Love Is A Nightmare

4.9K 358 77
                                    

"Look. Love is a nightmare. Time's over

A miracle has come to me

From the beginning, we had started

Because I knew everything about you

I was confident, yeah

(It's cold) It's just your mood

(It's strange) I don't care about that

(Thank you) All that matters is that you came back to me

You love me, right?"

Vixx-Eternity

~Perspectiva lui Hara~

Jimin a pus un pariu ca intr-o luna va reusi sa te cucereasca, sa te aiba in pat si apoi sa iti franga inima. acele cuvinte inca imi rasunau atat de tare in urechi.

Nu pot sa cred ca a facut asta! Eu am avut incredere in el, dar nu am fost decat un pariu pentru el! Ah! Stiam eu ca nu e altceva decat un playboy! Doar s-a jucat cu mine si sentimentele mele!

Telefonul eu imi intrerupe gandurile cu acel sunet scurt si enervant care ma anunta ca am primit un mesaj. Il deschid si constat ca este de la Jimin! Nu vreau sa ii mai cred minciunile si arunc telefonul pe podea si se face praf.

Usa camerei mele se deschide iar mama intra pe ea destul de speriata.

-Hara, scumpo, s-a intamplat ceva? intreaba aceasta.

Imi era greu sa vorbesc despre asta, dar aveam mare nevoie sa ii spun cuiva.

-Jimin... e un mincinos! A pus un pariu ca ma va cuceri si apoi in va frange inima. In tot acest timp el s-a prefacut ca tine la mine si doar s-a jucat cu sentimentele mele. am spus eu plangand.

Mama ma privea cu mila, iar intr-un moment de neatentie am simtit cum doua brate subtiri ma prind intr-o stransa imbratisare. Era mama, ma tinea strans in bratele ei calde si protectoare.

-Plangi scumpo, plangi cat este nevoie! Te inteleg. Acest baiat a fost special pentru tine. Nu ai mai plans de cand fratele tau a murit... spune mama in timp ce ma mangaie bland pe cap.

-L-am crezut mama! L-am crezut cand a spus ca vrea sa doar sa raman langa el, l-am crezut cand a spus ca nu va pleca niciodata de langa mine, l-am crezut cand a spus ca ma place, am crezut fiecare cuvant pe care mi l-a spus. Am fost o proasta! Il urasc! tip eu cu lacrimi in ochi.

-Stii, spune mama, intr-o situatie ca asta o mama matura si responsabila ti-ar spune sa treci peste, dar eu nu sunt o astfel de mama si iti spun ca trebuie sa te razbuni pe el!

-Dar, razbunarea este pentru prosti.

-Si baiatul acela te-a prostit! Merita sa te razbuni pe el! Spune-mi, maine este ziua in care puteti veni imbracati in ce vreti, nu?

Dau din cap afirmativ, imi sterg lacrimile care inca curgeau si ascult cu atentie fiecare cuvintel pe care mama mi-l spune.

-Ti-am spus vreodata ca mamele fostelor prietene ale lui V si J-Hope mi-au fost prietene in liceu? spune mama zambind malefic.

-Poftim?

-Kim Soo Ri si Lee Min Ah sunt chiar in acelasi liceu cu tine! As putea rezolva ca voi trei sa va razbunati impreuna pe acei baieti!

Mama isi scoate telefonul, formeaza un numar de telefon, iar apoi iese din camera.

~Perspectiva lui Jimin~

Cred ca i-am trimis 100 de mesaje, dar nu mi-a raspuns la niciunul, nici macar nu le-a vazut!

Eram atat de nervos incat am inceput sa distrug tot ce imi cadea in mana, iar JungKook este acum in spital. Nu mi-am mai putut pastra calmul si l-am batut pana a lesinat. Baietii au incercat sa ma opreasca si i-am lovit si pe ei fara sa vreau.

You Are My DestinyWhere stories live. Discover now