29

829 38 4
                                    

pov ashton.
ik hoor dat luke steeds moeilijker kan ademen en dat calum er alles aan doet om me weg te krijgen. na een tijdje kreeg ik zo'n harde ruk aan mijn schouder dat ik niet anders kon dan los laten. ik kijk recht in de ogen van kim, en ze kijkt niet al te blij... "what the fuck ben jij aan het doen?!" roept ze. "ik uhhh." begon ik. "hij probeerde me te vermoorden." hoeste luke. langzaam schud kim haar hoofd en loopt ik mijn richting. "ik weet dat je hem haat maar je problemen worden nog groter als je hem vermoord." fluisterd ze in mijn oor. ik knik. "ik wacht bij de auto." zegt ze en loopt weg.

toen luke en calum ook weg liepen. sta ik nog even op het plein en ga dan ook weer richting de auto. een paar minuten later zaten we ook alweer op de snelweg.

we zijn nu thuis en ik merk nog steeds dat kim niet blij is met wat ik heb gedaan. ze probeert me een beetje te ontwijken heb ik het idee. ik loop de keuken binnen en ik zie dat kim meteen weg wil lopen. "kim wacht even, wat is er nou?" vraag ik. "je had het nooit moeten doen." zegt ze. "jij haat hem toch ook?" vraag ik. "ja maar weet je wel wat er met jou gebeurt als je hem wel had vermoord?" zegt ze. "zo ver was ik nog langer niet." hou ik vol. "hij kreeg geen adem meer ash." zegt ze. ik schrik ik had luke gewoon vermoord als zijn niet kwam. "probeer je de volgende keer in te houden." zegt ze nog en loopt dan de keuken uit.

het is avond en we zitten samen op de bank rustig een film te kijken. morgen geen school YES. "we kunnen vanavond misschien nog naar een club ofzo gaan." stel ik voor. "ja dat kan wel." stemt kim in. "dan moeten we zo wel gaan." zeg ik. "is goed." "ik kleed me even om." zeg ik en sta op.

ik ben boven en door zoek mijn koffer. als ik mijn kleding heb loop ik nog even de bad kamer ik voor een washandje zodat ik mijn gezicht nog even kan wassen.

na dat ik een paar laadjes had door zocht vond ik ze eindelijk. ik pak er een waardoor ik ook een handdoek wat opzij schoof. ik wil hem terug leggen maar zie dan dat er wat onder licht. als ik het er onder weg haal zie ik tot mijn schrik dat het een wapen is...

the badboy (ashton irwin)Where stories live. Discover now