Hoe het begon...

226 14 0
                                    

Taygetsthegay werd begin Juni 2014 opgestart als een mond op mond beweging genoemd 'taygetsthegay', een naam verzonnen door Mariam en Elisa als een Taylor Swift-achtig grapje, met als doel het overvloeien van Wattpad en ask.fm met allerlei verschillende soorten LHBTFPAI+ personages.


Toen ze mensen begonnen aan te moedigen om 'taygetsthegay' op hun Wattpad en ask.fm profielen te zetten en om LHBT+ koppels toe te voegen aan hun boeken, kwam Lydia, de opzetter van @taygetsthegay, erbij en creëerde het account om de beweging een stap verder te zetten.


Het idee is dat dit account een baken word voor LHBT+ schrijvers, lezers en supporters. Lydia hoopt dat het bereik en de productiviteit van het account wordt verhoogd en dat meer volgers meedoen aan de beweging.


In de maanden vanaf het begin is de beweging sterk gegroeid, met meer dan 10.000 supporters en meer dan 500 TGTG-verhalen. Lydia heeft een belangrijk bericht en het feit dat er zo weinig LHBT+ boeken zijn is een serieus probleem, daarom is zij er.

LHBT 101Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang