Calum

224 11 0
                                    

'Maar hoe willen we ze vinden als we niet weten waar we moeten beginnen met zoeken' zeg ik. 'Als naar de politie gaan en vragen of ze al meer weten. Wie de dader is bijvoorbeeld, want ik neem niet aan dat ze dat over de telefoon gaan zeggen' zegt Ashton. 'Als ze al iets meer zouden weten, dan zouden ze dat zeker niet aan ons vertellen' zeg ik. 'Dat is waar'. Er gaat een telefoon. Mijn telefoon dit keer. Ik neem meteen de telefoon op. 'Met Calum' zeg ik. 'Ja, met de politie alweer. We hebben nog meer informatie'. 'En dat is'? 'Als jullie naar het bureau komen dan kan ik het jullie vertellen'. 'Oké, we komen er aan'. Ik hang op en leg mijn telefoon weer neer. Nieuwsgierig kijken de jongens mij aan. 'Ze hebben meer informatie' zeg ik. De jongens springen op. We lopen naar de auto en scheuren weg. 

We springen bijna uit de auto en rennen bijna naar binnen. 'Wij werden net gebeld dat er meer informatie was' zeg ik. 'Loop maar mee'. We lopen met de man mee naar een kamertje. 'Er komt zo iemand bij jullie'. 'Oké'. We gaan op de stoelen zitten en wachten tot er iemands komt. Na 5 minuten wachten komt er dan toch iemand binnen. 'We hebben informatie, en dat wilde ik niet over de telefoon vertellen, want misschien werden we wel afgeluisterd'. 'Dat snap ik. Wat wilde u ons vertellen'? vraagt Ashton. hij doet echt altijd het woord. 'We hebben een idee wie de dader is en waar hij zit, maar we hebben jullie informatie nodig om het zeker te weten'. 'Oké, wat wilt u weten'? vraagt Ashton. 'Omschrijf de man. Er zijn meer mensen ontvoerd en de getuigen daarvan beweerden dat hij een masker op had. Een masker waar je echt heel bang van werd. Klopt dat'? 'Ja, volgens Luke had hij een masker op. Hij en Scarlett waren  de enige die de man goed gezien hadden'. 'Hebben ze jullie wat verteld'. 'Nee, alleen dat hij een heel eng masker op had'. 'Oké, heel erg bedankt. We weten het nu zeker en we gaan er zo snel mogelijk op af'. 'Kunnen wij hier wachten tot ze terug zijn of duurt dat nog lang'? vraag ik. 'Nee, jullie kunnen hier wel wachten. Kom maar mee, dan neem ik jullie mee naar de wachtruimte. Het kan misschien nog even duren'. De man staat op. We volgen hem en lopen mee naar de wachtruimte. We gaan zitten en nu is het wachten.


P.O.V. Politie agent

De jongens gaan in de wachtruimte zitten. Hun vriend en vriendin zijn vermist. Gelukkig weten we nu waar ze zijn. Ik loop naar het kantoor van de commissaris. Ik klop op de deur. 'Binnen'. Ik loop naar binnen. 'Agent, ga zitten'. Ik ga op de stoel tegen over de commissaris zitten. 'Waar kan ik je mee helpen'? 'Ik weet wie de dader is van de vermiste koppels zaak en waar hij zich bevind. Ik wil er zo snel mogelijk naar toe'. 'Oké, wat heb je nodig'? 'Een arrestatie team en een paar agenten'. 'Oké'. De commissaris pakt zijn telefoon en begint de te bellen. Na een tijdje hangt hij op. 'Het arrestatie team is morgen pas beschikbaar. Zou je kunnen wachten of heb je aan een paar agenten genoeg'? 'Ik denk dat het beter is als we wachten'. 'Mooi, dan ben jij morgen de gene die het proces begeleid. Zorg dat iedereen veilig terug komt'. 'Komt voor elkaar'. Ik sta op en loop naar buiten. Ik loop naar de 3 jongens toe. 'Jullie kunnen hier overnachten. Morgenochtend vroeg gaan we jullie vrienden terug halen' zeg ik. 'Dat is mooi' zegt een jongen met gekleurd haar. Ik knik. Ik loop weg, pak mijn jas en ga naar huis. Een goede nacht rust zal er morgen voor zorgen dat iedereen veilig terug komt.

My life ft. 5sosWhere stories live. Discover now