Hoofdstuk 37

997 45 18
                                    

Bedankt voor jullie reacties, ik zelf vind het wel een beetje saai worden maar jullie gelukkig niet :D


Na een hele middag dieren kijken en Jamal die zich uitgeleefd had in de speeltuin gingen we op weg terug naar huis. Hij had het zelfs voor elkaar gekregen dat we met hem mee gingen de speeltuin in, van de glijbaan af, op de schommel, op de wipkip als hij maar plezier had, dan hadden wij dat ook.

'Wat denk jij Jamal hebben wij bami verdiend' vroeg ik hem toen we in de trein zaten.
'Nee Eef' lachte Wolfs om mijn poging om onder het eten uit te omen.
'Ja bami' was Jamal het helemaal met me eens.
'Zullen we bij de chinees gaan eten dan' was Wolfs al om, al was het alleen maar voor Jamal.
'Ja jippie' maakte hij Jamal helemaal blij met deze belofte waarna we dus maar chinees zijn gaan eten.

'Heb je alles, Jeannette komt je zo ophalen' vroeg ik hem toen we weer thuis waren.
'Waarom mag ik niet bij jou blijven' vroeg hij me treurig.
'Dat kan niet lieverd, nog niet ' moest ik hem helaas teleurstellen.
'Maar ik wil dat' sloeg hij zijn armpjes over elkaar om zijn teleurstelling nog duidelijker te maken. Alsof ik die teleurstelling zo nog niet genoeg gezien had.
'Dat kan nog even niet, je moet weer terug naar huis' aaide ik hem door zijn haar.
'Maar jij bent toch mijn mama' vroeg hij waarna ik knikte. 'Hebt ik twee mama's' had hij alweer een nieuwe vraag. Eigenlijk wilde ik zeggen nee natuurlijk niet, dat kan niet maar het was voor hem wel zo. Hij wist niet beter of Annelies en Jeroen waren ook zijn ouders. 'Ik wilt maar één mama' praatte hij al verder voordat ik antwoord kon geven. 'Als ik ben lief mag ik dan bij jou wonen' vroeg hij me nu.
'Dat mag ik niet beslissen' probeerde ik hem uit te leggen dat het niet zo makkelijk was.
'Maar jij mag wel altijd bij ons komen' beloofde Wolfs hem, aangezien hij geen genoegen leek te nemen met de antwoorden die hij kreeg.
'We zien je de volgende keer weer he, gaan we voetballen' sprak Wolfs met hem af waarna hij de deur ging openen voor Jeannette. Nadat ze Jamal had gevraagd hoe het was geweest en wat we hadden gedaan moesten we afscheid van elkaar nemen.
'Tot de volgende keer' knuffelde ik hem helemaal fijn. 'En wij vinden jou heel lief, niet vergeten he' drukte ik hem op zijn hartje dat hij er niet aan moest twijfelen waarna hij knikte dat hij het gehoord had.
'Ik wilt niet' spartelde hij tegen toen het zover was dat hij echt moest gaan. 'Eva' grepen zijn kleine handjes mijn mouwen vast zodat hij niet weg hoefde.
'Jawel, kom Jamal je moet naar papa en mama toe' probeerde Jeanette hem mee te krijgen.
'Nee ik wil bij Eva blijven' huilde hij hysterisch waardoor mijn hart brak.
'Je ziet Eva snel weer, je moet nu naar huis' werkte hij nog steeds niet echt mee.
'Volgende week kom ik lieverd' probeerde ik hem te kalmeren.
'Nee nu' nam hij er geen genoegen mee. Het liefst nam ik hem natuurlijk terug me naar binnen maar dat kon niet, maar ik wilde ook niet dat hij zou denken dan hij weg moest.
'Wacht heel even' rende ik de trap op om even later met mijn oud knuffel terug te komen. 'Die was vroeger van mij en nu is die voor jou, dan ben ik altijd een beetje bij je' hoopte ik dat het zou werken.
'Alleen voor mij' vroeg hij me.
'Alleen voor jou' verzekerde ik hem waarna hij me knuffelde en alsnog met Jeannette meeging.

'Gaat het' stond Wolfs al met zijn armen gespreid om me op te vangen.
'Nee' stortte ik me er dan ook meteen snikkend in. Mijn hart was echt totaal gebroken doordat Jamal zo ontroostbaar was en niet meer terug naar huis wilde.
'Hoe komt hij erbij dat wij hem niet meer lief vinden' zat Wolfs er blijkbaar net zo mee als ik.
'Annelies ik weet het zeker' was ik er echt van overtuigd dat zij hem dat had ingefluisterd. 'Ik heb hem nog nooit zo bang gezien als vanmiddag en zo overstuur als daarnet' kon ik er ook gewoon niet over uit wat ik allemaal gezien had.
'Ons arme aapje' was Wolfs het met me eens. 'Ik zal Jeannette van de week nog wel bellen, ze heeft dit met haar eigen ogen gezien en ook hoe hij vanmiddag binnen kwam' stonden we gelukkig aan dezelfde kant en dachten we er hetzelfde over. 'En nu gaan wij even douchen kom' ging hij al richting de gang terwijl hij me aan mijn arm mee sleurde.
'Moet dat' zuchtte ik omdat ik eigenlijk helemaal geen zin had.
'Ja, ik ben ook naar de chinees gegaan gemenerd' lachte hij waardoor ik ook moest lachen. 'Dus nu ga jij maar met mij mee' was zijn redenatie. 'Kan je me rug wassen' wimpelde hij met zijn wenkbrauwen waardoor ik lachend mijn hoofd schudde.
'Wel alleen je rug dan he' plaagde ik hem.
'Dat zullen we nog wel eens zien' grijnsde hij uitdagend terwijl hij me hielp bij het uitkleden en me mee trok onder de douche die hij al had aangezet. Voor heel even kon ik op deze manier mijn gedachte verzetten.
'Kunnen we dat niet gewoon in bed doen' werkte ik niet echt mee terwijl Wolfs nogal handtastelijk werd. Niet dat ik er zoveel zin in had maar ja ik wilde hem ook niet kwetsen en hij deed ook veel voor mij dus moest ik ook maar wat terug doen.
'Onder de douche kan het ook hoor' grijnsde hij terwijl hij niet eens door had dat ik eigenlijk helemaal geen zin had.
'Niet onder de douche' schudde ik mijn hoofd terwijl hij me kuste.
'Maar schatje dan moeten we straks weer onder de douche' was zijn excuus om me over te halen.
Nou en' bleef ik erbij dat ik het niet onder de douche wilde doen.
'Kom op dan' gaf hij zich gewonnen terwijl hij me de badkamer uit sleurde op weg naar de slaapkamer. 'Ga maar liggen dan, volgens mij ben jij gewoon een beetje lui' duwde hij me grijnzend het bed op waarna hij bovenop me klonk.
'Ik hou niet zo van ingewikkeld' schudde ik mijn hoofd terwijl hij me overal kuste en aanraakte.
'Oh Eef ik heb zo'n zin in jou, om je te voelen om je aan te raken, gewoon in alles' zat hij helemaal in zijn eigen wereld terwijl de zin bij mij nu ook wel toenam doordat ik hem overal voelde.
'Kom maar op dan' schoof ik mijn benen voor hem uit elkaar zodat hij in me kon komen.
'Tong of' grijnsde hij terwijl me bekeek.
'Wat denk je zelf' trok ik hem bovenop me waarna ik hem in me voelde komen.

'Moet ik je rug nog wassen' sprong ik na de daad uit bed vandaan.
'Oh Eef niet zo vlug blijf nog even liggen' probeerde hij me tegen te houden.
'Slapen doen we straks, kom oud mannetje' hing ik grijnzend voorover over het bed.
'Pas maar op jij' sprong Wolfs nu ook overeind terwijl ik een gilletje slaakte terwijl ik naar de badkamer rende met Wolfs achter me aan, waarna we alsnog samen gingen douchen. 


En dan nog even iets leuks dat ik op internet heb gevonden:

'Flikken Maastricht' - aflevering 1 - 28-08-2015 - 20.30 uur - NPO 1
Op een industrieterrein is een man getuige van een professioneel uitgevoerde brute overval op een geldkantoor, waarbij zeer zware wapens worden gebruikt en een dode valt. Wolfs en Eva zijn snel ter plaatse en er volgt een wilde achtervolging. Na een heftig vuurgevecht ontsnappen de daders en komen Wolfs en Eva erachter dat de dode jongeman eerder betrokken was bij een klungelig mislukte poging tot roof. Aangezien dat van geen kanten rijmt met deze professionele overval moeten ze alles uit de kast halen om uit te zoeken met wie de jongen het geldkantoor overvallen heeft en hoe ze aan hun zware wapens kwamen.

Twee broers uit het criminele circuit die elkaars bloed wel kunnen drinken, treffen elkaar voor het eerst sinds hun ruzie, bij de begrafenis van hun moeder. De familie is bang dat dit ernstig uit de hand gaat lopen. Romeo en Marion gaan polshoogte nemen.

Gastrollen: Tim Haars, Ferri Somogyi, Anne-Marie Jung, Mamoun Elyounoussi, Soumaya Ahouaoui


Bron: http://tv-visie.be/nieuws/nederland/nieuw-seizoen-flikken-maastricht-start-op-28-augustus_73016/

Unconditional Love (Flikken Maastricht, Fleva story)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang