Κεφαλαιο 5

6.9K 484 15
                                    

(Ρ)-Παμε σε μια γιατρο τωρα και θα συζητησουμε μετα.
Το αυτοκινητο ξεκινησε και κατευθυνθηκαμε προς μια ιδιωτικη κληνικη.Ο Paul ηταν μπροστα και μας οδηγουσε προς το με της γυναικολογου γιατι απο οτι μας ειπε εδω ερχονταν η γυναικα του και ο preston ηταν πισω προσεχοντας μην πεσουν πανω μας fans.Μπαινω μεσα κρατωντας το χερι του Liam αλλα καποιος τον τραβαει πισω ειναι ο Louis.
(Lo)-Mate νομιζω οτι πρεπει να παει μονη της απο δω και περα.
Του εσπρωξε το χερι και συνεχισαμε.Ολοι μας κοιτουσαν με απορια.Αφου μας χαιρετησε η γιατρος μου εδειξε το κρεβατι των ασθενων να κατσω.Ο Liam εκλαιγε μεχρι το τελος τον εξετασεων.Δεν μας ειπε κανεις τιποτα οποτε γιατι κλαιει?Μηπως του ειπε τιποτα η γιατρος κρυφα απο μενα?Μηπως-
(Γ)-Μια χαρα εισαι Υ\Ν...Και εσυ και το μωρο.
Ειπε καθως μου χαμογελασε.Ευτυχως Θεε μου.Αφου την πληρωσε ο Liam αφηνοντας της ενα γενναιοδωρο tip για τα ευχαριστα νεα.Οσο και αν επεμενα να πληρωσω εγω δεν με αφησε.
(Ε)-Γιατι εκλαιγες?
Ειπα καθως κατευθυνομασταν προς τα αγορια.
(L)-Γιατι φοβομουνα μηπως εσυ ή το μωρο ειχατε παθει κατι.
Ειπε καθως μου φιλησε το κεφαλι.
(Ε)-Αφου σου ειπα οτι ειμαι μια χαρα.
Ειπα και του χαμογελασα.Συναντησαμε τα αγορια και αφου τελειωσαν οι ερωτησεις πηγαμε σπιτι.Στον δρομο βεβαια καναμε μια σταση για να παρουμαι φαγητο.Στο σπιτι βολευτηκαμε ολοι στο σαλονι και φαγαμε...Δυστηχως ομως δεν μπορουσαν να μην ρωτησουν.
(Η)-Emma δεν μας ειπε ποιανου ειναι το μωρο?

Μικρο παρτ το ξερω αλλα ειχε πολλα.Θελω votes & comments.Επιπλεον αν θελετε ριξτε μια ματια στις αλλες ιστοριες μου.
Mrs.Horan here
Xxx

Fangirl moment
Βγηκε το βιντεο κλιπ του Drag Me Downnnnnnnn;!!!!!!!!!!Κλαιω.Ειναι τοσο αφβδξχνδηισνσηφισξ.Ελατε να σπασουμε το Vevo Record για τα αγορια μας.

Pregnant By My Best Friend✔Where stories live. Discover now