BÖLÜM 59

14.4K 649 43
                                    

EMİR'DEN

Saat 12 de karımı ve kızımı orada bırakarak Metenin dediği yere doğru yola koyuldum.Yarım saat sonra oraya vardığımda Metenin itlerinin orada olduğunu gördüm.Adamlarını çağırmıştı şerefsiz. İçeri doğru girdiğimde boş depo çok iğrenç kokuyordu.Biraz daha ileri gittiğimde Meteyi gördüğümde yüzümün gülmesini engelleyemiyordum.Şerefsizin son günleri olacak.

'oooo Emir Bey ' sandalyesinden kalkarak yanıma geldiğinde bir adım geriledim.

'ne o korkuyor musun benden yoksa  ?' dediğinde gülerek cevap verdim.

'köpeklerden korkmam' yüzünün kasıldığını farkettiğimde kendimle birkez daha gurur duydum.

' demek karın yerine canını vereceksin.Oda güzel' etrafımda dönmeye başladığında onunla birlikte dönüyordum.

'şimdi bak güzel kardeşim sana dedim dimi Dünyadan uzak dur dedim.Ama sen naptın? Onunla olmaya devam ettin.Şimdi ise onunla birlikte olmanın karşılığını vereceksin.Canını almak zorundayım canım.Dünyaya demek istediğin vardır elbet. Bak şefkatli davranıyorum.Al bu kağıt kalemi ve karına son cümlelerini yaz.' elime verdiği kağıt kaleme birkez daha baktım. Eğer onun için canımı verirsem onu birdaha hiç göremezdim.Düşündümde belki haklıydı.Dünyaya son sözlerimi yazmalıydım.


DÜNYA'DAN 

Emiri bu 100 kez aramama rağmen açmaması beni tek kelimeyle deli ediyordu.Nerde bu adam.Böyle bir zamanda nereye gidebilirdi ki ? kızını ve beni tek bırakmazdı hiçbir zaman. Ya başına birşey geldiyse ? Ama kötü düşünmemeliydim.

'Dünyaaaa' Alevin bağırmasıyla yerimden kalktım.Mutfağa doğru giderken telefonumun çalmasıyla tekrar geri döndüm.Emir arıyor olabilirdi.

'alo' diyerek açtım telefonu.Karşıdaki kişi bana hemen Pendik civarındaki depoya gelmemi söylemişti.Emir içinmiş.

*****

Kimseye belli etmeden dışarı çıktım.Arabaya binerek hızlıca depoya sürdüm.Emire bir şey mı olmuştu? Aman Allahım eğer ona bir şey olduysa biz ne yapardık ? Hayır hayır kötü düşünmek yok.Emir bizi bırakmaz sonuçta değil mi ?

*****

bir süre sonra depoya geldiğimde içeride kimse yoktu.Az ileride yerde bir kağıt vardı.Elime aldığımda 'DÜNYA'MA' yazıyordu.Kağıdı yavaşca açtım ve okumaya başladım.

'Dünyam...canım karım.Hayat arkadaşım.Bu yazıları sana yazmamın sebebi belki hiç görüşemeyecek olmamız.Eğer olur da bir daha hiç görüşemezsek Selin'im sana emanet.Ona baba özlemini yaşatma sakın olur mu bir tanem.Seninle çok güzel şeyler yaşadık.Bazen iyi bazen kötü.Ama biz kötü olan her şeyin üstesinden gelmeyi başarıp mutlu olduk.Bundan sonrada mutlu olmaya devam edicez çünkü ben hiç sizi bırakmayacağım.Hep sizinle olmaya devam edeceğim.Sakın üzülme bir tanem.Ben sizin yanınızda olamayacağım belki ama sizi hep izlemeye devam edeceğim.Dünyam...Kızıma iyi bak olur mu ? Birbirinize sahip çıkın.Benim yokluğumda bile mutlu olun.Çünkü biz KARACAYIZ ve Karacaları kimse yıkamaz anladın mı ? Kendinize iyi bakın ve hep mutlu olun.Sizi çok seviyorum... EMİR '

Erkek OkuluWhere stories live. Discover now