~21~ Sonsuza kadar...

424 37 16
                                    

Elisa'nın gözünden...

Benim saçımı kim niye kessin kii. Birde ne zaman kestiği var tabii. Allahım çok tövbe noluyor ya. Ben kimsenin saçıma dokunmasına izin vermezken kim benim saçımı kesmeye cesaret eder ulan.

"Elisa iyi misin ?"ben tabi hızlı hızlı banyoya gelince korktu tabi yavrucak.

"İyim Batu yok birşey."saçı, mesajları filan en azından şimdilik öğrenmesini istemiyorum o yüzden ona söylemeyeceğim. Zamanı gelince öğrenir zaten. Şimdiden telaş yapmasına gerek yok. Bana doğru gelmeye başlayınca hemen önüne geçtim.

"Geçsene sen içeri bende geleceğim zaten birazdan."

"Sen ne saklıyorsun ?"

"Ne saklayacağım ya yok birşey."gözlerini biraz kısıp konuştu.

"Öyle olsun bakalım ne de olsa elinde sonunda öğreneceğim."evet elinde sonunda öğreneceksin...

¤¤¤¤

Saat 02.00 ama ben uyuyamıyorum. Ya o buradaysa yani kim olduğunu bilmiyorum ama korkmaya başladım. Sonuçta benim düşünün benim haberim olmadan 'SAÇIMI' kesmiş biri bu. Birde zaten bugün bu odaya girip o saç tutamını lavaboya bırakıp çıkmış biri. Tabi hala buradada olabilir. Tövbe ya beni şuanda izliyorsa. Korkudan gözlerimi kocaman açıp hemen pikeyi kafamdan yukarıya çektim. Ve zor olsada güzel şeyler düşünüp uyumaya çalıştım.

Batu'nun gözünden...

Saat 02.00 ama ben uyuyamıyorum. Neden mi çünkü Elisa ikide birde kıpırdayınca bende teknik olarak başka biri mi diye uyuyamıyorum. Sonunda dayanamayıp ayağa kalkım. Elisa'nın yanına gittiğimde kafasını da pikenin altına soktuğunu gördüm. Sadece korktuğunda bunu yapardı ki. Şuandada korkulacak birşey göremiyorum ee noldu bu kıza. Pikeyi birden üstünden çekince çığlık atıp ağlamaya başladı. Tövbe noluyor lan.

"Elisa noldu sakin ol benim."dedim hemen bana vurmaya çalışan ellerini tutup. Biraz daha ağladıktan sonra sakinleşmeye başladı. "Nolduğunu anlatmak ister misin ? Yani neyden korktuğunu mesela."dedim kafasını göğüsüme koyarak. Derin bir nefes aldıktan sonra konuşmaya başladı.

"Boşver."gerçekten mi Elisa ben burada anlatmanı beklerken sen direk boşver mi diyorsun. Bir bokunu da bana anlatsa şaşıracağım zaten. Hızla ayağa kalkıp daha demin uyumaya çalıştığım koltuğa gidip yattım.

¤¤¤¤

Bir uyutmadın be Elisa bee. Üstümdeki pikeyi kenara çekip oturur pozisyona geldim. Elisa'ya doğru bakıp ne yaptığını anlamaya çalıştım. Ama sadece sağa sola dönüp birşeyler mırıldanıyordu. Ayağa kalkıp yine yanına doğru ilerledim. Yanına geldiğinde ter içinde kaldığını gördüm. Aynı zamanda da 'hayır, yapma, bırak beni' filan diye mırıldanıyordu.
Yavaşça yanaklarına ellerimi koyarak hafif hafif tokatlayarak uyanmasını sağlamaya çalıştım. Evet sadece çalıştım çünkü uyanmadı. Ben de normal bir şekilde (belki biraz daha fazla) sarstım. Birden uyanıp bana kocaman gözlerle bakınca korkup biraz geri çekildim.

"Batu."dedi nefes nefese.

"Elisa sakin ol bak buradayım ben birşey yok."

"O da burada."dedi biraz daha sessiz konuşarak. Ne burada lan.

"Kim yada ne burada."deyince birden ağlamaya başladı. Kafasını tekrar göğüsüme yaslayıp sakinleşmesini bekledim. Biraz sakinleştikten sonra kafasını kaldırıp konuştu.

"Korkuyorum."

"Neyden korkuyorsun Elisa ?"

"O...Batu o deli yine buldu beni yine bırakmayacak peşimi."dedi tekrar ağlamaya başlayarak. Deli mi ? Neyden bahsediyor bu kız allah aşkına.

"Elisa sen neyden bahsediyorsun doğru düzgün anlat şunu!"biraz kendisi toparladıktan sonra konuşmaya başladı.

"2 sene önce bizim okulda bir çocuk vardı. Kafayı benimle sıyırmış durumdaydı. Sonra bir gün beni kaçırdı beni kendisiyle zorla evlendirmeye çalıştı evlenmeyincede..."deyip devamını getirmedi.

"Evlenmeyincede ne Elisa ne !?!?!"yoksa hayır hayır Elisa'ya...Elisa'ya tecavüz etmemiştir dimi. Hayır olamaz bu. "Söylesene Elisa konuşsanaa !?!?!?!!?!!"kafasını aşağa doğru eğip fısıltı halinde konuşmaya başladı.

"Bana...bana tecavüz etmeye kalktı."olamaz hayır. Bunu yapmış olamaz. Kafasını kaldırıp tekrar konuşmaya başladı. "Hayır hayır bana öyle bakma lütfen hem ben engel oldum yani beni soydu ama yapmadı."tekrar kafasını eğdi"yaptırmadım."dedi ve ağlamaya başladı. Olmamıştı yani masumluğunu alamamıştı. Elisa, Elisa'm ona engel olmuştu. Tamam yaşadığı şeyler çok kötü olabilirdi ama birşeyini kaybetmemişti işte.

"Onun elinden kaçmayı başardığımda hemen polise gittim. Onun deli olduğunu söylediler ve deliler hastanesinde gözetim altına aldılar. Ama kaçmış işte şuanda buralarda bir yerde hatta şuanda bizi izliyor bile olabilir."dedi hıçkırarak. Tekrar kafasını göğüsüme yaslayıp onu sıkıca sarmaladım. O piç buradaydı yani tekrar Elisa'yı istiyecekti. Tekrar ona zarar vermeye çalışacaktı.

"Peki kaçtığını nereden biliyorsun ?"derin bir nefes alıp konuştu.

"Bugün mesaj attı başka biri şaka yapıyordur diye düşündüm ama elektrikler kesildiğinde banyoda lavabonun içine benim olan birşeyi bırakacağını söyledi. Işıklar geldikten sonra gidip baktım."banyoda benden sakladığı şey o piçin bıraktığı şeydi yani.

"Ne bırakmış ?"dedim sakin bir tonda.

"Saçımın bir tutamını."bir dakka ne dedi o!?! Saçı Elisa'nın saçı ama bu nasıl olur Elisa buna hayatta izin vermez ki. Tanrım bu düşündüğümden daha kötü bir durum. O buraya girmiş biz bunu farketmeden. Peki ya çıkmamışsa hala buradaysa. Ah hemen Elisa'yı buradan çıkarmam gerekiyor. Kuzey'i arayıp açmasını bekledim. Açınca hemen hızlı hızlı konuşmaya başladım.

"Kuzey hemen arabanla hastaneye gel acil çabuk ol." deyip konuşmasına fırsat vermeden aramayı sonlandırdım. Telefonumu cebime sokup Elisa'yı da ayağa kaldırdım ve kapıya doğru yürümeye başladım. Tam kapının oraya geldiğimde Elisa birden elimden çekildi.

"Batuu!!!!"arkamı dönüp hemen oraya baktım. O şerefsiz Elisa'nın kolundan tutmuş gitmesine izin vermiyordu. Biraz ona doğru yaklaşıp Elisa'yı tutan koluna güçlü bir tekme geçirdim. O anki dikkatsizliğiyle Elisa'yı arkama doğru çekip tekrar o şerefsize doğru yürüdüm. O kolunu tutarken bu sefer o pislik suratına sağlam bir yumruk geçirdim. Piç yeri boylarken hemen üstüne çıkıp yumruklamaya devam ettim. Biraz sonra kapı açılınca o tarafa doğru baktım. Kuzey gelmişti.

"Elisa'yı al arabaya git ben geliyorum birazdan."deyip tekrar yumruklamaya geri döndüm. Adam bayılır gibi olunca üstünden kalkıp kapıya doğru ilerledim.

5 SAAT SONRA...

Kuzey'in evine geldikten sonra Elisa koltukta uyuya kalmıştı. Bende onu Kuzey'in odasına çıkartıp yanında durmuştum. O uyurken bende bana ait olan eve koruma tutmuştum.

Elisa uyandıktan sonra aşağı inip Kuzey'in yanına gittik. Kuzey nolduğunu filan sorunca ona Elisa'nın utanacağı yerleri atlayarak anlattım. Elisa'nın karnı acıkınca da Kuzey'le kalkıp birşeyler hazırlamaya mutfağa gittik.

"Hadi Kuzey sen yap birşeyler ben buradayım."deyip mutfaktaki saldalyenin birine oturdum.

"Abi ben ne anlarım yemek yapmaktan kalk sen yap."deyip o da oturdu.

"Asıl ben nerden bileyim yemek yapmayı lan."deyip daha çok yayıldım sandalyeye. Biraz sonra kapıdan Elisa gözüktü zaten.

"Tamam anlaşıldı siz yapmayacaksınız ben yaparım geçin içeri."dedi mutfak dolaplarından birini açarak. Kuzey de tabi hemen ayağa kalkıp içeri geçti. Bende biraz daha oturup Elisa'yı izlemeye başladım. Ben onu izlemeye dalmışken birden arkasını dönüp konuşmaya başladı.

"Beni daha ne kadar izlemeyi düşünüyorsun ?"

"Her saat, her gün, her hafta, her ay kısacası sonsuza kadar..."

Bu bölüm biraz aceleye geldiği için fazla beğenmedim. O yüzden gelecek bölüm sizin istediğiniz gibi olmasını istiyorum. Romantik yada komik filan olmasını istiyorsanız yorumla veya mesajla bana bildirebilirsiniz. Umarım beğenirsiniz...

Özel Taşkurt Koleji'nin Koca Ayı'sıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin