Capitolul 31

3.7K 134 20
                                    

Raman fara cuvinte, nu pot sa cred ce mi-a zis Andy. Nimeni nu mi-a mai facut o astfel de surpriza, iar de la Andy chiar nu ma asteptam. M-a surprins in cel mai placut mod.

"A-andy si eu te iubesc, nu voi pleca de langa tine nici daca toata lumea s-ar intoarce impotriva noastra. Esti tot ceea ce mi-am dorit vreodata, esti un inger si in acelas timp un demon, cele doua personalitati sunt minunate. Esti un mister, dar doar tu ma faci sa ma simt in siguranta." ii spun cu toata sinceritatea, acum privindu-l in ochii lui atat de blanzi si de frumosi.

El se apropie de mine si isi uneste buzele cu ale mele formand un sarut dulce si lent si dintr-o data devine unul salbatic si pasional, limba lui exploreaza fiecare coltisor al gurii mele iar eu gem de placere. Mainile lui coboara pe coapsele mele si ma ridica in sus eu impleticindu-mi picioarele in jurul lui. Buzele lui comboara pe maxilar apoi pe gat muscandu-ma usor si gemand amandoi, iar el isi strecoara mana sub rochia mea mangaind usor zona intima.

El se desprinde de sarut ma lasa jos si se indeparteaza de mine iar eu il privesc confuza.

"Scuze, nu trebuia sa facem asta scuze ingeras nu vreau sa te pierd. Imi pare ra.." spune el, dar il intrerup

" Nu iti mai cere scuze, daca te-am lasat sa ma atingi inseamna ca si eu vreau acelas lucru. Andy, te iubesc si te vreau acum" zic eu mergand spre el si sarindu-i in brate.

Urca grijuliu scarile cu mine in brate lasandu-mi saruturi dulci pe fata mea fina.

Cand am ajuns in fata camerei sale m-a lasat jos deschizand usa apoi mi-a facut semn sa intru.

Am intrat in camera s-a fara sa zicem nimic, am simtit privirea s-a plimbandu-se usor pe corpul meu, chiar daca eram cu spatele la el. A intrat si el in camera s-a si a inchis usa dupa el, apoi a venit spre mine.

"Iubit-o esti sigura? Nu vreau sa te simti obligata sa faci asta " zice el iar eu ma intorc cu fata spre el inconjurandu-i gatul cu mainile mele micute si depunandu-i un sarut pe gat.

" Sunt sigura, acum hai odata pana nu-mi pierd pofta" zic eu glumind la ultima parte iar el rade aratandu-si dinti sai frumosi.

Ma prinde de mijloc si ma duce spre patul sau mare si pufos, ma asez pe pat pe spate iar el deasupra mea incepand sa imi depuna saruturi pe frunte apoi pe obraz, pe buze pana ajunge la gat unde saruta zona muscata de el gemand.

Mi-am muscat buza pentru a stapani toate senzatiile din corpul meu. L-am tras usor de par si el sa uitat in ochii mei zambind. Apoi mi-a tras fermoarul rochiei mele dand-o jos.

Am incercat sa ma ascund punandu-mi mainile deasupra mea dar Andy mi le-a prins imediat ce si-a sat seama ce incercam sa fac.

"Iubit-o ai un corp minunat, nu te ascunde de mine" zice el lasand rochia sa cada pe jos pizitionandu-se din nou asupra mea sarutandu-mi si muscandu-mi pielea fina coborand tot mai jos pana cand ajunge la abdomen.

"Andy.." gem eu usor.

"Da iubit-o?" zice el inca depunand saruturi pe abdomenul meu.

"Tu inca esti imbracat si eu aproape goala" zic eu bosumflata.

El isi ridica o spranceana si ranjeste ca un idiot apoi urca cu saruturile in sus pana ajunge la fata mea si zice usor amuzat.

" Vrei sa ma dezbraci tu iubit-o? " zice el iar eu rosesc, doamne iti multimesc ca-i noapte si nu poate sa observe ca rosesc.

"Haide iubito nu musc" zice el sarutandu-ma iar eu chicotesc.

Se indeparteaza de mine iar eu ma ridic in pozitie de sezut si el in fata mea. Imi duc mainile spre tricoul lui si il dau jos, doamne ce patratele, gandeste vocea mea interioara.

Las gandurile la o parte si imi duc mainile spre pantalonii lui, incerc sa desfac cei trei nasturi, dar nu reusesc datorita neindemanari mele.

El chicoteste si apoi ma ajuta sa ii dau pantalonii jos, ramanem amandoi in lenjerie intima iar el se intinde pentru a ajunge la noptiera sa din care scoate un pliculet patrat apoi il desface si atunci imi dau seama ca este un prezervativ, ma holbez la el iar cand Andy observa imi mut privirea.

"Ingeras nu trebuie sa iti fie rusine de mine" zice apoi se pozitioneaza deasupra mea sarutandu-mi pielea, isi duce mainile la spatele meu pentru a desface sutienul iar eu il ajut, il arunca pe podea si imi saruta ambii sani iar eu gem de placere.
Coboara mai jos si imi saruta din nou abdomenul pana cand ajunge la boxerii mei care, si pe acestea ii da jos eu ramanand goala in fata lui.

Imi saruta zona intima eu tragandul de par si el geme, gemem amandoi, cred ca gemetele noastre se aud de la o posta.

El urca din nou pana ajunge la fata mea si ma priveste in ochii iar eu ii zambesc, fara sa isi mute privirea isi da boxeri jos si ma saruta pasional.

"Iubit-o daca te doare sa imi zici sa ma opresc, nu vreau sa te ranesc." zice el iar eu dau din cap in semn de aprobare.

Fara sa mai zica nimic el intra in mine, iar eu imi inchid ochii si il trag de par. Durerea din corpul meu este atat de mare, incat lacrimi curg siroae pe obrajii mei imujorati. Andy ma priveste cu tristete, iar eu mimez un zambet cat de bine pot. Nu vreau sa se opreasca, in ciuda durerii.

"Iubito, daca as putea, as face ca durerea sa dispara" spune Andy trist

Eu ii iau fata intre mainile mele mici si ma uit in ochi lui, acei ochi care ma linistesc, sunt atat de blanzi si de calzi.

"A- An-dy te iu-be-sc" zic eu gemand de placere.

El imi saruta buzele si face miscari din ce in ce mai repede de "du-te-vino"

"Si eu te i-ubesc ingerasul meu, la naiba se simte atat de bine" zice el gemand la fel ca mine.

Dintr-o data simt cum un val de placere imi strabate corpul iar eu imi curbez spatele simtind ceva cald in mine. Andy se uita in ochii mei si imi saruta fruntea si iese din mine.

"Ai fost minunata iubit-o" zice el depunand saruturi pe fata mea.

"Ingeras daca vrei poti sa mergi sa faci dus pana schimb cearceafurile" zice el.

"Ok iubitule." zic eu ridicandu-ma din pat cu un cearceaf infasurat in jurul meu.

Andy se bosumfla si eu ii scot limba mergand spre baie pentru a face un dus
*
Dupa ce am terminat dusul Andy mi-a dat un tricou care imi ajungea pana la coapse si la insistentele mele o pereche de boxeri.

Acum ne aflam amandoi in pat uitandu-ne unul la altul fara sa zicem nimic.

Dintr-o data, decid sa sparg linistea.

"Multumesc" zic eu

"Pentru ce iubit-o? "

"Pentru ca ai venit in viata mea" zic eu iar el ma trage mai aproape de el inconjurandu-ma cu mainile sale.

" Eu iti multumesc pentru rabdarea ce o ai cu mine, o sa te protejez indiferent de consecinte iti promit ca nu vei mai pati nimic" zice el iar ochii mi se inchid si reusesc sa soptesc un

"Te iubesc" ii soptesc inainte sa adorm.

Din perspectiva lui Andy

"Si eu te iubesc ingerasul meu, si imi pare rau pentru ca trebuie sa platesti pentru gereseli din trecutul tatalui tau" zic eu stiind deja ca ea adormise.

O iubesc asa se mult si totusi ii fac rau, vreau s-o protejez de H si nu stiu cum sa fac asta, seful vrea sa se razbune pe tatal ei iar cum el este mort se razbuna pe ea.

Nu m-as putea ierta vreodata daca ar pati ceva, nici nu stiu de ce am intrat in planul asta tampit.

Oh da, stiu pentru ca sunt fratele lui H si asa zisul sef este tatal meu idiot, iar acum H a disparut din peisaj ma intreb ce mai pune la cale cu idiotul ala de tata.

Intr-o buna zi o sa ii omor pe amandoi cu mana mea, jur.

The DevilWhere stories live. Discover now