6.bölüm

3K 174 62
                                    

BEĞENECEK MİSİNİZ BAKALIM
BU YENİ BÖLÜMÜ

İYİ OKUMALAR SEVGİLİ

OKURLARIM..

:-)
:-)

Ne demek oluyordu rümeysanın dusurdugu bu kâgıtta yazan dizeler.. ister istemez üzerime alınmıştım yazdıgı o şeyi tabi dusurdugunden rumeysanın haberi yoktu bile ..

Ah be rümeysam , beyaz nurum , elâ gözlerinde kaybolduğumm.. Nede cok seviyordum seni bir bilsen .. yüreğim buruk , hislerim hüzünlü araftaydım .. yardım et sen Allahım..

Eve gittim neyseki direkt anneme koştum özlemistim annecigimi.. cennet kokulu annemm.. gül yüzlü meleğimm.. üzülüyordum onu bu halde gordukce .. Kahroluyordum caresizligim beni sinirlendiriyordu ve öfkemi dısarı vurmak istiyordum bir nidâ aklıma geliyordu .. sizin en kuvvetliniz sinirlendiginde sineye çekendir..

Duraksıyordum bu sözü hatırlayınca.. akşam namazımı edâ etmistim .. bugün yusuf suresini okumak istiyordum namazdan sonra.. yusuf ile züleyha aşkını.. Allahım cok caresiz ve acizdim .. biraz zaman gecti ve yusuf suresinden âyetleri okudukca icimden bir kac dize geçti.. ;

Yan.. öyle yanki , bir kalbin kırılma öncesi ilk çatlayışı gibi çatlasın dudakların...

Yan ki , Züleyha nazarı bakışlarının ardındaki Yusuf suretin âşikar olsun..

Bu gece bu mısralarla kapanmıştı.. üzerimi degistirerek yatağıma sünnete uyan bir sekilde yatmıştım ve öylece uyuya kalmıştım..

Sabah olmuştu Yusuf ve Rümeysa bakalım şimdi ne yapacaklardı acaba birbirlerine karsı olan hislerini ögrenebilecekler miydi ?

"""RÜMEYSA"""

Sabah olmuştu ve bir rüya görmüstüm..

Beyazlar içindeydim başımda papatyada bir taç ellerimde papatya.. müthiş bir koku yayılmıştı etrafa gül kokusuydu bu o kadar muhteşemdi ki .. ve bir ışık .. hayır hayır ışık değildi bu .. bir nur du bembeyaz bir nur .. o kadar parlaktı ki gözlerim kamaşıyordu.. yaklastım o ışığa dogru .. birden bana yaklasmakta olan bir el gördüm ardından insan sureti .. gözlerim secemiyordu kim oldugunu anlayamıyordum ..
-kimsin sen ?

X: Gel ey Rümeysa .. Tut ellerimden kurtuluşa ermek istemez misin ? İmanının yarısını kurtarmak istemez misin ? Haydi tut ellerimden..

Kimdi bu ? O el kimindi ?

Tam o kişiyi görecekken o kadar yaklasmısken ...

Ahhh.. alarmım çalıyordu .. ve ben uyanmıştım bu garip rüyadan..

Masamın uzerinde bir kağıt buldum uyandıgımda.. alarmı kapatmak icin kalktıgımda vazgecmiştim..

Ve ellefe beyne gulubihim..

(Kalpleri birbirine ısındıran Allah'tır)
[Enfal/63]

Kim yazmıştı bu âyeti kerimeyi.. evet ya kesin Annemdi bunu yazan .. hafifce bir tebessüm olustu yuzumde nedenini bilmiyordum :)

SOnunda okula gelmistim kuran tilaveti yarısmasının basvurularının basladıgını okumustum panoda.. hemen yetkili memura gittim ve kaydımı yaptırdım bir ne göreyim ..
Şimdi ne yapacaktım ben .. ama coktan kaydım yapılmıstı vazgecemezdim.. yapacak birsey yoktu Yusufta kayıt yaptırmıstı .. o da katılcaktı evet.. biliyorum ki cok guzel kuranı kerim okur Yusuf .. bazı müsamerelerde dinlemistim Yusufu.. kaydımı yaptırdım ve ne yapacagımı sasırmıs vir vaziyette sınıfa gidip oturdum Ayseyi bile beklememistim arkamda kosturuyordu zavallım :)

.
.

.
Şimdilik akla bu geldi sevgili okurlarım bölümü begenirsiniz insallah yorum yapmayı unutmayın..

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Jun 29, 2015 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

..Tesadüf Değil Tevaffuktu..Место, где живут истории. Откройте их для себя