Κεφαλαιο 1

12.8K 626 52
                                    

(Ε)-Τι εννοεις Jason?
(J)-Εννοω οτι θελω να χωρισουμε...Ωραια περασαμε ενα χρονο αλλα βαρεθηκα...
Ειπε και εφυγε απο το διαμερισμα μου κλεινοντας την πορτα πισω του.Πως μπορεσε να μου το κανει αυτο?Σκουπιζω τα δακρυα απο τα ματια μου και περνω τηλεφωνο τον κολλητο μου...Στο τριτο χτυπημα το σηκωνει.
(L)-Γεια σου Emma...
(Ε)-Liam που εισαι?
(L)-Τι εγινε Emma?Κλαις?
(Ε)-Οχι.
(L)-Emma πες μου τι εγινε!
(Ε)-Ο Jason με χωρισε γιατι ειπε οτι βαρεθηκε μαζι μου.
(L)-Θα τον σκωτοσο μα τον θεο.Ερχομαι να σε παρω.
(Ε)-Που θα παμε?
(L)-Θα σε βγαλω εξω.
(Ε)-Δεν θελω Liam.
(L)-Οχι κοπελα μου...Απο οτι βλεπω μολις μπηκε το ρεμαλι μεσα για αυτο διαλεγεις ή του σπαω τα μουτρα ή ερχομαι να σε παρω σε 10 λεπτα και του δειχνουμε οτι δεν τον εχεις αναγκη.
(Ε)-Σε περιμενω.
(L)-Ετσι μπραβο το κοριτσι μου.
Ειπε καθως κλεισαμε το τηλεφωνο...Δεν θα τον αφησω να νομιζει οτι με πηρε απο κατω...Ειμαι 21 ετων και εχω τελειωσει την σχολη μου μολις ενα μηνα...Εχω ολη την ζωη μπροστα μου και δεν θα την χαλασω για ενα μαλακα.Πηγαινω γρηγορα στο δωματιο μου και βαζω τα ρουχα μου.Βαφομαι,φτιαχνω τα μαλλια μου με τα δαχτυλα μου και βαζω ενα flowers band(Αυτο που ειναι στην φωτογραφια στα μαλλια της κοπελας).Βαζω μερικα αξεσουαρ,παιρνω την τσαντα μου και κατευενω στο σαλονι που με περιμενει ο Liam...Πρεπει να ανοιξε με τα κλειδια του.Του χαμογελαω καθως βαζω το κινητο μου στην τσαντα μου μαζι με τα χρηματα.Σηκωνεται και με αγκαλιαζει.
(L)-Αυτο ειναι το κοριτσι μου.Ετοιμη ωραια μου κυρια?
Ειπε καθως μου εδεινε το μπρατσο του.
(Ε)-Ετοιμη.
Ειπα και τυλιξα το χερι μου γυρω του.Η διαδρομη προς το bar κυλαει με τον Liam να με κανει να γελαω.Πραγματικα ειναι ο καλυτερος κολλητος που θα μπορουσα να ζητησω.Κατευενουμε στο club και οταν μπαινουμε μου πιανει το χερι.Προχοραμε λιγο και σκυβει προς το μερος μου.
(L)-Ο λεγαμενος μας κοιταζει καλα καλα ΑΛΛΑ ειναι με γκομενα...Υποσχεσου μου οτι δεν θα ξαναγυρισεις σε εκεινον.
(Ε)-Στο υποσχομαι...Παμε να τα ποιουμε?
(L)-Κοιτα δεν πινω αλλα επειδη εισαι εσυ κατι θα κανω.
Ειπε καθως μου εκλεισε το ματι.Πηγαμε και κατσαμε τα ποτα μας.Παραγκειλα ενα sex on the beach(εχω κολλημα με το after οποτε δεν μπορουσα να μην το βαλω) και τα αγορια τα ποτα τους.Το ενα εγινε δυο,τα δυο εγιναν τρια,τα τρια τεσσερα και για να μην πολυλογο τωρα πρεπει να ειμαι στο 7ο ποτο.
(Ν)-Τι λετε για ενα διαγωνισμο με σφηνακια.
(Oλοι)-Μεσα.
Ο Niall εφυγε για λιγο και γυρισε με τρια μπουκαλια βοτκας και 6 ποτηρια για σφηνακι.Τα γεμισε ολα.Μετα απο λιγη ωρα ειμαστε στην τελευταια γουλια του τριτου μπουκαλιου και εχουμε μεινει μονο εγω και ο Liam.Κανεις μας δεν λυποθημησε χαχα...Πρεπει να ειμαστε πολυ μεθυσμενοι.
(Ε)-Κολλα πεντε Liam κερδισαμε.
Ειπα καθως πηγα προς το μερος του παραπατωντας.Χτυπησε το χερι του με το δικο μου και αρχισαμε να γελαμε.Πραγματικα πρεπει να ειμαστε τελειως μεθυσμενοι.
(Lo)-Παω να τους βαλω σε ενα taxi και θα τους στειλω στο σπιτι του Liam.Ελατε.
Ειπε καθως μας τραβηξε απο τα χερια ενω εμεις συνεχισαμε να γελαμε.Μας εσπρωξε σε ενα ταξι και απο οτι καταλαβε ειπε την δικια του διευθυνση.Το πληρωσε και φυγαμε.Μετα απο λιγο φτασαμε σπιτι του.Κατευηκαμε και αφου καταβαλαμε τεραστια προσπαθεια για να ανοιξουμε την πορτα μπηκαμε μεσα και εγω κολλησα στον τοιχο του γνωριμου σπιτιου.Τα ματια του Liam με καρφωσαν και μου χαμογελασε με το sexy χαμογελο του.
(L)-Εισαι πανεμορφη σημερα.
(Ε)-Και εσυ το ιδιο.
(L)-Ευχαριστω το ξερω οτι ειμαι πανεμορφη.
Γελαγαμε και οταν ποια σταματησαμε κλειδωσαμε τις ματιες μας.Ξαφνικα αρχισε να σκυβει και οταν ποια ειχαμε το ιδιο υψος ενωσε τα χειλι του με τα δικα μου.Συνεχησα το φιλι μας και στο τελος καταληξαμε να το κανουμε.Οταν τελειωσαμε με εβαλε στην αγκαλια του με το κεφαλι μου στο γυμνο στερνο του και μου φιλησε τα μαλλια μου.Καπως ετσι μας πηρε ο υπνος.

Το πρωτο κεφαλαιο my babies
Θελω Votes & Comments
Love you,
Mrs.Horan here
Xxx
P.S.Τα ρουχα της Emma διπλα.

Pregnant By My Best Friend✔Where stories live. Discover now