forelsket?

234 6 0
                                    

Det var blevet aften, og jeg havde gjort klar og det hele. Der jeg kom ind til festen, var musikken høj og der var mange mennesker.

Jeg fik øje på Simon, og gik hen mod ham. Jeg kunne se han ikke stod alene, men jeg kunne ikke se hvem det var.

"Hej Jasmin, det her er Anthon, min gamle ven" drengen kiggede op på mig, og jeg kunne se med det samme at det var Anthon.

Jeg gik med det samme væk fra drengene. "Jasmin! Jasmin!" kunne jeg høre han råbte efter mig. "Lad mig forklarer" jeg stoppede op med det samme, og vendte mig mod ham. "Okay, forklar!" sagde jeg vredt. "Min mobil var til reperation, så jeg ignoredere dig ikke" årh, hvor var jeg dum at flippe ud over at han ikke svarerde ham, jeg blev helt flov. Jeg gav ham et stort knus, som tegn på at det var ok. "Undskyld jeg flippede sådan ud over det" sagde jeg.

Anthon og jeg havde det rigtig sjovt til festen. Vi havde danset og drukket, og stod nu ude på altanen. Vi snakkede, og alt var bare perfekt.

*Anthons synsvinkel*

Jasmin var rigtig smuk. Det var som om vi havde kendt hinanden i evigheder, men kun 1 uge.

Det endte med at vi stod og kiggede hinanden i øjnene, og ikke andet. Vi fokuserede kun på vores øjne. Jeg lændede lige så stille frem ad, og det skete.

*jasmins synsvinkel*

Anthon og jeg stod og kyssede i lang tid. Indtil døren lige pludselig gik op, og en dreng kom direkte hen til Anthon, og slog ham direkte i ansigtet.

Thor eller Anthon?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora