Πρωτο ραντεβου Part 3

174 16 0
                                    

Τριτη μερα στην Κορεα . Σημερα πιστευω θα ειναι η καλητερη μεχρι τωρα . Θα βγω ραντεβου με τον Sehun . Οποτε ετοιμαζομουν ποσες ωρες . Θα ηθελα πολυ να κανω καλη εντυπωση , αν και μερικες μερες φευγω απο Κορεα και γυριζω πισω στην Ελλαδα , που αυτο σημενει πως δεν θ τον ξαναδω ποτε . Ακουσα το τηλεφωνο μου να χτυπαει και ετρεξα για να το απαντησω . Φυσικα ηταν ο Sehun και μου ειπε πως ειναι κατω και με περιμενει . Κατεβηκα λοιπον και τον εψαχνα στο lobby .

Μονο λιγα δευτερα περασαν οταν τον εντοπησα . Καθως τον εβλεπα να ερχεται προς τα εμενα παρατηρισα πως ειχε πολυ γνωριμο προσωπο , σαν να τον ειχα ξαναδει απο καπου . Ηταν πολυ ωραια ντυμενος . Ενω εγω ονειροπολουσα για αυτον , ενιωσα ενα χερι να με τραβαει και ξαφνικα ξυπνησα . Ο Sehun να με σερνει απο το χερι και να μου λεει συνεχεια αργησαμε . Αμεσως σκεφτηκα γιατι να αργησουμε ? Ποιος μας περιμενει ? Τον ρωτησα που παμε και γιατι με τραβαει και μου ελεγε συνεχεια το ιδιο "αργησαμε , οι αλλοι θα με βριζουν τωρα " Ποιοι αλλοι ? Ολο αυτο ηταν πολυ μπερδεμενο . Με οδηγουσε σε ενα πολυ ακριβω αυτοκινητο οταν καταλαβα πως ηταν δικο του . Ειχα δικιο , δεν φενετε μονο πλουσιος , ειναι πλουσιος και πολυ κιολας . Χωρις να καταλαβενω τι γινεται , μπηκα μεσα και ξαναρωτησα τον Sehun που παμε . Αυτην την φορα μου απαντησε . Μου ειπε πως παμε σε ενα εστιατοριο . Επαθα σοκ , δεν εχω τοσο αρκετα λεφτα για εστιατοριο και δεν θελω παλι να πληρωσει αυτος της βλακιες μου . Μεσα σε 20 λεπτα ειχαμε φτασει στο εστιατοριο που ελεγε . Τωρα το μονο που σκεφτομαι ειναι αυτα που ελεγε , πως καποιο μας περιμενουν . Ειχα αγωνια αλλα και ανχος . Ελπιζω να ειναι το ιδιο καλοι οπως και αυτος . Μπηκαμε μεσα και ο σερβιτορος μας ειπε πως η παρεα μας ηρθε και ειναι πανω . Πανω ? Αυτο το μαγαζι φενετε πολυ ακριβω, δεν ειμαι εγω για τετοια . Νομιζα πως ολοι με κοιτουσαν και ελεγαν τι κανει αυτην η βλαχα εδω . Πηγαμε πανω και καταλαβα πως ο 2 οροφος ηταν για VIP μονο . Γιατι VIP ? Τι εχει να κρυψει ? Φτασαμε στο τραπεζι και ειχα μια παρεα απο 3 ατομα να μας κοιταν και ν μιλανε . Ντρεπομαι τοσο πολυ τωρα . Ελπιζω τουλαχιστον να μιλαν αγγλικα . Καθησαμε , και αμεσως ο Sehun με συστησε και αρχισε να μιλαει κορεατικα με τους φιλους του . Τα ονοματα των παιδιων ηταν Xiumin , Tao και Kris . Ηταν πολυ ομορφοι οπως και o Sehun . Μετα απο λιγο ενω ειπανε τα νεα τους ο kris αρχισε να μου μιλαει στα αγγλικα .

kris - hey , you live in Korea ?

You - No , I actually came here for vacation with my mum. I live in Greece .

Με κοιτουσε μ ματια γαριδας . Ηταν πολυ αστειο . Μολις παει να μιλησει ,ακουστηκε ενα τηλεφωνο . Το τηλέφωνο του Sehun . Μας ειπε πως θ βγει εξω για ν μιλησει και εγω εμεινα μονη με αυτους .

LOVE AT FIRST SIGHTChapter 1Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang