Hoofdstuk 14

674 22 4
                                    

Niall's P.O.V.

'Jongens kom eens kijken!' Ze keken me allemaal raar aan en rende daarna naar me toe. Ik draaide me laptop en liet het perfecte huis zien. Ze keken me allemaal met grote ogen aan. 'Wauw' Chloë was de eerst die wat zei. 'Het heeft een plus punt.' Zei Louis. We keken hem vragend aan. 'Iedereen heeft een eigen kamer. En we houden zelfs kamers over.' Ja dat klopt. So what. 'Een kamer voor mij, eentje voor Harry, eentje voor Niall eentje voor Zayn en eentje voor Liam.' 'Dat weten we ook wel Louis.' 'Tut-tut . Ik was nog niet klaar. En eentje voor Chloë.' Chloë keek met grote ogen naar Louis. 'V-o-O-o voor mij?' Kreeg ze er met moeite uit.

Chloë's P.O.V.

Een eigen kamer! Maar ze weten toch niks over het hele broer gedoe? Ik kijk Eleanor aan. Ze glimlacht. Wacht eens! Ze hebben dit gepland! Daarom keken ze in de middag zo. 'Ze heeft het eindelijk door.' Zei Harry en hij grinnikte. 'Maar ik blijf niet voor eeuwig bij jullie. Er komt een einde aan.' Zei ik. 'Ja als je 18 bent misschien. ' Zei Zayn. 'Maar tot die tijd blijf je bij ons.' Zei Harry . Hij , Zoë en Eleanor waren de enige die het wisten van me ouders. Maar volgens mij niet meer. 'Dankje' zei ik en gaf ze allemaal een knuffel maar dan ook allemaal.

-

Hooi Little Princess

Oke ik kan dus geen fan naam verzinnen. Jullie ? Hoe vinden jullie het trouwens? Sorry voor het korte stukje maar goed. Thnx!

Love u all x N

To Londen || A Dutch One Direction FanFiction || ON HOLDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu