En perfekt morgen

273 6 4
                                    

Der var en dejlig stilhed mellem os, men Anthon brød den. "Skal vi tage hjem til mig?" han viste et kært smil. Jeg nikkede stille, og vi valgte at gå med det samme. Der var mørkt, og jeg gik i Anthons dejlige arme. Vi kom til huset listede os hen til hans værelse for ikke at vække nogen. Vi var helt smadret (og små fulde) så vi valgte at gå i seng.
-
-
Næste morgen vågnede jeg, med de dejligste varme arme om min krop. Anthon sov stadig. Han så sød ud. Jeg kunne mærke søvnen i mine øjne, og valgte at ligge mig til at sove.

Senere vågnede jeg igen. Jeg lagde ikke længere i Anthons varme arme. Mhhh... Det duftede dejligt. Hvad var det? Jeg besluttede mig for at gå ud i køkkenet, da det var der duften kom fra. "Godmorgen" sagde Anthon med et sødt smil. Han havde en dejlig morgen stemme, lidt hæs. Han stod og lavede pandekager, med nogle bær til. "Godmorgen" smilte jeg tilbage, og kløede mig i mit ulede hår.

Maden var færdig, og vi begyndte at spise. Mhhh... Det smagte mindts 10 gange bedre end det duftede (og det duftede sindsygt godt)

Det var blevet tid til at jeg skulle hjem. Vi stod ved døren. "Er vi så noget nu...? Hvis du forstår?" sagde han meget nervøst, og kløede sig i håret. "Vi er væld bare nogle venner der har kysset lidt?" sagde jeg nervøst. Han kiggede trist på mig. Pis! Hvorfor sagde jeg det!? Vi krammede farvel og jeg gik hjemad.
-
-
-
Hej alle sammen undskyld hvis det var et lidt kedeligt, prøver at beskrive meget mere end jeg plejer, skriv gerne hvad i synes

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 08, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Thor eller Anthon?Where stories live. Discover now