Hoofdstuk 24

317 22 26
                                    

Hoofdstuk 24 (OH MY LUIGI ZOVER AL)

'En ik dan? Ik kan niet zo lang alleen blijven.' 'Daarom krijg je ook een oppas Chloë.' 'En wat als ik dat niet wil Liam? Het gaat er mij niet alleen om het alleen blijven okay. Ik- ik ga jullie gewoon erg missen...' 'AWHHH!' De jongens komen naar me toe en trekken me in een knuffel. Ik hou van hun knuffels. Ik kan ze niet missen. Niet zo lang.. 'We kunnen Paul vragen of je mee mag, alleen een probleem..' 'En dat is Niall?' 'Je bent verplicht om naar school te gaan. Je bent 13.' 'En Paul is er ook nog. Hij neemt alleen mensen mee die van pas komen.' Niall & Harry hadden gelijk.. 'Kunnen jullie niet een lerares vinden die mee op tour gaat? En wat betreft Paul.. Ik kan optrendens doen als dat nodig is?' Ik krab m'n achterhoofd. Het is nogal een stom idee. 'Geen slecht idee Chloë. Geen slecht idee. Alleen wie kan 1000 vakken geven?' Daar had Liam een punt. 'Kunnen jullie me anders geen les geven?' Weer krab ik op m'n achterhoofd. Dat doe ik altijd als ik stomme ideeën heb. (Het is nogal irritant ik weet het) Zayn bijt op z'n lip. 'Het zou eigenlijk wel kunnen.. Alleen of Paul het er mee eens is?' 'Kunnen jullie Paul niet bellen? Of ga naar hem toe maar alsjeblieft doe wat. Ik kan jullie niet missen okay.' Ik kijk naar de grond. Ik praat niet graag over m'n gevoelens. Omdat ik dat kan en niet wil. Ik heb er problem mee gehad. Ik kan ze amper opschrijven laats staan vertellen.. 'Uh ik ga douchen als jullie het niet erg vinden.' zeg ik nog voor dat ik naar boven loop.

Ik stap de douche in en laat de warme stralen over m'n huid gleiden. Het kalmeert me op een of andere manier. Ik zucht. Wat als het niet mag van Paul? Ik kan de jongens niet zolang missen.. Zo blijf ik nog een tijdje denkend in de douche. Na een half uur stap ik uit en droog ik me af. Ik wil me aankleden als ik me herinner dat ik m'n kleren niet heb meegenomen. Fijn heb ik dat weer. Ik roep Liam wel. 'Liam?' Ik hoor voetstappen mijn kant op komen. 'Ja Chloë?' vraagt hij als hij achter de deur staat. 'Uh.. Ik ben m'n kleren vergeten. Zou je die willen pakken? Ze liggen op m'n bed.' Ik hoor gegrinnik en voetstappen. Ik hoop dat hij ze gaat halen.  Na 5 lange minuten wordt er geklopt op de deur. 'Chloë, je kleren.' Ik doe deur open en neem m'n kleren aan. 'Bedankt Liam.' zeg ik nog snel voordat ik de badkamer deur opslot doe. Ik trek mijn kleren snel aan en droog me haar. Als ik klaar ben loop ik naar mn kamer en plof neer op m'n bed. Ik ben dood op terwijl ik niet eens zoveel heb gedaan. Ik pak m'n iPhone van mijn nachtkast en klik op het Twitter icoontje. Wat zal ik eens tweeten?

@ChloeSimpson : 

I wouldn't know what to do without the boys! Love you <3 xx @Harry_Styles @Real_Liam_Payne @NiallOfficial @ZaynMalik @Louis_Tomlinson

Zou ik het tweeten? Ik haal m'n schouders op. Waarom niet? Ik klik op het knopje met tweeten. Zo die is verstuurd. Ik leg m'n iPhone weer terug op m'n nachtkast. Een diepe zucht verlaat m'n mond. Ik hoop dat het lukt en met die gedachten val ik in slaap.

IMPORTANT A/N 

Hiiiiiiiiiiiii Guys!

Nope I'm not back yet ;( Sorry! Ik had gister een bericht gepost op m'n berichtenbord voor al mn fans maar niemand heeft het gelezen denk ik dus... Hier komt het bericht opnieuw : 

Hey CrazyMarioo's! :)

yeah... Niet heel goed nieuws hier. Zoals jullie zien staan (bijna) al mijn verhalen op ON HOLD. De laatste tijd vindt ik schrijven gewoon niet meer zo leuk.. Ik voel me de laatste tijd niet meer goed genoeg idk. Dus mijn vraag is...

Zou ik er mee stoppen?

voor hoelang?

Hoezo wel of niet?

Sorry for all the questions but it's important..

xMarioo

 Please help me :( Oh and btw

ARE YOU FREAKING KIDDING ME?? 101 CRAZYMARIOO'S OMG BEDANKT IK HOU VAN JULLIE ASDFGHJKL; 

xMarioo 

To Londen || A Dutch One Direction FanFiction || ON HOLDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu