9.Bölüm

7.5K 527 57
                                    

KAR TATİLİMİZ UZADI.BENDE SÖZ VERMİŞTİM VE İLK BOŞ ANIMDA BÖLÜM ATIYORUM♥♥♥UMARIM SEVERSİNİZ.

1 Hafta Sonra 

 Salonu ve çoğu odayı dolaşmama rağmen Nick'i bugün evde görememiştim. Bir ihtimal belki Max'in yanındadır diye onun odasına çıkıp kapısını çaldım.

  ''Max, Nick’e bakmıştım ama?''

 ''Sabah erken çıktı Angel. Gelsene.''

 ''Ahh. Tamam.''

    Kapıyı arkamdan örtüp Max'in odasındaki tekli koltuklardan birine oturdum. Elindeki defteri ve kalemi oturduğu yatağının üzerine bırakıp yanımdaki tekli koltuğa yerleşti.

 ''Eee Angel. Uzun süredir baş başa konuşamadık.''

 ''Evet, öyle oldu.''

  ''Nasıl oldun? Kendini toparladın mı?''

    Ne diyecektim? Hayır, kendimi berbat hissediyorum ama tabii ki size bunu belli etmiyorum. Her gece rüyalarımda onu görüyorum ama yanında hep başkası var mı? Sizlere belli etmiyorum çünkü üzülmenizi, bana acımanızı istemiyorum mu?

 ''Kesinlikle daha iyiyim.''

 ''Sen öyle diyorsan öyledir.''

 ''Max? Nick nereye çıktı erkenden?''

 ''Bir kızla buluşması varmış.''

  ''N..nasıl yani?Bir kızla mı?''

 '' Evet neden üzüldün mü?''

    Neden üzülecektim ki? Kardeşim mutluysa bende mutluydum aynı onun ben mutlu olduğumda olduğu gibi. Sadece şaşırmıştım. Bir hafta önce ben söylediğimde kızıp evden gitmişti. Diğer gün yüzüme bakmamıştı.Bir haftadır aramız soğuktu.Bu yüzden aile  mevzusunu da açamıyordum.Büyük ihtimalle eskiden böyle bir kız vardı ve ben öyle değince sinirlenmişti. Ahh nasıl da düşünememiştim.

    Max'e cevap vermediğimi hatırlayınca konuşmaya başladım.''Aksine çok mutlu oldum. O hep benim mutlu olmam için uğraştı. Biraz da o mutlu olmalı.''

  ''O kızla mutlu olacağına inanıyor musun?'' Mırıldanarak söylediği şeyleri hem vampir hem kurt duyma gücüne sahip olduğum için rahatça anlamıştım.

 '’Nasıl yani anlayamadım?’’

  '’Y..yok.Sadece kız insanmış.’’

  '’İ..insanmış.A..ama olur mu ki?’’

  '’Alex ve sen de olmaz denileni başarmıştınız hatırladın mı?’’

    Kızlarla birilikte geçirdiğimiz  günden bu yana başkasının ağzından onun adını duymamıştım. Şimdi çok farklı, çok garip geliyordu. Gözlerim yine ben istemeden dolmuştu. Melez olduktan sonra sevmediğim huylarımdan bir tanesi haline gelmeye başlamıştı şu ağlama işi. En azından herkesin içinde olmamalıydı.

  ''B..ben Angel üzgünüm.Hatırlatmak istememiştim.''

  ''Sorun değil Max. Umarım sonları bizim gibi olmaz. Çünkü Nick bunu hak etmeyecek kadar iyi biri. Eğer gerçekten seviyorsa ilişkilerini ne olursa olsun desteklerim.''

  ''Angel bir şey sorsam yanlış anlar mısın bilmiyorum?''

 ''Sor tabii ki.''

  ''Nick'i gerçekten kardeşin olarak seviyorsun değil mi?''

 ''O nasıl soru. Elbette öyle seviyorum. Biz karanlığı beraber aydınlattık. Buraya kadar beraber geldik. Ben değil, o değil, BİZ olduk. Yanımda o olmasa nasıl buraya kadar gelirdim sanıyorsun?''

KIRIK BEYAZ  2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin