Bölüm 34

33.9K 1.3K 111
                                    

Multimedya İkilinin evleri...

"Ya Dünya gitmee" dedi Bade bir kez daha sarılırken... Yeni eve geçip onlardan ayrılmamı istemiyorlar. Halbusuki evim onların evinin iki sokak aşağısı...

"Yaa yapmayın kızlar... Hem tam yerleşiyim sizide evime çağırıcam. Bol bol kız günü yapıcaz" dedim...

"Aa bizi davet eden yok. Öyle olsun bal... Bende bende başka balın evine giderim" dedi Eymen. Bana hep Balım derdi...

"Yaa Ey yapma. Sizide çağırırım. Yaparız bir tavla. Erkekler günüde yaparız." dedim.

"Tamam balım benim gel buraya" dedi ve sıkıca sarıldı...

"Ama bak Dün eğer bizi unutursan seni si..." diyicektiki tek kaşımı kaldırdım ve sustu Talha

"Tamam hic birinizi unutmuyucam" dedim ve herkese tek tek sarılarak evden ayrıldım. Emir gene gelmemişti... Aman ne bekliyordum ki? Aşkım gitme diyip boynuma sarılmasınımı??

+-+-+

Yorucu 1 saatin ardından sonunda oturabilmistim. Erkek tayfası sağolsun bütün eşyalarımı yerleştirmişti. Evim 5 odalıydı. 2 katlıydı. Zaten yanındada küçük bir garaj vardı. 2. Kattaki odamın bütün eşyalarını yerleştirdim. Geriye bir tek salon oturma odası misafir odası kalmıştı. Geri kalan oda ise boştu. Benim çalışma odam olsun bari. Nasıl olsa geleceğin mimarıyım...

Odaları gezdiğimde içim bir tuhaf oldu. Yanlız yaşamaya alışkın değildim ben. Hep bir coşku olurdu sabah kalktığımda. Ama şimdi kimse yok... Tam odamda yatağıma uzanacakken pencereden baktığımda şok olmam bir oldu. Karşı eve kim geliyor dersiniz?? Tabiki de İdil ve yanında bir erkek... Ohhaa. Bu Emiri aldatıyormu. Adam İdili kucağına almış hem öpüyor hem de kapıyı açmaya çalışıyordu. Hemen telefonuma resimlerini çektim. Emire göndersemmi?? Bence gönderiyim. İlerde Selinin orospu bir annesi olmasını istemem.
Resmi Emire gönderdim. Camdan onlara baktığımda içeri girmişlerdi.

Az sonra yukarıdaki odanın ışığı açıldı. Onları izlerken kapı çaldı. Kimki diye düşünerek asağıya indim. Dürbünden baktığımda Emir ve Selini gördüm. Kapiyi açtım.

"Neredeler" dedi. İdili kastediyordu

"Karsı evde" dedim. Selini kucağıma vererek karsı eve geçti.

"Emir dur" dedim. Çok hızlıydı. Bende kucağımda bir çocukla kosabildiğim kadar hızlı koştum.

"Açın lan kapıyı" diyerek kapıyı yumruklamaya başladı Emir. Kapıyı İdil actı. Sok oldu bizi görünce

"Lan orospu. Naptın lan sen" dedi İdile ve sacından tutup fırlattı. Erkeğe gelince ise yumruklamaya başladı. Ben bir yandan Emire bağırıyor bir yandanda Selini susturmaya çalışıyordum.

"Bu is bitti İdil. BOŞANIYORUZ!"

1layd1 eralove633

Erkek OkuluWhere stories live. Discover now