~2~ Kimsin Sen ?

676 39 0
                                    

Medya : Batu

Elisa (Eylül)'nın gözünden...
Okula girdikten sonra hemen müdür odasını bulmaya çalıştım. Ama bu pek kolay olmadı çünkü okul baya büyük ve ben hiçbir yeri bilmiyorum. Aynı zamanda okula girdiğimden beri herkes bana uzaylıymışım gibi bakıyorlar hayır yüzümde bişey filan mı var eğer varsa şimdiden rezil olduk.

Büyük uğraşlar sonucu müdürün odasını bulup kapıyı tıklattım.

"Giiiir!"
Pekala sen demesende giricektim zaten. Yani odaya gircektim. Yani içeri gircektim. Neyse işte anladınız siz.
Kapıyı açıp içeri geçtim. O klasik müdürler gibi değildi. Yani en azından kel ve kilolu değildi.

"Ben Elisa yeni öğrenci sınıfımı öğrenmek için gelmiştim."

"Elisa hoşgeldin nasılsın otur istersen ?"bu ne samimiyet. Sapık mıdır nedir. Tövbe yani yaşından başından utan neyse badem çok ısrar ettiniz oturayım madem.

"Hoşbuldum şey ben sınıfımı öğrensem."

"Tabi o zaman gidelim."dedi ve kapıya doğru yürümeye başladı. Sen niye geliyosun ben tek gidemiyor muyum ?
4.kata geldiğimizde koridorun en sonundaki sınıfın önünde durduk. 12/A iyimiş.
Kapıya vurup içeri girdi.

"Elif hocam , çocuklar bu Elisa yeni öğrenci artık bu sınıfta okuyacak. Size iyi dersler hocam."deyip çıktı. Çıkacaksan niye geldin hocaa.

"Elisa bize kendini tanıtır mısın ?"tabiki sevecen hoca.

"Ben Elisa Erdem. İzmirden buraya geldim."başka bişey demem gerekmiyordur herhalde.

"Tamam canım boş bir yere oturabilirsin."sonundaa.

Arkalara doğru yürüyüp bir erkeğin yanına oturdum. Sonra zaten yer değiştiririm şimdilik idare eder. Kafamı sırama koyup gözlerimi kapatacaktım ki hoca seslendi.

"Elisa bu soruyu yapmak ister misin ?"hım ders neymiş geometri. İnşallah unutmamışımdır. Yavaşça yerimden kalkıp piç smile yapan hocanın elindeki kalemi aldım. Ve düşünmeye başladım. Aha buldum. İşlemleri bitirip hocaya döndüm. Şaşkınlıkla bana bakıyordu. Sonra sınıfa döndüm. Ee onlarda şaşırmış. Ne yaptım ki ben. Döndüm tekrar tahtaya baktım. İşlem işte nesi garip.

"Aferim Elisa çok iyi bir öğrenci olmalısın şuana kadar kaldırdığım kimse bu soruyu yapamamıştı. Şimdi yerine geçebilirsin."

Bende hocaya garip bi bakış atıp yerime geçtim. Bu kadar kolay bir soruyu nasıl yapamazlar. Ben yerime oturduğum anda yanımda oturan çocuk kulağıma eğilerek fısıldadı.

"Vay Elisa geldiğin andan beri bütün herkesi şaşırtmaya devam ediyorsun. Sıradakini çok merak ediyorum."dedi ve güldü. Sen gülme yaaa. Bütün okuldaki bu çocuklar taş olmak zorunda mıı ?? Bende hafifçe gülüp önüme döndüm.

¤¤¤¤

Tenefüs zili çaldığında derin bi nefes aldım daha 2 ders bitmesine rağmen ben şimdiden sıkılmıştım. Ama Kuzey saolsun sıkıntıdan patlamamı engellemişti. Çok iyi bi çocuktu aslında siyah saçları ve ela gözleri vardı. Vücududa oldukça kaslıydı. Tam kafa dengiydi ama birazcık egosu vardı. Olsun ona yakışıyordu. Bu sırada Kuzey hariç 3 kişiyle daha tanışmıştım. Birisi Boraydı. Siyah saçları ve bal rengi gözleri vardı. Vücududa aynen Kuzey gibiydi. Diğer birisi Aslı. Siyah kıvırcık saçları ve siyah gözleri vardı. Fiziği çok güzel bi kızdı ve Borayla acaip yakışıyorlardı. Kuzey'in dediğine göre ikiside birbirini seviyormuş ama ikiside fazlasıyla utangaçmış. Kuzey ne kadar denerse denesin aralarını yapamamış ama tabiki ben yapacağım. İzmirdeyken çok çöpatanlık yapmışlığım var benim ohhoo. Neyse son olarakta İrem. Çok sevecen ama bir o kadarda çekingen kumral dalgalı saçları ve elamsı gözleri var. Kuzeyle dün çıkmaya başlamışlar sizi gidi sizii. Bunların hepsi bizim sınıfta hep birlikte takılırlarmış zaten belli tenefüs olduğu gibi yanımızda bitiyorlar ama sevdim iyi kızanlar. Bora'nın dediğine göre biri daha varmış.Batu mu ne bugün gelmemiş sanırım aman banane gelince tanışırız.

Özel Taşkurt Koleji'nin Koca Ayı'sıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin