5.

20.4K 711 99
                                    

'We gaan iets doen wat ik een paar jaar geleden al had willen doen e zina. Als je gewoon meewerkt is het ook leuk voor jou.' Zegt hij met een valse glimlach, zijn blauwe ogen lijken wel zwart. Wie is dit?

'Nee Hakeem! Waarom doe je mij dit aan? Er zijn toch genoeg andere meisjes? Waarom je eigen nichtje?' Vraag ik huilend.

'Aicha jij bent anders, ik wou wachten tot dat we getrouwd waren maarja jij moest zo nodig verliefd worden op Delano? Je houdt van donkere ***** he? Ewa ik zal daar verandering in brengen vandaag.'

Hij loopt naar me toe en wrijft over mijn wang, ik walg hier gewoon van.

'Wacht maar als Souf en Nasser hier achter komen ga jij dood!' Schreeuw ik snikkend.

'Oh? En jij dacht dat ze jou gaan geloven? Vroeger deden ze dat ook niet, waarom nu opeens wel e kahba. Ik heb foto's van jou, je mag op eigen risico zeggen.' Zegt hij terwijl hij zijn telefoon uit zijn zak haalt en me een naaktfoto van mezelf wijst.

Huh? Dit kan niet ik heb nog nooit een naakt foto gemaakt? Nooit! Hoe komt hij hieraan?

'Hoe kom je hier aan Hakeem? Wollah je maakt mij alleen maar kapot!' Schreeuw ik huilend.

'Rustig maar e Aicha! Ik heb die foto's stiekem gemaakt!'Zegt hij lachend.

'Dat kan niet! Je liegt, geen enkele jongen heeft mij ooit helemaal naakt gezien.'Zeg ik terwijl er duizenden tranen over mijn wangen rollen.

'Ewa dan moet je beter uitkijken met wie je omgaat e Aicha.'Zegt hij met die vieze glimlach van hem. Wie zou hij bedoelen? 100000 vragen spoken door mijn hoofd, moet ik nu beter gaan letten met wie ik omga? Maar ik vertrouw niet eens zoveel mensen alleen Charissa, Inaya en mijn familie? Hun zuden me dit nooit flikken... Of toch wel? Nee gewoon niet.

'Trek je kleren uit nu! Zie je die hamer daar hbiba? Als je tegen werkt ga ik die gebruiken. En geloof me, op een manier die je zelfs een hond niet toe wenst en dat doekje daar heeft proper. Ik kan alles met je doen terwijl je bewusteloos bent. Dat wil je toch niet eh of wel.'Zegt hij terwijl hij nog dichterbij komt met zijn sixpack.

Van deze woorden krijg ik gewoon een rilling over mijn lichaam, Hakeem is echt van alles instaat. Maar ik ben dus echt niet van plan om deze hond mij te laten ontmaagden.

'Waarom ben je maagd? Zodat mensen goed over je blijven praten?' Vraagt hij lachend, waar slaat dit op?

'Hou je bek man klootzak. Ik ben niet maagd voor me ouders of omdat mensen anders over mij gaan praten. Ik ben maagd voor Allah Subhan wa taella.' Zeg ik huilend.

Hakeem loopt naar me toe en geeft me een harde klap op mijn wang, hij scheurt me blouse open. En trekt het van me lichaam af, hij gooit me op het bed en begint mij overal aan te raken. Ik voel me zo vies, ik kan dit niet! En nog erger ik ben verliefd op Delano...

'Hakeem hou op! Stop! Vieze klootzak! Wollah ik hoop dat je gaat branden.'Schreeuw ik hopeloos.

Hij kijkt me aan en komt op me liggen, hij geeft me kusjes in me nek waar ik gewoon van walg. Hij trekt mijn BH er in een keer van af en begint over mijn borsten te wrijven terwijl hij mij probeert te zoenen.

'HAKEEM STOP NU!'Schreeuw ik terwijl hem van me af probeer te duwen, hij kijkt me neutraal aan en gaat gewoon weer verder waar hij mee bezig was.

'Zullen we verder gaan e zina, jou lichaam maakt me gek!'Zegt hij terwijl op zijn lippen bijt, ik moet en zal iets moeten bedenken om hier weg te komen.

Als ik gewoon meedoe kan ik bij dat doekje met proper zodat ik hem bewusteloos kan maken, right? Het valt te proberen?

'Ja Hakeem... Kom laat mij jou is verwennen?' Zeg ik. Ik walg zo erg van mezelf maarja ik zal er alles aandoen om hier weg te komen.

'Ik wist wel dat je zo was eh, zomaar wou je ze3ma heilig spelen?' Zegt hij lachend, heeft hij gedronken ofzo? Gatver!

'Ewa ga gewoon liggen ai?' Zeg ik geïrriteerd.

'Rustig maar, ik weet dat je me wilt.' Zegt hij met die vieze glimlach, weyo hij moest eens weten.

Als hij is gaan liggen doet hij zijn onderhemd etc uit, ik ga niet voor je liegen zijn sixpack is geweldig. Ik doe alsof ik de condooms pak en doe daaronder gelijk het doekje met proper.

'Wat doe je?' Vraagt hij ongeduldig.

'Ik pak even de condooms, wacht even dan?'Zeg ik 'lachend'.

Ik kruip met de condooms en de proper naar hem toe op het bed, hij bijt in zijn lippen en kijkt me aan. Weyo ik wil zijn tanden gewoon uit zijn bek slaan. Ik ga op zijn schoot zitten en begin hem te zoenen, hij zoent 3 keer harder terug. Gatver gatver. Ik zet mijn handen in zijn nek zodat ik dichter bij zijn mond komt met de proper.

'Aicha je maakt mij gek.' Zegt hij hijgend.

'Oke niet te veel praten.' Zeg ik terwijl ik hem weer zoen, hij kijkt me met een brede glimlach aan en begint ook weer.

Ik duw hem op het bed en ga dan op hem liggen. Ik kijk recht in zijn blauwe ogen. En zet snel het doekje met proper op zijn mond en neus terwijl ik mijn knie hard op zijn **** druk. Hij schreeuwt het uit van de pijn en probeert me van zich af te duwen. Nog 5 seconden denk ik. Met al mijn kracht probeer ik het doekje op zijn gezicht te houden. Hij kijkt me grote ogen aan maar al snel vallen zijn blauwe ogen dicht.

Uit zijn kledingkast pak ik snel een veelste grote trainingspak en trek die aan. Ik veeg mijn mascara weg en was mijn gezicht. Snel pak ik mijn tas en de telefoon van Hakeem zodat hij mij niet meer kan chanteren. Ik doe snel mijn jas en schoenen aan. En ren de kamer uit, snel druk ik op de lift knop en stap in.

Met een opgelucht hart druk ik B, ik ben eindelijk vrij! Eindelijk, ben ik eindelijk van Hakeem af?

' Astagfirullah.' Fluister ik zachtjes in me zelf terwijl er tranen over mijn wangen rollen.

Ik hoor iemand hard hoesten achter mij, van de schrik verstijf ik. Zou het Hakeem zijn? Zal hij toch wakker zijn geworden?

De gene legt een hand op mijn schouder en fluistert in mij oor ' En waar denk jij naar toe te gaan e Aicha?'

Gedwongen liefdeWhere stories live. Discover now