6.Bölüm " Kas Yığını "

1K 45 20
                                    

Aleda soruyu sordu ve ben ne diyeceğimi bilemedim. Gerçeği söyleyecekmiydim yoksa gerimi çekilecektim. ??

Aleda şuan çok öfkeli ve onu daha tanımıyorum bile. Gerçekleri söylemek benim intiharım olurdu. Anlamazdı beni. Yaşayan bir babası var ve o bunun kıymetini bilmiyor. Ben Poyraz ERÇETİN ve Aleda birgün babasının kıymetini bilecek. Bildireceğim. !!!

" Evet Poyraz ERÇETİN. Kimsin Senn! ? "

Egolu halime ve zengin tavrıma takınmak şuan daha mantıklıydı. Tüm şıkları eleyip üste çıkmayı seçecektim.

" Sen kendinde diyorsunn ya Aleda. Ben Poyraz ERÇETİN. "

Aleda böyle diyeceğimi tahmin eder gibi iki elini birbiriyle kavuşturduu ve yavaş yavaş alkışladı. Bu kızı anlamak çok güç doğrusu.

Neden alkışladığını öğrenmek için Dudaklarımı araladım fakat Aleda buna müsaade etmeden konuşmaya başladı.

" Hıh doğru unutmuşum. Hani şu zengin , iş adamı , kaslı , tüm kızların peşinde koştuğu ve yakışıklı adam !!! "

Aleda son kelimesine gelene kadar gayet kendinden emindi. Fakat yakışıklı kelimesini söyledikten sonra mahcup bir hale büründü. Sanırım bu kız utanınca direk başını öne eğiyor ve bir açıklama yapmaya çalışıyordu.

Bu sefer aleda kekeleyerek " şeyy yani ben öyle demedim aslında " deyince ben yanına yaklaştım ve " yaa öyle mi ? Ne demek istedin peki küçük hanım ? " dedim.

Bir süre boyunca buluşan gözlerimizi ayıran Aleda olmuştu. Geri çekilip " Ben gidiyorum. Lütfen sadece ev sahibimiz kalın ve aydan aya görüşsek yeter. " diyip yürümeye başladı.

Arkasından gülüp ellerimi cebime daldırdım ve Aledanın yanından yürümeye başladım. Çok anormal birşeymiş gibi ilk bir durdu ve sonra yüzüme baktı. Ketum suratlı ne olacak.

" Az önce dediklerimi anlamadınız sanırım. Az öteden yürüyün lütfen ! "

Anlık bir şekilde kafamı başka yöne çevirdim ve aledaya geri döndüm. Tabi bu sırada gülmeme engel olamıyordum.

" Bu sokak halka açık bir yer. Nereden yürüyeceğimi sana soracak değilim. Zaten uykumdan oldum daha fazla uğraştırma beni de yürü. "

Aleda tam birşey diyecekken onu beklemeden ellerim cebimde ondan hızlı yürümeye başladım. Arkamdan gelen Aledanın küçük sinir çığlıklarına güle güle arabamın yanına vardım ve direksiyonun başına geçip evime sürdüm. Bugün yorucu bir gündü. Fazlasıyla uykuya ihtiyacım vardı.

.........

Düne rağmen güzel bir uyku çekmiştim. İlk defa uykumu almıştım diyebilirim. Bunun üzerinde etkisi olan şeylerdeen biride bugün derslerimin olmayışıydı. Gerile gerile yataktan kalktım ve lavaboya yöneldim. Ellerimi ve yüzümü yıkadıktan sonra bu sefer ben esilanın o tatlı uykusuna limon sıkacaktım. Uyku nasıl bölünürmüş görsün bakalım.

Odamdan bir düdük alıp esilanın odasına doğru gidip kapıyı yavaşça araladım. Evet tamda tahmin ettiğim gibi uyuyordu.

Yavaş adımlarla esilanın başına dikildim ve elimdeki düdüğü ağzıma götürdüm. Düdüğü sesli bir şekilde çalıp " Asker kalk !! Antrenman varr !! ASKER KALK !!!! " diyip bağırdım.

Esila biranda yataktan kalkıp ayağa dikildi ve elini tıpkı bir asker gibi alnına götürdü.

Kahkahalarımla kendine gelen esilanın bunun bir şaka olduğunu anlaması çok uzun sürmemişti.

" Aledaa yaaa !! "

Mızmızlanan esilayı hiç çekemezdim bu yüzden esilanın üzerine yürüdüm ve gıdıklamaya başladım. Mutluyduk biz herşeye rağmen.

Esilayla olan şaka muhabbetim bittikten sonra bugün bir plan yapıp uygulamak istedik.

Esilanın giysi dolabına sırtımı yasladımm ve düşünmeye başladım. Aslında güzel bir fikrim vardı.

" Esila ben birşey buldum aslında. "

" Neymiş söyle bakim "

" Neden plaja gitmiyoruz ki. Gidelim bir yorgunluğumuzu atalım "

Esila fikri beğenmiş olacakki sevinçten gülmeye başladı.

" Aslında zeynep ve şeymanında dersi yok diye biliyorum. Dur bi arıyım "

Esilanın dediğini onaylarcasına kafamı salladıktan sonra esila telefondan şeymayı aradı. Telefonla konuşması bittikten sonra bana döndü ve " zeynep ve şeyma geliyor. Hazırlanalım o zaman hadi. " dedi.

Esilanın odasından çıkıp hazırlanmak üzere kendi odama gittim. Üzerime askılı kırmızı bir elbise giydim ve küçük sırt çantamın içine güneş kremi , havlu , plaj terliklerimi ve en önemlisi de kırmızı bikinimi ve kot şortumu koydum.

Kafama şapkamı gözlerimede güneş gözlüklerimi yerleştirdikten sonra siyah sandaletlerimi giymek için kapıya yöneldim. Esilada hazır olduktan sonra evden çıktık.

Bizi köşk kafede bekleyen şeyma ve zeynepi de aldıktan sonra bir taksiye binip plajın yolunu tuttuk.

Plaja vardığımızda çok kalabalık olmasada hatrı sayılır bir kalabalık vardı. 4 ümüzün şansına 4 tane boş şezlong yan yanaydı. Havlularımızı şezlonga serdikten sonra kabinlere girip bikinilerimizi üzerimize giydik.

Suya girmek için can atıyordum , güneş kremimi sürmeden zeynep ve ben suya yöneldik. Zeynep biraz daha kalabalık olan kısma yönelsede ben az olan kısmı tercih etmiştim. Zeyneple ayrıldıktan sonra ben suyun verdiği soğuklukla alışık olmadığım için azcıkda olsa ürperdim. Halatın olduğu kısma doğru ilerledim ve arkamı esilayıda çağırmak için döndüm. Esilaya el kol hareketleriyle gel işareti yaparken ayaklarıma birşeyin değdiğini hissettim. Aslında o bir yosunmuş fakat ben bunu anlamamıştım. Onun korkusuyla sendeledim ve arkamda bir cüsseye çarptım. Suyun dibini boylayacakken arkamdaki kişi beni tuttu. Arkamı Teşekkür etmek için döndüğümde bir " Yuhhh artıkkk !!! " çektim.

Fakat bu sefer tek yuh artık diyen ben değildim. Bu adam cin gibi heryerden çıkmasa olmazdı değil mi ?? Yok yani olmazdı bence.

" Yinemi sen " dedim bıkkınlıkla.

" Asıl yinemi sen ya. Cin falan mısın kızım sen ?? "

Zengin ve yakışıklı diye bana kızım diyemez. Poyraz bu hakkı kendisinde nasıl buluyor bilemiyorum doğrusu.

" Hopp sen kimsin de benimle böyle konuşabiliyorsun ?? "

Poyraz o yakışıklı ve egolu gülüşünü attı ve " dün bu sen kimsin olayını konuştuğumuzu sanıyorum Aleda. Müsaadenle yüzeceğim " dedi.

Yüzümü buruşturup " Al yüz. Yeter ki bana bulaşma " dedim ve poyrazdan uzaklaşıp yüzmeye başladım. Bu adam yine biryerleden çıkıp benim sinirimi okşamıştı. Ahh gıcıkk şeyy !!!!

Poyraza gıcık olmuş bir şekilde yüzerken ayağımı kayalığa vurmuştumm ve sanırım kanamıştı. İstemedende olsa ağzımdan bir çığlık çıkmıştı. Esilanın ve diğerlerinin sesimle gelmelerini gördüğüm sırada birde beni kucaklayan birini hissetmiştim. Fakat bu poyraz değildi ??

Beni kucaklayan bu kaslı yapıda kimdi ??

ASİL LEYDİ Where stories live. Discover now