37

780 34 4
                                    

pov ashton.

het is een paar dagen later die gast heb ik niet meer gezien. ik weet nog steeds niet wie hij is of wat hij van me moet. het enige wat ik weet is dat ik van hem van me eigen vriendin af moet blijven... nou dat, kan hij wel vergeten. elke keer als ik het aan kim vraag of zij misschien weet wie het kan zijn reageert ze heel onduidelijk. elke keer mompelt ze iets van nee geen idee of hoe moet ik dat nou weten. maar eigenlijk heb ik het idee dat ze het wel weet.

nu zijn we in het winkel centrum aan het kijken voor wat nieuwe kleding vaak vind ik het super saai maar nu vind ik het best leuk. "wat denk jij?" door die vraag word ik gewekt uit mijn gedachten. "hu wat is er?" vraag ik verwart.  "wat vind je van dit shirt?" vraagt ze nog eens. ze houd een rood met zwart shirt voor me neus en ik bekijk hem goed. "die is super mooi." zeg ik enthousiast. ze glimlacht. "dan nemen we die mee." en ze hangt hem over haar arm waar ook nog een paar zwarte skinny's aan hangen.

even later staan we weer buiten. "ijsje?" vraag ik. ze knikt heftig. ik grinnik en we lopen naar het kleine ijskraampje. daar bestellen we twee ijsjes en we lopen gezellig pratend verder.

het is ongeveer 2 uur later en we zijn thuis. kim is aan het koken, iets wat ze erg goed kan als je het mij vraagt. ondertussen staat er zacht muziek op. nu is one direction little things er op.  

You can't go to bed, Without a cup of tea, And maybe that's the reason that you talk in your sleep. klinkt door de boksen. ik grinnik dat klinkt ook dom.

Je kunt niet naar bed, Zonder een kopje thee, En misschien is dat de reden dat je praat in je slaap. wie kan er nou niet naar bed zonder een kop thee?? oke niet over nadenken dan maar. op dat moment gaat me mobiel. "heey mam." zeg ik. heey hoe is het daar? hoor ik aan de andere kant van de lijn. "goed hoor." zeg ik. mooi zo, het lijkt wel of je er woont.  ik zucht ze heeft wel gelijk maar het is hier nou eenmaal leuker dan thuis. "tja..." rustig maar je hoeft niet naar huis hoor als je dat niet wil  ik zucht weer maar nu opgelucht. "ash kan je helpen??" word er van uit de keuken geroepen. "kom er aan." roep ik terug. "mam ik moet gaan." en met die woorden hang ik op.

we hebben net gegeten en het was weer eens super lekker. we zitten nu samen op de bank ik kijk tv kim speelt gitaar en zingt er af en toe een beetje bij. niet heel erg veel later gingen we naar bed morgen weer school yaey, hoor je het sarcasme???

the badboy (ashton irwin)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu