Secret

129 17 6
                                    

POV. Anoniem

A = Anoniem, C = Contact persoon

A: 'Ik zie ze.'

C: 'Ze?'

A: 'Ze zijn met z'n tweeën.'

C: 'Hoe zie de ander eruit?'

A: 'Bruin haar met paarse plukken en een stuk kleiner.'

C: 'Okay, schiet de ander neer. We hebben alleen Ashley nodig.'

A: 'Maar...'

Voor ik mijn zin af kan maken is de telefoon al opgehangen. Ik had kunnen weten dat dit zou kunnen gebeuren. Dat dit een van mijn opdrachten zou zijn. Maar iemand neerschieten, dat gaat toch wel erg ver! Toch? Ik pak mijn geweer uit mijn jas en laad hem. Ik richt hem op het meisje met het bruine haar en de paarse plukken. Ik haal de trekker over en de kogel vliegt de kant op van het meisje met het bruine haar en de paarse plukken. De kogel raakt haar in haar linker schouder. Ze begint keihard te gillen en grijpt naar haar linker schouder. Ik houd nog steeds mijn geweer op de meisjes gericht. Ashley kijkt achterom en haar blik is bang, dan kwaad en gaat dan over naar verdriet. Het meisje met het bruine haar en de paarse plukken zakt neer op de grond. Er is in een korte tijd een bloed plek ontstaan bij haar linker schouder. 'DAPHNE!' Gilt Ashley en knielt langs het meisje dat waarschijnlijk Daphne heet neer. 'WAAROM!' Gilt ze in mijn richting. Ik loop op ze af en voor Ashley het weet heb ik haar al vast en trek haar mee.

POV. Sophie

'FENNE EN ASHTON ZIJN EEN STELLETJE!' Gil ik al de hele tijd. Volgens mij vindt iedereen het irritant, maar dat vind ik juist grappig. Ik hoor ineens een harde knal en dan gegil. 'Wat was dat?' Vraagt Ashton. 'Weet ik niet.' Zegt Sjors. 'DAPHNE!' Hoor ik ineens Esmee roepen. 'Het zijn Daphne en Esmee!' Zegt Luke. 'We moeten ze helpen!' Maak ik zijn zin af. 'WAAROM!' Horen we Esmee nu roepen. Je kunt het allemaal goed horen, want het is hier zo'n doolhof dat ik niet zou weten waar ik heen moet. 'Kom!' Zegt Ashton ineens en begint te rennen. Iedereen volgt hem, niet wetend waar we heen gaan. Ashton rent wat gangen door en daar treffen we Daphne aan. Ze ligt bewusteloos op de grond in een plasje bloed. Ze ziet bleek en ik barst meteen in snikken uit. Ashton rent naar haar toe en tilt haar op. 'Bel 112!' Geeft hij de opdracht. Iedereen pakt meteen zijn telefoon. Alleen Luke is degene die belt.

POV. Esmee

'JE GAAT ONS NU VERTELLEN VOOR WIE JE WERKT, ASHLEY!' Roept een of andere gek, die net mijn beste vriendin heeft neergeschoten. 'IK HEET HELEMAAL GEEN ASHLEY!' Gil ik hysterisch. Ik ben helemaal in paniek. Wat als Daphne nou dood gaat? Ik kan niet leven zonder haar! Waarom is mijn leven toch zo zinloos? En waarom denkt die gast dat ik Ashley heet? 'Vertel jij maar eerst voor wie jij werkt! Dan vertel ik het ook!' Zeg ik dwars. 'Je weet heus wel voor wie ik werk!' Zegt de gek die voor mijn neus staat. Ik zit vast gebonden op een stoel ergens in het concert gebouw. Ik zou niet weten waar. 'Nee, eigenlijk weet ik dat niet!' Zeg ik en als straf of zo, krijg ik een klap in mijn gezicht. 'VERTEL VOOR WIE JE WERKT!' Roept de gek. 'IK WERK VOOR DE EM-TE! GODVERDOMME!' Roep ik keihard. Als antwoord of zo iets krijg ik van de gek en klap in mijn gezicht. Het zicht dat ik had wordt wazig en binnen een paar seconden is mijn zicht weg en hoor ik alleen nog maar wat stemmen op de achtergrond. WACHT! STEMMEN?

POV. Calum

Ik zit al een tijdje bij Michael. Hij wilt nog steeds niet zeggen wat er is. Ineens word ik gebeld. Ik kijk wie het is. Ashton Irwin staat er. Ik neem op.

A = Ashton, L = Luke, C = Calum, M = Michael, S = Sophie, Lo = Lotta, Me = Merijn, Sj = Sjors, F = Fenne, R = Roza

C: 'Met Calum.'

A: 'Je moet nu meteen naar het ziekenhuis komen!'

C: 'Waarom?'

S: 'KOM NOU MAAR GEWOON!'

C: 'Wat is er aan de hand?'

Lo: 'GAST! JE VRIENDIN IS NET NEERGESCHOTEN!'

C: 'WAT!'

'Calum, wat is er aan de hand?' Vraagt Michael aan mij. Ik zet mijn telefoon op luidspreker.

Me: 'HALLO?'

M: 'Wat is er aan de hand?'

F: 'Uhm... Michael jij moet ook met Calum mee komen naar het ziekenhuis.'

Sj: 'MENSEN! ZIEKENHUIS! NU!'

L: 'GASTEN SCHIET OP!'

R: 'LUKE KIJK UIT!'

C: 'WAT GEBEURT ER DAAR ALLEMAAL!'

M: 'HALLO!'

C: 'IEMAND?'

Ik hoor piepende banden en dan valt de verbinding weg. Ik kijk Michael geschrokken aan en hij mij. Hij springt op. 'IK RIJD!' Roept hij. 'WE VRAGEN DAVE!' Roep ik en we rennen naar het podium toe, waar iedereen druk bezig is voor morgenavond. 'WAAR IS DAVE!' Roepen we tegelijkertijd. Meestal moeten we keihard lachen als dat gebeurt, maar daar is nu het moment niet voor. Iedereen kijkt ons raar aan en dan zien we Dave onze kant op komen. 'Wat is er?' Vraagt hij aan ons. 'We moeten nu naar het ziekenhuis!' Zeg ik en Dave kijkt ons raar aan. 'NU!' Roept Michael hysterisch. We renne met z'n drieën, zonder aan Dave uit te leggen waarom dit allemaal gebeurt, naar de auto. We stappen in de auto en race naar het ziekenhuis.

POV. Roza

We zitten in de tourbus, van de jongens. Luke rijdt, wat ik nogal raar vind want hij heeft geen rijbewijs. Maar we moeten snel naar het ziekenhuis. We zijn aan het bellen met Calum en Michael, zodat hun ook naar het ziekenhuis komen. Ineens komt er uit het niets een vrachtwagen van links en rijdt zo door, terwijl wij voorrang hebben. 'LUKE KIJK UIT!' Roep ik keihard. Luke remt zo hard als hij kan en van schrik laat ik de telefoon van Ashton op de grond vallen. Ik had hem namelijk vast. Doordat Luke zo hard moest remmen is hij de macht over het stuur kwijt geraakt en rijdt hij recht op een paaltje af. We knallen vol op het paaltje en ik knal met mijn hoofd ergens tegen aan. F*CK DIT!

_________________________________

OMFG! Wat heb ik gedaan?!?!?! Okay, sorry voor dit hoofdstuk... Ik heb gewoon f*cking er voor gezorgd dat mijn BSFF neer is geschoten :( Hoe kan ik dat doen?!?!?! Het volgende hoofdstuk wordt hopelijk als Wattpad mee zit snel geupdate. Please vote/comment. -XXX- Esmee.

See You Again - 5SOSWhere stories live. Discover now