twenty-five

16.6K 376 87
                                    

Calum, elini tutmuş kendi odasına çıkaran Alyssa'nın peşinden giderken kalbi yerinden çıkacak gibi hissediyordu.

Sonunda koridorun sonundaki odaya geldiklerinde, Alyssa kapıyı açtı ve Calum'ı içeriye çekti. Calum, odayı süzecekti ama anında dudaklarının üzerine kapanan yumuşak dudaklar beynini uyuşturdu.

Alyssa, kapıyı arkalarından kapattıktan sonra kollarını Calum'ın boynuna sardı ve uzun süredir hayalini kurduğu şekilde öptü. Calum'sa bunu bekliyormuş gibi, onun ince belini kollarıyla kavradı ve yerlerini değiştirip kızın sırtını kendi arkasındaki duvara yasladı.

Alyssa'nın elini Calum'ın ensesinden saçlarına daldırması, Calum'a kızın bacaklarını kendi beline sarma cesaretini verdi.

Gittikçe derinleşen öpücükleri, birbirinden ayrılmayan dilleri ve vücutlarını keşfeden elleri, onları yatağa sürükledi.

Alyssa, Calum'a durmasını söylemek yerine onun tişörtünün ucunu tuttu ve üzerinden çıkardı. Calum'ın en sevdiği Green Day tişörtü odanın herhangi bir yerini bulurken, Calum çoktan kızın üzerindeki elbiseyi çıkarıp atmıştı.

Alyssa, boynunda Calum'ın dişlerini hissettikçe onu daha fazla istiyordu. Calum, kızın boynunu morartırken tek bir tereddüt bile duymuyordu. Alyssa'nın sadece kendisine ait olmasını istiyordu. Garip bir şekilde, ilk kez bir kız için bunu düşlüyordu.

Alyssa'nın elleri Calum'ın pantolonunu bulduğunda hızla fermuarını indirdi. Calum boynuna gömülmüşken bunu yapmak zordu ama sonunda pantolonunu sıyırmayı başarmıştı.

Calum kendine geldiğinde doğruldu ve pantolonuyla birlikte boxer'ınıda indirdi ve onlardan kurtuldu.

Ardından tekrar Alyssa'nın boynuna gömüldü ama bu kez dudaklarını sürterek göğüslerine kadar gezdirdi. Alyssa, Calum'ın dudakları ve dilini hissettikçe nefes nefese kalmış şekilde vücudunu kaldırıyordu.

"Şimdiye kadar nasıl beklediğimi bilmiyorum," diye fısıldadı Calum. Bu sırada kızın sütyenini çıkarmış, dudaklarıyla ona işkence ediyordu.

Alyssa, cevap veremeyecek kadar kendinden geçmişti. Göğüs uçlarına aldığı diş darbeleri, Calum'a yalvartacak kadar bitiriyordu onu.

Dudaklarını gezdirerek karnından daha aşağıya indi ve burnunu külotunun üzerine sürdü. Elleriyle kızın bacaklarını ayırıp, dudaklarını ve burnunu külotunun üzerinden ona sürttü. Alyssa, artık tamamen kendinden geçmişti.

Calum son kez burnunu ona sürttükten sonra, tam yanına, bacağının içine dudaklarını bastırdı. "Nefes kesici kokuyorsun."

Sonunda doğrulup, ellerini iki yanına koydu ve külotunu sıyırdı. Alyssa ellerini Calum'ın kaslarının üzerine koymuş, bacaklarını onun beline sıkıca sarmıştı.

Calum, kızın boynuna milyonlarca öpücük bıraktıktan sonra kızın artık ona ait olduğunu söyledi.

Ardından kendini yavaşça ona itti, ve farkında bile olmadan kızın ilki olmayı başardı.
 

  
××××××
 

  
:bu bölümü nasıl yazdığımı bikmiyorum hsjjajswocoepfp

-Sonradan gelen yorumlar için bu notu ekliyorum, son cümlede Calum'ın başta kızın bakire olduğunu bilmemesini kastediyor. Cahil değilim, olayın nasıl olduğunu biliyorum.

lollipop ╬ hoodOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz