33.Bölüm

4.2K 349 109
                                    


Bölüm Şarkısı: Friends - Ed Sheeran (Nick'in bölümünü okurken dinleyebilirsiniz.)

Nick'in Ağzından

Yatağıma oturup sırtımı yatak başlığına yasladım. Angel'in getirdiğini anladığımız kutudaki mektubu kimseye okutmamıştım. Belki hepimize yazılmıştı ama nedensizce ondan dökülen satırlara ilk ben ulaşmak istemiştim.


Cebime soktuğum dörde katlanmış kağıdı yavaşça açıp üzerindeki tane tane yazılmış yazılara göz gezdirdim. Okunmaya korkuyordum. Hele de Angel'in buraya gelişinden sonra daha çok korkar olmuştum. Ona karşı bir şey hissetmemem lazımdı ama tutamıyordum işte kendimi. Olmuyordu. Yutkunup mektubu okumaya başladım.


Merhaba,


Bu mektup benim tarafımdan o evde yaşayan herkes için yazıldı. Bunu söylememim sebebi bir zamanlar hayatımda olan kişilerin kendi üstlerine alınmamasıdır.


Bu bir kaç satırda bile ondaki soğukluğu hissedebiliyordum. Sevgiyle yazılmış sözler beklemiyordum elbette ama belli ki içindeki nefret ve hüznü satırlarına bile yansıtmış olmalıydı.


Neden böyle bir mektup yazıyorsun diye düşünebilirsiniz. Sadece kendimi borçlu hissediyorum. Özellikle Willy amca. Size amca diyorum çünkü hala size saygı duyuyorum. Bir zamanlar hatalarınız olsa da doğru yolu bulduğunuz için çok mutluyum. Kendiniz olduğunuz için, ailenizi ve sevdiklerinizi yalnız bırakmadığınız için siz çoktan kazanan taraftasınız. Umarım hırsın ve gücün sizi değiştirmesine izin vermezsiniz. Emekleriniz için teşekkür ederim.


Max... Güvendiğim insanlardan bir tanesiydin. Bu mektupta sana nefret akıtmayacağım. Çünkü ne sen bunu hak edecek kadar büyük bir hata yaptın ne de ben o kadar nefret dolu biriyim. Yanımda olduğun tüm zamanlar için teşekkür ederim. Seninle ilgili yazacağım pek bir şey yok aslında. Belki de sen ve Willy amca bu sitem, hüzün ve nefret mektubunda olması gereken son kişilersiniz. Üzgünüm... Hep iyi ol.

KIRIK BEYAZ  2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin