Part 49

220 10 0
                                    

POV. Harry

Ik open mijn ogen en zie dat Emma nog ligt te slapen. Haar hoofd ligt op mijn borst en haar kleine handen grijpen telkens opnieuw naar mijn shirt. Haar voorhoofd is gefronst, maar ze lijkt niet van slag, gelukkig.

Nadat ik haar heb gesust is ze weer in slaap gevallen, wat dus blijkbaar ook bij mij is gebeurt.

Ik haal mijn hand door mijn krullen en probeer wat comfortabeler te gaan liggen.

'Harry' shit ik heb haar wakker gemaakt!

Ik kijk naar het prachtige meisje dat op me ligt. Haar ogen zijn gelukkig nog gesloten. Een opgeluchte zucht verlaat mijn lippen.

Ik betrap mezelf op staren, maar ik kan niet wegkijken. Emma is zo mooi. Ik hou zo veel van dit meisje en ik weet dat zij diep van binnen hetzelfde voelt, maar ik heb haar zo veel pijn gedaan.

De drank, het roken alles. Ik ben zo gemeen tegen haar geweest. Ik zag haar voor mijn ogen breken, maar niets hield me tegen. Met mijn vrije hand grijp ik het boekje onder het bed vandaan. Mijn vingers glijden over de bruine kaft en ontbinden het leren touwtje. Ik blader door de, met gefrustreerde conversaties, beschreven bladzijden en stop bij eentje die nog wit is. Ik grijp naar een pen en begin te schrijven.

POV. Emma

Met een geeuw ontwaak ik uit mijn diepe slaap. Ik wrijf in mijn ogen en zie dat Harry snel iets weg stopt onder het bed. Ik besluit het te negeren en sla mijn armen om de krullenbol heen.

'Goodmorning babe' glimlacht hij, terwijl hij een kusje op mijn neus drukt. Ik mompel een "goede morgen" terug en druk een kus op zijn kaak. Het liefst zou ik hem nu zoenen, hetzelfde voelen als eerder deze ochtend. Maar ik weet dat dat niet gaat.

'Ik ga hardlopen in het park. Ga je mee?' Vraagt Harry. Ik schud mijn hoofd.

'Lui kind' grapt hij, waarna hij snel uit bed springt. Ik gooi een kussen zijn richting in, maar helaas heeft hij de kamer al verlaten.

Wanneer ik de voordeur hoor dichtslaan en ik er zeker van ben dat Harry weg is, laat ik me naar de andere kant van het bed rollen om te kijken wat hij onder het bed verstopt. Ik zie een boekje liggen. Voorzichtig pak ik het vast en leg het op het nachtkastje.

Snel neem ik een douche en kleed me aan. De blauwe plek op mijn wang is alleen maar groter geworden. Ik probeer hem enigszins vertoonbaar te verbergen onder een laag foundation en poeder, waarna ik weer naar de slaapkamer loop.

Mijn nieuwsgierigheid neemt me over wanneer ik het boekje zie liggen. Ik grijp hem van het kastje af en ga in de nis bij het raam zitten. Heel beheerst en rustig open ik het fragiele voorwerp en zie dat de bladzijdes beschreven zijn. Ik blader wat verder tot mijn oog op de datum valt waarop Harry me verliet.

From: Harry
To: Harry

Wat ben je toch een malloot! Ik zou wel duizenden scheldwoorden en vreselijke benamingen willen uitschreeuwen. Uuugghh wat haat ik mezelf!

Ik blader verder.

From: Harry
To: Harry

Wauw wat voelt die drugs goed! De rustgevende wolk van genot stroomt door mijn aderen. Door de alcohol is het allemaal nog veel prachtiger! Deze belevenis wil ik blijven houden!

De volgende bladzijde is van dezelfde dag, maar wel een ander tijdstip.

From: Harry
To: Harry

Wat heb ik gedaan?! Ik had er vanaf moeten blijven! Dit gaat helemaal de verkeerde kant op! Het prachtige gevoel is ingewisseld voor een depressieve leegte. Ik heb het verdient!

Dan zie ik een brief van vandaag. Verrassend genoeg is het een lange tekst, in tegenstelling tot de andere korte haat berichtjes.

From: Harry
To: Harry

Heyy klootzak,

Daar ben ik weer hoor. De zoveelste boze brief naar mezelf. Ik kan niet stoppen met mezelf, jou, alles te verwijten. Zo veel haat heb ik nog nooit voor iemand gevoeld.

Jij had de complete controle over mij. Ik was niet wie ik wilde zijn, maar wel wie ik dacht dat ik moest zijn. Tenminste, dat maakte jij mij wijs.

Nu weet ik dat alles wat ik haar heb aangedaan niet normaal is. Ik was niet wie ik hoorde te zijn.

Het waren allemaal domme fouten.

De drank, het roken, die verschrikkelijke woorden die ik naar haar heb uitgesproken en vooral de drugs waar zij nog steeds niets van afweet.

Het was een periode waarin ik alles heb verpest.

En weetje, nu, nu je alles hebt verkloot, zoen je haar! Je laat me weer zwak en week voelen. Ben je niet helemaal goed in je hoofd?!

Dit alles breekt me enorm. Ik wil haar zoenen, ik wil haar aanraken, ik wil haar prins zijn, ik wil haar beschermen, haar laten lachen.

Ik wil van haar houden en ik weet dat ik dat ook doe.

Je kunt me niet meer tegenhouden.

Ik hou van haar en de baby. Ik zal er alles voor doen om ons gezin weer sterk te maken. Dat is mijn plicht.

My little curly boy H.S.Where stories live. Discover now