2.bölüm

3.1K 134 19
                                    


Evet saat sabah 7.30 olmuştu namazdan sonra bu saate kadar uyumuştum yine alarmın o tahrik edici sesiyle uyanmıştım.. hemen kalkıp hazırlanmaya basladım tişörtümü ve bolca şalvar gibi görünen pantolonomu giydim ve tekrar abdest aldım bu benim alıskanlıgımdı her zaman abdestli durmaya özen gosterirdim.. kitaplarımı da aldıktan sonra odamdan cıkmak icin kapıya yoneldim ve hafifce kapı acılınca burnuma poğaca kokuları geliyordu Ümmü ablam döktürmüstü yine en sevdigim poğacalardan yapmıştı nasılda kardeşini düşünür Cennetlik bu kız vallahi :) :)

Kahvaltımı yaptıktan sonra ayakkabılarımı giyip okula gitmek icin yola koyuldum.. Yürü Yusuf yürü 30 dakika yol bitermi !
Mahallenin sonundaki eve yaklaşmıştım kalbim hızla çarpmaya başladı sakin ol diyordum kendi kendime .. Allaha dua ediyordum o elâ gözlü carsaflar icindeki bembeyaz yüzle yani -Rümeysa- ile karşılaşmamak için.. Başımı yere eğdim tam kapılarının önünden geçerken hızla kapı açıldı ve ben patt! yerde.. kitaplar darma dağın neye uğradıgımı şaşırmıştım.. başımı kaldırdıgımda birde ne göreyim o güzel mi güzei elâ gözler.. Aman Allahım yine başlıyordu kalp carpıntılarım Sabır Yarabb.. Kendimi kaptırmaktan korkuyordum günaha girmekten.. birden silkindim ve kendime geldim bir hışımla kitaplarımı toparlayıp "kusura bakma bacım" diyerek yoluma devam ettim .. Bacım mı ? Ne dedim ben Allahım ... Belki de bunun demem hayırlıydı..

Neyseki okula gelmiştim . İlk ders arapcaydı .. ve çok severdim bu dersi.. 40 dakika doldu ve ders bitmişti.. 15 dk lık tenefüs vaktim vardı Arkadaşım Abdullah ile kantine inmeye karar verdik.. yine içimden dua ediyordum Allahım rümeysa ile karşılaşmayalım diye.. evet dua ediyordum çünkü icimdeki bu sevdayı kendime itiraf etmekten korkuyordum..

Geldik neyseki ve iki çay alıp boş bir yere oturduk Abdullah ile.. 2 dakika sonra birde ne göreyim.. Rümeysa bize doğru geliyor başı önde bir şekilde.. Bu da neyin nesi Allahım..

..Tesadüf Değil Tevaffuktu..Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin