Ενα ονειρο που γινεται αληθινο Part 1

271 20 0
                                    

"Παμε διακοπες Κορεα" Αυτες ειναι οι τελευταιες λεξεις που ακουσα απο την μητερα μου πριν τρεξω να ετοιμασω τις βαλιτσες μου . Παντα ηθελα να παω στην Κορεα , ειναι το ονειρο μου . Ηταν βραδυ εκεινη την ωρα για αυτο επρεπε να βιαστω , για να κοιμηθω νωρις , για να ξυπνησω και νωρις επισης . Πεταξα οτι βρηκα μπροστα μου μεσα στην βαλιτσα και αμεσως ξαπλωσα για υπνο . Τοσες σκεψεις , το μυαλο μου δεν μπορουσε να σταματησει να σκεφτεται πως αυτο αποκλειτε να ειναι αληθινο .

Μολις ξημερωνε ειμασταν σχεδον στο αεροδρομιο, για να παρουμε την πτηση μας . Μετα απο λιγη ωρα ειμασταν ηδη μεσα στο αεροπλανο . Δεν μπορω να σκεφτω ποσος κοσμος ταξιδευει για Κορεα . Νομιζα ημουν η μονη που λατρευε αυτην την χωρα . Λιγα λεπτα περασαν μονο πριν απογειωθουμε . Η πτηση ηταν αρκετα μεγαλη και βαρετη μπορω να πω, αλλα αξηζε τον κοπο .

Μολις φτασαμε, πηραμε ενα ταξι και πηγαμε αμεσως στο ξενοδοχειο . Ζητησα απο την μητερα μου αν μπορω να παω να δω την περιοχη και μου ειπε να μην χαθω και να μην παω μακρια . Αμεσως οταν φτασαμε στο ξενοδοχειο , ανεβηκα για να αφησω την βαλιτσα μου για να μην μου ειναι βαρος στην βολτα μου. Περπατουσα ωρες , ηταν ολα τοσο ομορφα που ξεχαστηκα και χαθηκα μετα σε ολον αυτον τον κοσμο και τα μαγαζια . Προσπαθησα να ζητησω οδηγιες αλλα κανενας δεν μιλουσε αγγλικα . Σε μια στιγμη νιωθω ενα χερι στον ωμο μου και απο την τρομαρα μου γυρησα να δω ποιος ειναι . Ενα αγορι πολυ πιο ψηλο απο εμενα , με πολλη ομορφα χαρακτιριστηκα προσωπου και επισης φενοταν πολυ πλουσιος απο το ντυσιμο του . Μιλουσε Κορεατικα για αυτο δεν καταλαβενα και πολλα . Αποφασισα να συστησω τον ευατο μου στα κορεατικα , μιας και μονο αυτο ξερω να λεω . Τον εβλεπα να ηταν ετοιμος να βαλει τα γελια και εγω κοκκινησα απο την ντρομη μου . Μαλλον καταλαβε πως δεν ημουν απο Κορεα,  απο την προφορα μου . Τελος μιλησα αγγλικα και ευτηχως καταλαβενε . Μου συντηθηκε και αυτος  . Το ονομα του ειναι Sehun . Ειχε αυτην την προφορα στα αγγλικα του ,που μου φενοταν πολυ γλυκουλη και αστεια ,δεν μπορεσα να κρατησω τα γελια μου . Με κοιτουσε μεσα στα ματια και εγω να μην μπορω να κανω το ιδιο εσκυψα το κεφαλι μου και αυτος μου χαμογελασε . Ηταν τοσο γλυκο το χαμογελο του, που κοκκινησα ολοκληρη, για αλλη μια φορα . Τον ρωτησα αν μπορουσε να με παει στο ξενοδοχειο και αμεσως ειπε ναι . Περπατουσαμε και μιλουσαμε αγγλικα για να καταλαβενωμαστε . Με αφησε ακριβως στην εισοδο του ξενοδοχειου . Πριν προλαβω να μπω μεσα με φωναζει και με ρωταει αν μπορει να εχει το νουμερο μου . Του το εδωσα, αφου μου φανηκε πολυ καλος . Επισης ηταν και ωραιος . Ανεβηκα στο δωματιο και να βλεπω την μητερα μου να τρεχει προς τα πανω μου λεγοντας ποσο ανησυχησε . Της εξιγησα τι εγινε για να σταματηση και μου ειπε  "Ακομα δεν ηρθαμε και βρηκες γκομενο" Εγω να εχω κοκκινηση παντου και να χαμογελαω . Περασαμε ολη την μερα μεσα γιατι ειχαμε κουραστει πολυ . Βραδιασε γρηγορα και πηγα για υπνο νωρις για να μπορεσω να παω ακομα μια βολτα το πρωι μηπος και τον ξαναδω . Συνεχεια τον σκεφτομουν και αναρωτιωμουν αν τον ξαναδω εδω κοντα και αν με θυματε επισης.

LOVE AT FIRST SIGHTChapter 1Where stories live. Discover now