis sa ies cu el.
Katina l-a anuntat si am stabilit ca sa iesim in seara asta la 9. Nu stiam unde ma va duce. Katina mi-a zis ca va iesi si ea cu Thomas noul ei prieten. Era tot din padurea misterioasa. El nu era vampir, era un varcolac aratos si solid. Katina a avut mereu iubiti frumosi. Dar lasand laoparte treburile aceste, a va povestesc despre intalnire.
A fost o seara de neuitat. Am fost impreuna cu catina si prietenul ei intr-un club de noapte. Era genul de club linistit ca la un restaurant. Cand am ajuns Matteo mi-a deschis usa si am intrat. Avem multe emotii pentru aceasta seara. Ne.am asezat la o masa toti patru. Ne-am comandat o bautura si am plecat pe ringul de dans. Eu eram cam speriata deoarece nu atiam sa dansez.
Mai pe seara Matteo a spus ca vrea sa ma dupa undeva surpriza. Am stat unpic sa ma gandesc dar am acceptat. Pe drum ne-am intalnit cu unul dintre creaturile din padure. Era foarte ciudat tipul. Se dadea la mine si ma luna in brate. In fine am scapat cu ajutorul lui Matteo, si ne-am continuat drumul. Dupa ce s-a indeparta baiatul acela Matteo a exclamat:
-Ciudati mai aunt unii!!
Am tras concluzia ca nu prea ii era drag. La un monent Matteo m-a pus sa inchid ochii. Cand i-am deschis, m-am simtit ca in vis. Ma dusese pe un deal inalt,de unde de veda tot orasul. M-a pris de mana si mi-a zis:
- Esti cel mai minunat lucru care mi sa intamlat vreodata!...
Apoi m-a imbratisat strans, eu dandumi seama ca e iubire vietii mele si baiatul cel mai potribit mie....
Ne-am intors apoi sa ii luam pe Katina si Thomas. Ei au ramas la padure, iar Matteo a venit cu mine pentru a ma duce acasa.

Padurea misterelorWhere stories live. Discover now