~Capitolul 5~

323 16 1
                                    

Min îşi încleştă pumnii şi privi în gol. Se uită la telefon şi urcă în camera ei pentru a se schimba. Când intră în cameră nu ştia pentru ce venise. Totul era cu susul în jos în mintea ei. Coborî scările călcând greu şi apăsat. Lemnul scărilor scârţâia zgomotos sub picioarele ei. Îşi târî picioarele pâna în faţa uşii şi îşi căută cheile. Min căuta cheile cu toate că erau în mâinile ei.

- Ah idioato! spuse ea observându-le-n mâna ei. Îşi scutură capul însă tot se simţea ciudat. Nu mai putea gândi limpede.

- S-o facem şi pe asta! îşi spuse ea trăgând aer în piept. Ce se poate întâmpla?

Min încuiase uşa şi porni spre sutdio urmărind GPS-ul de pe telefon pentru a se putea orienta. Ajunse în faţa unei clădiri imense şi ridică ochii spre cer.

Se mai uită odata pe harta de pe telefon.

- Oare acesta e locul?

Se apropie de intrarea clădirii şi puse mâna pe mâner strângându-l tare. Înghiţise în sec şi îşi retrase brusc mâna.

Poţi să o faci! îşi spuse ea şi într-un final deschise uşa. Intră într-o încăpere imensă plină de oameni care alergau de colo-colo pentru a pregăti materialele, aparatele şi decorul pentru sesiune. Min rămase cu gura căscată. Nu mai văzuse niciodată un studio atât de mare precum acesta. Cel unde lucrează ea e de 10 ori mai mic. Sau poate chiar mai mult. Se uita în toate părţile uluită.

- Tu eşti HyoMin? întrebă un băiat mic de statură, cu ochelari mari şi rotunzi, care apăruse înaintea ei.

Min se uită la el ca la un copilaş fiind mult mai înaltă decât el.

- Ah... da...am venit...

- Ştim. Am fost anunţaţi. Vino, producătorul te aşteaptă şi trupa e pregătită pentru a începe. Băiatul o luă înaintea ei. Min trase aer în piept şi îl urmă.

Îl întâlnise pe producător şi au discutat despre conceptul fotografiilor. Îi propuse dinferite moduri de a face fotografiile, cât şi de felul în care să folosească obiectivele şi multe altele despre care Min auzise numai la cursuri şi de la colegii ei de muncă, însă niciodată nu le puse în practică în poza portret. Îi stătea pe limbă să îi spună producătorului că ea nu făcuse niciodată portrete, dar era atât de agitată încât îşi pierdu cuvintele.

Pot să o fac! se încurajă ea încă o dată şi începu să îşi facă setările aparatului, când brusc aude saluturi către echipaj.

Min ridică privirea, care i se fixă pe primul om care intră în cameră; un băiat creol, cu părul negru şi ochii mici şi zâmbitori. Modul cum zâmbea o făcea pe Min să îl vadă precum o veveriţă. Era liderul trupei VIXX, Cha HakYeon, cunoscut de fani ca N. Intră în cameră zâmbind şi salutând toată lumea, inclusiv pe Min care se holba la el. N începuse să zâmbească şi mai tare văzând-o încât Min se simţi stânjenită şi se uită în altă parte.

Pe rând, fiecare membru intră în cameră, ultimul fiind, nimeni altul, decât Leo.

Cei 6 membrii o salutară pe Min. Leo stătea cu capul plecat fără să observe încă prezenţa lui Min, care strâmbă din nas la vederea lui.

Nu s-a schimbat deloc... se gândi ea.

Leo se uită la ea şi rămase şocat când o recunoscu pe Min, care îl privea rece şi aspru, strângându-şi pumnii.

Min îşi dădu şuviţele de păr din ochi, salută şi ea trupa şi se prezentă.

- Bună! Eu sunt Kim HyoMin şi sunt cea care vă va fotografia astăzi, spuse ea aplecându-se. Nu putea să spună mai mult. Era nervoasă şi stresată văzând că Leo încă se uita la ea cu privirea lui şocată şi nevinovată.

~ MY BOYFRIEND IS A STAR~ (MY B.I.A.S )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum