thirteen

19.7K 441 62
                                    

Calum rahatsızca kıpırdanarak masanın karşısında oturan Luke ve Alyssa'ya baktı. Onlarla kafeye gelmek berbat bir fikirdi. Sürekli onların kıkırdamalarını, fısıltılarını dinlemekse en boktan olanıydı.

Telefonunu çıkardı ve whatsapp'a girdi.

Asyalı: Sıkıldım

Asyalı: Biraz benimle ilgilenmeye ne dersin?

Alyssa kirpik altından Calum'a bir bakış attı.

Lolipop: Luke'la uzun zamandır görüşmüyoruz

Lolipop: Üzgünüm

Asyalı: Hadi ama

Asyalı: O zaman burdan çıktığımızda bize gel

Lolipop: Edepsiz fikirlerini bir taraflarına sok Calum

Asyalı: O anlamda demedim!

Lolipop: Düşünürüz

Alyssa telefonu bıraktığında Calum oflayarak başını kaldırdı. O sırada sırıtarak kafenin kapısını kapatan Tracy'i görmesiyle olduğu yerde dondu kaldı. Calum'ı dışardan görmüş olmalıydı ki sırıtarak dosdoğru oraya geliyordu. Sikeyim, diye düşündü Calum. Ona tek seferlik bir şey olduğunu kaç defa söylemişti?

"Hey!" diye heyecanla selam verip eğildi ve dudaklarına öpücük bıraktı Calum'ın. Şaşkınlıkla tepki veremediğinden kendiliğinden geri çekilip Alyssa ve Luke'u da selamladı. "Cal, seni bir haftadır arıyorum. Nerelerdesin?"

"Calum. İsmim Calum." Düzeltmesiyle birlikte keyifli ifadesi yok olurken bozmamaya çalıştı. Sadece bir kere Calum'ın evinde yatmışlardı. Pekala, sıradan bir olay değildi. Tracy, Calum için son zamanların en en iyisi olabilirdi bile. Ama bir kereydi. Üstelik onu cama yasladığını Alyssa'da görmüştü. Sikeyim, diye düşündü. Tekrar sikeyim.

"Calum, sorun ne?" diyen Luke'a baktı. Başını iki yana salladı.

"Sorun yok," diye mırıldandı. "Tracy'de şimdi gidiyordu."

"Neden gidiyor? Otursaydı," diyen Alyssa'ya inanamayarak baktı. Ama sonradan zaten sinirle söylediğini farketmesi zor olmadı. Hatta bu Calum'ın yüzüne sinsi bir sırıtış bile koyabilirdi. Tabii, normal bir zamanda olsaydı.

"Ah, bak arkadaşların rahatsız olmuyor!" diyerek çığırdı Tracy ve Calum'ın yanına oturdu. Alyssa'nın sesindeki iğneleyici tınıyı farkedemeyecek kadar egoistti. Tracy kendinden daha iyi olan birini düşünemiyordu bile.

Calum'ın telefonu cebinde titrediğinde bir mesaj geldiğini gördü. Whatsapp'a girdiğinde bunun Alyssa'dan olduğunu farketmesi çokta zor olmadı.

Lolipop: Ev konusunu düşündüm

Lolipop: Cevabım

Lolipop: Siktir git.

×××××××

Dabıl

Dabıl

Dabıl

Apdeyt

xx ;)

lollipop ╬ hoodWo Geschichten leben. Entdecke jetzt