→Özel Bölüm←

411 36 25
                                    

Ehem sevgili dostlar veeee ilk özel bölümde geldi. Bekleyip destek verdiğiniz için sonsuz teşekkürler. Bu arada duyuru yapmam gerekirse Geveze Baekin MOR Defteri adlı hikayemi okuyun. Zaten kısa bişey çok vaktinizi almaz. Bu arada yeni bir hikaye (Backstage LOVE) daha yazmayı düşünüyorum. Tanıtımı inşallah yarına yayımlicam. Ama ilk bölümü bu hikaye bitince. Syglr. Hadi okuyun hıyar agaları  ≧∇≦

♣♣♣♣

Mina rüyadan uyandıktan sonra ona bir uyarı notu gelmişti. Yarise verilen ceza konusunda. Yaris hakkı olmadığı halde rüya da Mina nın canını tehlikeye sokacak şeyler yaptığı için cezasını sonsuza kadar Araf ta kalmakla ödeyecekti. Tabii bu arada Mina da rüyaya kolyesini takmadan girdiği için küçük bir ceza ile olayı atlatmıştı. Evet arkadaşlar şimdi gelelim bizim gruba. Bugün günlerden 12 Şubat ve bildiğiniz gibi iki gün sonra Sevgililer Günü. Bakalım bizim gençlik neler yapacak?

-'Kızlar ben de Baeki yolladım çocukların yanına. Uzun süreden sonra yine başbaşayız. Ben kahve koyayım sohbet ederiz biraz.' dedi Mina mutfağa ilerlerken. Yaklaşık beş dakika sonra elinde kahveler ile beraber salona girdi. Sırayla dostlarına uzattıktan sonra kendi yerine geçti. Gerçekten de uzun süre olmuştu, böyle yalnız kalmaları. Ve şimdi yine başbaşaydılar anaokulu, ortaokul, lise ve üniversitedeki gibi.

-'Ee kızlar siz, sevgilileriniz ile ilgili neler düşünüyorsunuz bakalım? Yani eş adaylarınızdan ne bekliyorsunuz?' diye sordu Mina bir yudum daha kahve alırken. Burcu bacak bacak üste atıp, sırtını dikleştirerek;

-'Öhöm öhöm. Valla ben Sehun ile evleneceksem gece dışarı çıkamaz. Akşamda çıkmamalı. Gündüzleri zaten sıcak olur. Balkona belki...' dedi. Yine kıskanç Burcu is here dı.

-'Hadi ama Burcu bu kadar kıskanç olma.' dedi Mina kıkırdarken.

-'Bunu Mina mı söylüyor? O zaman sana soruyorum. Baeki hiç kıskanmaz mısın sen?' dedi kendinden gayet emin bir şekilde Burcu.

-'Ne kıskanması canım direk ÖLÜM!' dedi Mina kıkırdarken. Hepsi bir anda gülmeye başlamıştı. Sıra Betül e geldi. Bu sefer Betül e sordu;

-'Sen ne bekliyorsun Luhan dan Betül?' dedi.

-'Valla kızlar erkek dediğin vuracak elini masaya "bu gece bulaşık ben de" diyecek.' dedi ve yine bir gülme krizi gelmişti. O sırada Mina nın telefonuna gelen not sesi ile dikkatler Mina ya çevrildi. Not bölümünde kocaman harfler ile;

"İKİ GÜN SONRA SEVGİLİLER GÜNÜ!"

yazıyordu. Mina hemen bakışlarını kızlara çevirip;

-'Kızlar iki gün sonra Sevgililer Günü! Neler alacaksınız siz?' dedi heyecan ile.

-'Valla ben Sehun a size gösterdiğim parfümden alacağım. Allahım çok güzel kokuyor. Ona sarılırken o kokuyu içime çekmek agagaga.' dedi Burcu hemen.

-'Knk bence sen üzerindeki kaslı erkek figürü yüzünden alıyorsun. Yoksa koku bahane değil mi?' dedi Betül hemen lafa atlayıp.

-'Hı sn çk blyn. Neyse Mina sen ne alıyorsun?' diye lafı Mina ya şutladı.

-'Ben mi? Im emin değilim. Ama Nissan yeni bir model çıkarmış ondan almayı düşünüyorum. Nissan X-Trail alacağım.' dedi Mina. Sanki havalı gözlüklerini takmışken.

-'Bence sen o arabayı Baeke değil kendine alıyorsun. Hem sizin Nissan QashQai yok muydu? Bu ne böyle hep Nissan jip modelleri.' dedi Burcu bu sefer.

7 KUYRUKLU RÜYA || Byun Baek Hyun ✔Where stories live. Discover now