Part 22

374 14 2
                                    

Merry Christmas lovelyss!!

"Ik wil je zo hard nemen babe"
POV. Emma

Langzaam haal ik mijn handen voor mijn mond weg. 'Blue!' Gil ik, terwijl ik op mijn beste vriendin afren. 'Emma!' Zegt blue blij en ze slaat haar armen strak om me heen. 'heb jij dit geregeld?' Vraag ik aan Harry. hij knikt verlegen. 'omg dankje dankje dankje!' Gil ik en ik geef Harry een stevige knuffel. 'Harry belde me en toevallig heb ik nu vakantie, dus ik kon komen' zegt blue. Niet te geloven dat ze hier nu is! 'Jullie gaan vanavond uit eten op mijn koste' glimlacht Harry. Ik kijk hem met grote ogen aan. 'dat meen je niet' zeg ik. 'dat meen ik wel babe' grijnst Harry. Hij slaat zijn arm om mijn middel en legt zijn hand op mijn kont. ik druk een kusje op zijn zachte lippen. 'dankjewel Harry! Je bent geweldig'. 'ga je nou maar omkleden' grinnikt Harry en hij duwt me naar mijn kamer. 'wat zou ik aan doen?' Vraag ik aan Blue, terwijl ik de kast open. Blue komt naast me staan en trekt wat uit mijn kast. 'dit' ze duwt het in mijn handen. Het is een strakke leren broek, een witte peplum en rode pumps. 'ik weet het niet Blue. Het is allemaal zo strak. Ik krijg best een buikje' zucht ik. 'doe normaal en trek het aan' zegt Blue. Zuchtend trek ik het aan. 'Je bent prachtig' grijnst blue. ik bekijk mezelf in de spiegel. mijn buikje is wel te zien. 'blue kijk dan' ik wijs naar mijn buik. 'stel je niet aan' zegt ze. Zuchtend krul ik mijn haren, maak mijn lippen en nagels rood en doe een goude horloge om.

Na een half uur zijn we klaar. we lopen de woonkamer in. Harry fluit op zijn vingers. Ik geef een speels duwtje tegen zijn schouder en haal mijn jas van de kapstok. 'Hazz kan jij ons brengen?' Vraag ik met mijn liefste stemmetje. 'Omdat je er zo sexy uitziet' Harry schenkt me een knipoog. ik knik goedkeurend. Harry pakt voorzichtig mijn hand vast en trekt me mee naar de auto. Blue loopt achter ons aan.

~•~

'Veel plezier girls' Harry drukt een kusje op mijn wang, waarna we het restaurant in lopen. Al snel zitten we aan een tafeltje. 'vertel, hoe is het in Ierland?' Glimlach ik. 'het is er geweldig! De mensen zijn allemaal zo behulpzaam en Niall is echt een schat' vertelt Blue. Ik kan merken dat ze echt gek is op Niall. 'Jullie zijn een schattig stel' glimlach ik. 'dankje! Ik hou echt van hem! En hoe is het nou met jou en Mr. Curly? Jullie zijn heel close en Harry flirt constant met je' 'ik weet het en ik vind hem denk ik ook wel leuk, maar ik weet niet zo goed wat ik moet doen' zucht ik. 'Zoenen jullie veel?' Ik knik. 'Doen jullie meer dan dat?' Ik voel mijn wangen rood kleuren en ik geef een kort knikje. 'Friends with benefits?' 'Zoiets'.

~•~

'Emma gaat het wel goed?' We zijn klaar met eten en ik ben opeens super misselijk. eigenlijk was ik dat al voor het eten, maar nu is het erger. 'ja het gaat wel' glimlach ik zwak. 'Em het gaat niet! Wat is er aan de hand?' 'Beetje misselijk.' 'door het eten?' Ik schud mijn hoofd. 'Emma je bent toch niet zwanger hè?!' 'Nee tuurlijk niet!' Blue kijkt me het opgetrokken wenkbrauwen aan. 'waarom zou dat niet kunnen? Je hebt seks met Harry' 'ja maar...' Ik kan niet verder praten. er is inderdaad een kans. ik ben ook overtijd. 'het is vast niks' zeg ik meer tegen mezelf dan tegen Blue. 'We gaan nu naar huis en morgen gaan we een test kopen' voordat ik kan protesteren heeft Blue haar telefoon al tegen haar oor.

~•~

'Babe wat is er met je?' Harry loopt mijn kamer binnen. Ik lig op bed met Blue naast me. 'gewoon misselijk Hazz. hetzelfde wat ik in de auto ook al 5 keer heb gezegd' 'sorry, maar ik maak me gewoon zorgen'. 'ik ga wel even' Blue loopt de kamer uit. Harry gaat op mijn bed zitten. 'Misschien helpt een warme douche' stelt hij voor. ik knik en sta op. 'H-harry' zeg ik twijfelend. Ik weet zelf eigenlijk ook niet waar ik mee bezig ben, maar ik moet het vragen. Ik wil hem bij me. 'ja babe' 'wil je mee douchen?' Harry krijgt een grijns op zijn gezicht. 'graag' 'maar niet te ver gaan' 'ik zal mijn best doen'.

~•~

Ik stap onder het warme water en al snel komt Harry achter me staan. hij slaat zijn armen om me heen en drukt een kusje op mijn schouder. ik glimlach naar hem en geniet van de stralen over mijn lichaam. de glazen douche deur beslaat en Harry begint er op te schrijven.

I love you babe

Ik draai me om en glimlach naar Harry. Ik sla mijn armen om zijn nek en leg mijn hoofd op zijn borst. Harry laat zijn handen over mijn rug glijden. ze blijven hangen op mijn kont. het voelt fijn, maar ik mijn hoofd blijft maar malen dat ik misschien wel zwanger ben. Harry drukt een kusje op mijn voorhoofd. Ik kijk op en druk mijn lippen op die van hem. 'ik wil je zo hard nemen babe' fluistert hij met zijn lippen tegen mijn hals aan. 'maar ik heb belooft dat ik me zou inhouden'. ik knik en druk een kusje op Harry's kaak.

My little curly boy H.S.Where stories live. Discover now