Joia farselor

923 49 0
                                    

Astazi a fost cea mai tare zi pe care am avut-o in tabara asta de cand am venit.Harry a stat nemiscat pe scena cred ca 20 min.A fost super tare!Dar acum imi este super foame...incep se seman cu Niall..

Brusc.simt o mana pe incheietura mea,ma intorc usor ca sa-l vad pe...Louis?

E imbracat cu un hanorac,iar gluga acestuia ii este pe cap,si are niscte ochelari negrii pe fata.


-Lo-incerc sa spun ceva dar el isi pune degetul pe buzele mele.


-Shhh...sunt eu,Louis.Spune uitandu-se in stanga si dreapta de parca ne-ar putea auzii cineva,chiar daca suntem in bucatarie.


-Stiu fraiere.Spune-mi ce doresti.Spun chicotind de el.Nu stiu daca el face asta intentionat...sa ma faca sa rad cu aiurelile lui...sau daca este pur si simplu...prost.Hmmm...cred ca se aplica ambele variante.


-Maine e joi.Spune in soapta.


-Serios?Credeam ca-i vineri.Spun si-mi dau ochii peste cap.Spune-mi ce vrei...mi-e foameee.


-Incepi sa semeni cu Niall.Spune si chicoteste.Oricum...maine e joia farselor,iar eu vreau ca tu sa ma ajuti,ce zici?Spune si-si intinde mana dreapta.


-Hmmm....farse....s-a facut!Spun si dau mana cu el,luandu-i apoi ochelarii si punandu-mii mie pe nas.


***


-Esti sigura ca o sa se sperie?Intreaba Louis inca nemultumit de farsa pe care i-am ales-o lui Amy.


-Da fraiere.Taci si leaga gandacul ala.Ai grija sa nu cazi pe ia tampitule!Sa nu credeti ca am o traumatizez pe Amy sau ceva...doar l-am pus pe Louis sa lege cu o ata un paianjen cat pumnul de tava,la doar cativa cm de fata lui Amy...nu va face-ti griji,e fals paianjenul...duh!


-Gata!Striga Louis in soapta.


-Atunci date jos.Spun in timp ce setez ceasul sa sune peste un minut.Hai vino.Il trag pe Louis de mana sa se ascunda cu mine in fata patului.

Alarma se aude,iar Amy se trezeste ca arsa...cand vede paianjenul...


-Aaaaaaaaaaa!....tipa...Brit!!Alerta rosie!Paianjenozila!Tipa Amy si da cu palme in gandac,aruncandu-l pe frunte lui Lou,el se sperie si cade in fund tipand scurt.


-Fira-ti voi de...incepe Amy dar eu si Lou o luam la fuga spre cabana baietilor


Ajunsi acolo era deja 7:30...oricum nu o sa ne ia mult...Doamne sper ca Amy sa nu ma omoare.


-Ok.Tu mergi la Liam si Harry,iar eu la Niall si Zayn.Spune Louis cu un zambet pe fata.


-Ok.Spun si ma intorc pe calcaie.Stai!Nu vreau sa merg la Har...Louis?Superb,a disparut...uff,oricum as vrea sa-i vad fata lui Harry cand va vedea ce i-am facut.Ce e cel mai tare este ca am facut rost de 4 aparate de filmat.O sa pozitionam cate unul in camera baietilor lasandu-le aprinse,iar cand alarma va suna,vor fii filmate reactiile lor...nu va faceti griji...asa am facut si la Amy.

Febra One DirectionWhere stories live. Discover now