7

1.4K 55 3
                                    

pov ashton
school was uit en ik stond bij mijn muurtje te wachten op kim. o jeej daar komen mr luke en vriendjes weer aan. "halloooo." zei michael. "en jij hebt niks met kim?" ik schudde heftig met mijn hoofd. "waarom moest ze vanmorgen dan zo nodig op je wachten?" vroeg hij met een grijns. oke nee ik ga niks zeggen over bijles umnn vrienden dan?

"ik vroeg of ze vamiddag af kon spreken omdat we vrienden zijn." zei ik een beetje twijfelend. "kon ze?" vroeg calum. ik knikte. "goed dan wachten we met je mee." zei luke okayy liever niet maar goed als het dan echt moet.

maar gelukkig kwam ze er al snel aan lopen. "heey." zei ze een beetje verbaast. "heey babe." zei michael en ging dichter bij haar staan. "wat moet je van me?" vroeg kim echt gewoon fucking droog. "een kusje." zei michael weer. "vergeet het idioot, ashton kunnen we gaan?" vroeg ze. "tuurlijk." zei ik. en we liepen weg, op naar mijn huis.

heey mensennnn ik weet het echt super kort maar ik moest gwn nog even iets schrijven ik weet namelijk niet of ik binnen nu en ongeveer een week nog iets ga schrijven. ik ga namelijk op school kamp 5 dagen lang :'( ik heb er geen zin in :'(( maar goed. byeee xx

the badboy (ashton irwin)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu