Te iubesc sis

812 39 5
                                    

Imi e somn!La dracu!Am repetat in continuu.Astazi e duminica...si ma bucur ca se anulase pana miercuri porcaria aia de show,pentru ca nu eram pregatiti pentru sambata,adica ieri.Am repetat cel mai mult cu Dylan.Se pare ca este un foarte bun actor,si prieten.Ohh...dar din pacate nu m.am putut bucura de micile legaturi pe care le intemeiam cu adolescentii de aici...pentru ca...o asa numita curvulita,ma tot impiedica spunandu-mi ''Esti o imbecila!Nu canti bine'' sau ''Idioato!Nu aia era replica!'' sau ''Ai gresit la miscarea aia!N-ai lovit cu piciorul in dreapta,ci in stanga handicapato!''...ohhh as fi lovit cu piciorul in dreapta,dar daca ea era in stanga...si s.a ferit...oricum, astea sunt motive pentru care s-o urasc..motive pentru care s.o fac curva...pai..

Motivul 1 :Mike

Motivul 2:Luke

Motivul 3:Darius

Motivul 4:Brian...si as putea sa continui..dar nu vreau sa-mi petrec tot restul vietii numarandu-i Jessicai ''iubitii'.

Ies din camera mea,indreptandu-ma spre bucatarie.Cobor scarile ajungand in dreptul canapelei,fiind la 2metrii distanta de ea.

     -Hey Brit!Aud o voce din dreapta mea,eu intorcandu-mi capul mecanic,pentru a putea vedea cine m-a salutat....Louis..ohh...uite-l si pe Niall...si pe Zayn...si pe Liam....si normal,Doamne Fereste si Pazeste sa nu fi fost aici...Harry.

     -Hey!Spun Ni',Li' si Zaynie in cor,urmat de un mic ''hey'' de la Harry.

     -Hey Lou,Ni,Li,Zaynie!Spun fara sa il mentionez pe Harry.Unde-i vaca de Amy?Spun facandu-i pe ei sa chicoteasca..inafara de Harry...nu-mi pasa de asta...Ba da iti pasa.Ma rog...

      -Hey magaro!O aud pe Amy,vazund-o acum cum iese din bucatarie cu o tava cu prajituri.Bine ai revenit printre noi.Spune cu un zambet pe fata.

      -Hey.....''magaro''.Spun cand se aseaza pe canapea,eu fugind in bucatarie si luand...ooo Doamne...ce ma bucur ca am luat asta cu mine!Ies usor din bucatarie,cu sticla de alcool sub tricoul meu...super,acum pare ca.s gravida.O iau usor spre scari,vazand ca nimeni nu-i atent.sunt in fata scarilor gata sa urc prima treapta,...dar..

      -Brittney!Sa nu de.a dracu sa pleci cu sticla aia cu vodka ca jur ca te bat!Ma intorc cu fata spre ei,tinandu-mi mana pe stomac pentru a tine sticla sa nu cada.

      -Ammm...ce?...ce sticla?

      -Wow.....Harry te-a lasat deja gravida?!Tipa Niall facand ochii mari,toti razand inafara de mine si Harry care ii aruncam cateva priviri reci.

      -Yay!!Facem echipa de fotball!Tipa Louis.

      -Ce?....voi delirati!1 Nu sunt gravida.2 nu o sa-,i las niciodata copiii in grija voastra!Poate....as avea incredere in Liam.Spun masurandu-l pe Liam,in timp ce el zambeste mandru.

       -Deci....fara echipa de fotball?Intreaba Louis trist.

       -Nu!Acum...daca ma scuza.ti.Spun intorcandu-ma si alergand pe scara panain camera mea,cu strigatele lui Amy in urma mea.

*Dupa 2 ore*

Amy's POV

    -Ar cam trebuii sa vedem ce face Brit...spun uitandu-ma din nou spre scara.

   -Ohh...nu-ti face griji,e fata mare!Incearca Zayn sa ma calmeze.

    -Da..dar...ea...ei chiar ii place vodka cu gust de cirese...e innebunita dupa ea!Spun lasand sa-mi scape unoftat.

    -Ohh haide!Doar nu s-a imbatat!Incearca si Liam sa ma calmeze...deschid gura sa-i raspund,dar raspunsul vine de la sine cand se aude de sus o bufnitura.Fugim toti sus,intr-o secunda fiind in fata camerei sale.Nu mai stau pe ganduri si o deschid.

Febra One DirectionWhere stories live. Discover now