Telekinezi nedir,nasıl yapılır, alıştırmaları nelelerdir ?

13.1K 316 150
                                    

Telekinezi cisimleri beyin gücü ile hareket ettirmeye verilen isimdir. Telekinezi de en önemli olan şey telekinezinin gerçek olduğuna dair inançtır eğer bunu başarabileceğini de inanmıyorsanız çoktan başarısız olmuşsunuzdur demektir. Telekinezi de kendini geliştirmek isteyen arkadaşlarıma bazı önerilerde buluncam.
Telekinezinin en kolay alıştırması Psi-whell adı verilen bir düzenektir. Bu düzenekte ihtiyacınız olan ;
1 adet silgi
1adet iğne
1 adet de kağıtdır.
Psi-whell düzeneği için silgiye iğneyi geçirin devamında elinizde bulunan kağıdı kare şekilde kesin 5-8 cm uygundur. Elinizde bulunan kare kağıdı köşelerinden katlayın ve iğnenin üzerine bırakın. Kağıt sabit durduktan sonra kağıdı döndürmeye çalışın. DİKKAT: Bu çalışmayı yaparken odada rüzgar bulunmadığına emin olun , nefesiniz ile dönmediğine emin olun. İsteyenler bu çalışmayı cam fanus altında deneyebilir böylece sizin döndürdüğünüze emin olursunuz.

Psi-whell'i nasıl döndürürüz.
Ellerinizi kağıdın etrafına koyun.Kağıda odaklanın ve siz nefes aldıkça kağıdın sağa ya da sola doğru dönduğünü gözünüzün önünde canlandırın. Düşüncenizi o an fiziksel bir enerji gibi düşünün kağıda yön verdiğini hayal edin.
İlk denemelerde hareket ettiremeseniz bile kağıt hafif sallanmalar olacaktır yılmayın elbet yapıcaksınız

Facebook grubumuzun adı da Parapsikoloji Odası. Bu gruba katılarak büyümemize katkı sağlayabilir sizin de telekinezi ve diğer yetenekleri yapmanıza yardımcı olabiliriz.

Grup linkine profilimden ve yorumlardan ulaşabilirsiniz. vote atmayı ve facebook grubumuza katılmayı unutmayın.


Beynimizin Saklı GüçleriOnde histórias criam vida. Descubra agora