disclaimer, cast en meer

220 21 17
                                    

hellooo. voordat ik het eerste hoofdstuk online zet vertel ik eerst eens wat dingen over het verhaal zelf, om te beginnen met de disclaimer.

alle rechten zijn voorbehouden aan mijzelf. ik heb alles zelf bedacht en alle karakters zelf verzonnen. ik hou er niet van als mensen mijn verhalen kopiëren. ook heb ik liever niet dat mensen het vertalen zonder het aan mij te vragen en credits te geven.

dit boek kan heftige delen bevatten. zoals moord, suïcidale gedachtes, ruige handelingen en seks. als je daar niet van houdt zou ik het niet lezen.

als volgt de cast;

harry - harry styles

aimee - gabriella wilde

logan - chris wood

andy - josh hutcherson

erica - jodi lyn o'keefe

meneer troys - eric stonestreet

als ik nieuwe karakters toevoeg aan dit verhaal zal ik deze ook hierbij plaatsen. hierboven zien we een gif van aimee.

ik plaats hieronder een korte samenvatting.

1987. Een enorm bloedbad op Valley View High. Tientallen leerlingen sterven door één van de leerlingen. Iedereen verdenkt de 17-jarige Harry Styles. Hij is anders dan de anderen en zit bij een soort bende, genaamd The Jocks. In de pauzes was hij te vinden op het achterste hoekje van het plein, rokend, en veel vrienden had hij niet. hij werd zelfs gepest

Nu is het 1992. Er was te weinig bewijs om Harry op te pakken. Hij woont nu op zichzelf en heeft een redelijk goede baan. Plotseling komt Aimee Shannon naast hem wonen. Aimee is een 22-jarige vrouw die het afschuwelijke bloedbad overleeft heeft. Ze was erg populair op school en heeft veel vrienden verloren.

Wanneer Aimee zich voor komt stellen aan buurman Harry schrikt ze zo erg dat ze haar eigen appartement in vlucht. Honderden vragen over het bloedbad vliegen in haar op en ze besluit naar Harry toe te gaan voor antwoorden.

Maar wat is zijn verhaal eigenlijk?

in dit boek worden alle cast karakters alleen gebruikt om hun uiterlijk en harry ook om zijn naam. voor de rest is alles fictie.

ik wou niet dat dit verhaal onrealistsch zou zijn. daarom heb ik gekozen voor het onderwerp; leerlingen die bloedbaden op scholen aanrichten. ik heb daar zelf mijn spreekbeurt over gedaan in groep acht en weet er dus best veel van. daarnaast heb ik ook boeken gelezen over dit onderwerp. ik vind het afschuwelijk dat mensen zich zo geneigd kunnen voelen om dit te doen.

ik ga proberen om zoveel mogelijk in het brein van zo'n persoon te kruipen. waarom zou iemand dit kunnen doen? wat zouden zijn/haar gedachten zijn op het moment dat het gebeurt? etc...

ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden!

- tess


massacreWhere stories live. Discover now