Μια τεραστια εκπληξη Part 5

172 20 2
                                    

Σημερα ειναι η  μερα που φευγω απο την Κορεα . Σκεφτομουν ολη την νυχτα τον Sehun . Δεν μπορουσε να φυγει η εικονα του πρωτου φιλιου μας και το πρωτο σε αγαπω που μου ειπε . Πρεπει να τα ξεχασω ολα αυτα απο εδω και περα .

Ειμασταν στο αεροδρομιο σε χρονο μηδεν . Πιστευα πως ο Sehun θα ερθει να με βρει και με σταματησει , δηλαδη κατι που γινεται μονο στις ταινιες . Η μητερα μου καταλαβε τι ειχα αλλα δεν ειπε τιποτα , διοτι ειχε το ιδιο προβλημα με τον φιλο της . Ειμασταν και δυο χαλια σε ολη την πτηση αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα για την μητερα μου . Δεν της ειπα τιποτα για τον Sehun για το οτι ειναι διασημος . Της αναφερα μονο οτι μαλοσαμε και τιποτα αλλο .

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ

3 μηνες περασαν μετα απο τον αποχωρισμο μας . Δεν σταματησα να τον σκεφτομαι . Εψαξα και το συγκροτημα επισης .Ειναι ενα συγκροτημα με 12 μελοι . Ποτε δεν σταματησα να  βλεπω τα νεα του και ουτε τι γινοταν στο συγκροτημα  . 

Ηταν πρωι εκεινη την ωρα που η μητερα μου  οδησουσε για να με παει στο καινουργιο μου πανεπιστημιο . Θα πηγαινα μαζι με την κολλητη μου και ημουν πολυ χαρουμενη. Της ειχα πει τα παντα για το τι εγινε στην Κορεα  . Πολλες εβδομαδες περασαν χωρις προβλημα στο πανεπιστημιο μεχρι που μια μερα ηρθε ο διευθηντης στην αιθουσα μας και μας ειπε πως ολοι οι φοιτητες πρεπει να βγουν εξω .Πιστευα πως εγινε κατι κακο και ημουν χερι χερι με την κολλητη μου . Κατεβηκαμε κατω και βρηκαμε ολο το πανεπιστημιο να περιμενει μονο το δικο μας τμημα . Μολις κατεβηκα το τελευταιο σκαλι μου ειπαν πως πρεπει να παω να σταθω στην μεση  . Ντρεπομουν πολυ νομιζα πως εκανα κατι πολυ κακο αλλα ανημπορη να κανω κατι πηγα και περιμενα να δω την συνεχεια . Αυτο που αντικρισα ηταν το κατι αλλο . Το συγκροτημα EXO να ειναι στο πανεπιστιμιο και να βλεπω τον sehun ακριβως απο απεναντι μου . Ο Sehun να ανακοινωνει πως εχει ενα τραγουδι να μου αφιερωσει . ( EXO - Don't go ) .Καθως τον ακουγα να τραγουδαει , παρατηρισα πως ερχοταν ολο και πιο κοντα . Τελος , ηρθε με αγκαλιασε και μου ψιθυρησε πως ποτε δεν με ξεχασε , πως με αγαπει και πως  τοσο καιρο παρακαλουσε τον μανατζερ τους να ερθουν Ελλαδα να με δει . 

τελος <3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 27, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

LOVE AT FIRST SIGHTChapter 1Where stories live. Discover now