18

8.2K 323 44
                                    

dit is demon :P op de foto!!!





Ik stond op en liep de tuin in. Ik ademde diep in en ademde het uit.

Wat deed hij hier.
Ik kneep mezelf. Ik trok aan mijn haren. Was dit Real live?

"Waarom mishandel jij je zelf?" zei jake die lachend aan kwam lopen.

"Waarom volg jij me?" zei ik geirriteerd. Jake kan soms echt een enge stalker zijn. Hij volgde je gewoon 24/7. Niet een beetje gek we wonen samen.

Niet SAMEN samen maar hij nu een soort van broer toch...

"Ik moest je naar binnen halen zodat je de gasten kan begroeten." zei hij terwijl hij voor me stond.

" Nou weet je ik heb nu buikpijn en ben doorgelekt en het is niet fatsoenlijk om tja met deze jurk naar de gasten toe te gaan" ik moest zelf ook even nadenken van wat ik daarnet tegen jake zei.

Mijn hersenen zijn denk ik niet meer helder aan het functioneren .

Normaal zou ik dit NOOIT zeggen en vooral niet tegen een jongen.

"Nou dan trek je een ander jurk aan" zei hij droog.

UGGGH hij had gelijk maar ik had echt een duivelse smoes nodig om niet naar binnen te gaan.

Om Eassy niet te zien.

"Zo makkelijk gaat dat niet" zei ik tegen jake alsof ik het beter wist dan wie dan ook. Maar eigelijk was het niet zo moeilijk . Maar ik MAG NIET naar binnen.

"oh ja...heb je wiskunde daarbij nodig dat het zo moeilijk is om je omtekleden?" zei Jake .Ik keek hem aan met de uitdrukking op me gezicht van: dat was totaal niet grappig. UGHH als ik een bezem had oh dan had ik het op zijn kop geslagen, maar dat hield ik voor me. Ik was zo diep in mijn gedachte gezonken dat ik niet eens door had dat hij een rondje om mij heen aan het lopen was.

"Welke vlek?" zei jake die zijn handen over elkaar heen sloeg. Maar voordat ik iets kon antwoorden riep iemand ons ons.

Het was dirk .
" Kom je nog...jake we wachten op jou" zei ze.Toen ze mij zag en verbeterde ze haar zin "jullie" zei ze vlot en liep naar binnen.

" Kom je prinses?" zei Jake met een grijns. OmG die was zo sexy...WHAT? NEEE...wat had ik neee..... Dat mag ik niet denken hij is gewoon een klootzak. Een stalker. Een broer....

Ik liep de woonkamer in. Eassy zat met zijn rug naar mij toe gericht. Nico had mij opgemerkt en glimlachte naar mij. Eassy volgde zijn blik. Ik keek toen recht voor me uit en liep met een rood hoofd naar mijn plek. Ik zag dat jake het zelfde deed alleen liep hij koeltjes naar zijn plek en niets vermoedend of mischien wel maar dan kon hij heel goed acteren.

Ik zag dat Eassy's kaak verrekte. Ik kreeg een brok im mijn keel toen hij mij kil en met leegt aan keek.
Alsof hij me niet herkende en gewoon voor zich uit staarde.

Ik had niet eens door dat de hele tafel vol zat met mensen.

Ze zagen er allemaal chick uit.

Ik scande de tafel totdat ik in de ogen keek van Rowan. Hij knipoogde naar mij. Ik keek snel weg. Hij is zoizo boven de twintig. Zou hij dan een pedo zijn? vroeg ik in me zelf. Ik ben nu ook volwassen ik ben 18...

Okeey pedo is misschien iets Te. But fuck it.

Iedereen was klaar met het eten en iedereen stond op en liep naar elk tafel in de grote zaal( want de kamer is echt groot van jake)

Ik schrok toet jake's handen mijn benen heel even aanraakte:

" Zullen we gaan dansen" zei jake terwijl hij zijn kraag rechtte.

" You're kidding me right?" zei ik terwijl hij mij van me stoel trok."Wat doe je" fluisterde ik.

Jake negeerde mijn vraag volkomen. Ik liep als een domme haas met hem mee. Even later danste ik met Jake om een SUPER saaie lied. Als je dat wel een liedje kan noemen. Sommige deden ons na en anderen bleven zitten en keken ons lachend toe.

Ik zocht Eassy en tot mijn verbazing danste hij met Een ander meid. "Jake?" vroeg ik en jake keek meteen naar mij. "Ja prinses?" en hij kneep zachtjes in mijn middel. Ik voelde me nu zo ongemakkelijk bij Jake, maar ik besloot om het te vragen."Wie is dat die met je neef Eassy danst?" Jake keek me lachend aan." Hij is niets voor jou" zei jake en hij liet me draaien en hield toen mijn middel weer vast, ik zelf hield zijn schouders vast. Verder ging ik niet. Ook al koste het me zoveel energie want na een bepaalde tijd kreeg ik zoveel kramp. Ik wilde verder vragen maar iemand was me net voor.
" Mag ik haar van je lenen?" zei hij en ik keek recht in zijn mooie heldere blauwe ogen. "Als je haar ook maar netjes terug geeft" grapte Jake en hij liet me alleen................met hem.................








OMGssssssssssssssssssssss!!! meer dan 700 reads?!!!!

Thnk you!!!!


wie denken juliie dat het is die met Sella gaat dansen???? comment below

Sella #1Where stories live. Discover now