9.Marea Ieşire (E.U)

34 11 0
                                    

Astăzi după ce aseară s-a certat cu el rău Oana a venit la mine. Da...OANA a venit la MINE! Când am vazut-o nu mi-a venit să cred. Aseară asistasem la cearta lor aprinsă.Să vă spun cum s-a întâmplat. Max era la Alex...cică se împăcaseră şi mă sună de odată.
-Xoni...am ştiut eu...ştiam...nu pot să cred! Ahh.
-Ce ai pățit?
-Oana...e cu...Alex în timp ce e şi cu mine.
-Wat?
-Da...ai auzit bine.
În mintea mea : Am ştiut din totdeauna.
Mi-a închis şi a zis că vine la mine să vorbim. A venit şi exact atunci l-a sunat Oana...şi au stat cam 2 ore să se certe iar eu în mintea mea mă bucuram că însfârşit ar putea fi al meu. Zâmbeam des la el.Atunci vedeam cum se relaxează şi nu mai striga la ea. Îmi plăcea de el. Degeaba îmi zicea oricine orice...eu tot îl iubeam. Apoi când au terminat să se certe a spus că se duce şi el acasă să mănânce şi mi-a spus că mă suna după...eram foarte fericită ca s-au certat. Şi astăzi ea la uşa mea: Mi-a povestit în detaliu treaba cu Alex. Că ei defapt se iubeau, se țineu de mână, se pupau, efectuv era un cuplu.M-a rugat apoi să nu îi spun cumva lui Max că ea mă va distruge.Ce? Păi atunci de ce a mai venit la mine? Ajung să cred că singurul motiv pentru care mi-a zis a fost acela de a mă face geloasă.Asta e. Sunt sigură. Pleacă ea de la mine de acasă şi îi scriu repede lui Max...i-am spus tot.S-a simțit foarte trădat mai ales că ea încă nega relația cu Alex. Acum era şi mai furios. I-am zis mai bine să iasă cu cineva că altfel poate face ceva prostii.Apoi doar primesc mesaj...
-Vrei să ieşi cu mine?
Zic eu:
-Ok,hai.
Poate că nu aş fi vrut deoarece ştiam că o să vreau să îl îmbrățișez şi să îi spun că îl iubesc..dar era...prea din scurt dupa ce ei doi s-au despărțit.Şi până la urmă am ieşit...am stat pâna la 23 :) a fost frumos...apoi mesaj..:)

Teorema Iubirii cu RestWhere stories live. Discover now