Part 48

206 10 1
                                    

POV. Emma

Ik voel het voertuig opstijgen en de grond onder me verdwijnen. al snel zijn we in lucht. Ik heb nooit gehouden van het idee om onbeveiligd in de lucht te zijn en al zeker niet als ik daar geen controle over heb.

"dames en heren, wij verzoeken u om de gordels weer vast te maken" klinkt het door de cabine. Ik schrik op. Blijkbaar was ik in slaap gevallen. Ik maak zonder enige aarzeling mijn gordels vast, verwachtend dat we gaan landen, maar als ik op mijn horloge kijk, zie ik dat we pas een half uur vliegen en we dus helemaal nog niet kunnen landen. Meteen schiet er paniek door me heen. De lichten in het vliegtuig gaan uit en de lichtjes op de vloer gaan branden. Ik wil vragen wat er gebeurt, maar het geluid blijft steken in mijn keel. Liam, die naast me zit, staat op, trekt een zwemvest aan en loopt dan zonder iets te zeggen naar de nood uitgang. Ik besluit om ook op te staan, maar dat lukt niet. Mijn gordel lijkt wel aan elkaar gesmolten. Ik begin naar Liam te roepen, terwijl er tranen van paniek over mijn wangen rollen. Liam kijkt om, schenkt me een emotieloze blik en springt dan het vliegtuig uit, waarna de andere passagiers volgen. Ik begin nog harder te gillen, maar ik weet zelf ook wel dat niemand me gaat helpen. Het vliegtuig begint te schokken. Dit was het dan.

'Emma? Emma! Babe wordt wakker!' ik schiet op en wanneer het doordringt dat alles maar een droom was, blaas ik een opgeluchte zucht uit. Harry zit bezorgt naast me op bed en streelt door mijn haar. Ik verplaats mijn bezwete lichaam naar hem toe en knuffel hem stevig. De tranen stromen over mijn wangen.

'rustig maar babe. ik ben bij je' sust Harry me. Ik knik en snuif zijn vertrouwde geur op.

'wil je wat drinken?' vraagt hij. Ik knik. Harry drukt een kusje op mijn vochtige hoofd en loopt dan weg. Meteen bekruipt een leeg gevoel me, maar gelukkig is de krullenbol al snel weer terug. Ik neem een slok van het koude water en voel mezelf kalmer worden.

Onbewust schieten er beelden door mijn hoofd van Harry die woedend voor de deur staat, ruikend naar rook met rood doorlopen ogen van de alcohol. En dan bekijk ik hem nu. De lieve Harry die voor me zingt en door mijn haar aait. Zijn krullen door elkaar, zijn lippen opgezwollen van het slapen en hij draagt alleen een zwarte bokser. Hoe kunnen deze twee verschillende persoonlijkheden in één jongen zitten. Ik breng mijn hand naar zijn wang en ga met mijn duim over zijn kuiltje. Harry grinnikt. Ik breng mijn duim naar zijn volle lippen en hij drukt er een kusje op. Een giechel verlaat mijn mond.

'je bent zo schattig babe' zegt Harry. Zijn schorre ochtendstem verwarmt mijn lichaam. Ik geef hem een speelse duw tegen zijn schouder. Er speelt een grijns rond zijn lippen en hij begint me te kietelen. Ik schater het uit.

's-stop H-azz s-s-stop' stotter ik door het lachen.

'eerst een kusje' zegt hij, maar als hij door heeft wat hij zei, worden zijn wangen rood.

'sorry ik eh wilde-'

'sssttttt, kus me' fluister ik. We buigen beide naar voren en onze lippen raken elkaar. Een bom ontploft in mijn buik.

zo voelde het bij Liam niet.

Stop Emma!

De kus is lief en voorzichtig. Harry's hand verplaatst zich naar mijn wang en blijft daar rusten. Dit gevoel ik geweldig. Het gevoel dat Harry me geeft. Alles is perfect.

My little curly boy H.S.Where stories live. Discover now